Ziyaretçi
GÖZLERININ DerinLiginde..
BiLirsin, tek bir tutkum vardir. GÖZLERI’NIN yesiLinde erimek, derinLiginde yitmek, bitmektir. O ne GÖZLERDI ALLahim, nasiL GÖZLERDI, ne biçim, bir yosun oLurdu, bir çim.
Bu nedenLe ben, yesiL GÖZLERE karsi çok zayifim.Nerde bir çift yesiL GÖZ görsem döner bakarim. DaLar giderim eskiLere, yesiLe özLem duyarim.GözLerine dikkatLice baktigim yesiL GÖZLÜ insanLar geneLLikLe güLümser. Ardindan o da beni dikkatLice neden bakiyorsun dercesine süzer; iste o zaman utanir, SIKILIRIM. Neyse ki çogu anLar haLime’de güLerLer.. bu bakisLarimi bir cift yesiL GÖZE hayranLik beLirtisi oLdugunu anLarLar.Sponsorlu Bağlantılar
Oysa ben, her gördügüm yesiL GÖZÜN derinLiginde seni aradim. Bunu kimse biLmedi, kimse anLamadi. Ömrümce tek Lüksüm, tek tutkum bu oLdu. Ben yasantimi bir çift yesiL GÖZÜN degisken yesiL tonLarina adadim. Bu sebepLedir ki, bazi AsLi oLdu, bazi LeyLa dir adim.
Sigindigim Limanimdin sen, uçsuz bucaksiz denizim. Ne sen varsin simdi, ne de tek Lüksüm oLan yesilin. Pençesindeyim onuLmaz bir derdin. GüLen ayvamdin, agLayan narim. Ne'm varsa hersey yarim. Ne zaman tamamLarim..?
Ben böyLeyim iste, bu tür düsünceLerden kendimi kurtaramiyorum, denizin Lacivert derinLiginde bir çikiyorum, bir batiyorum ve boguLanin ben oLdugumu çok geç te oLsa anLiyorum. Nefret etmem gerekir ve haLa övüyorum seviyorum..!
BeLki de gizLi bir « INTIHARDIR »
bu..Kimbilir..?
Ne dersin..?

Özlem -1- [Arşiv]