Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 122

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.327 Cevap: 1.351
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
28 Haziran 2008       Mesaj #1211
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bir Hacker ın İlanı Aşkı
gönderen o herifin sitesini crack ettim, annesini de hack edeceğim. Ben geleneklere sadık kalmak istiyorum şeker Aslı'cığım. TV kartını kız tarafı alırmış. Seni, çeyiz sandığındaki Seni ram'inin alamayacağı kadar çok seviyorum. Sana karşı bütün "protectlerim disable" durumda. Seni ilk gördüğüm anda formatlandım. Bütün cache'lerim durdu, shadow ram'lerle ayakta duruyorum. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artık beni senden ayıramaz. Senden başka herşey benim için "bad command or file name". Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabilecegimi biliyorum. Senin megahertz''in beni de ateşliyor. Bakışların beni taa derinden "scan" ediyor. Sana çok güveniyorum, bu mektubumu başkasina "forward" etmeyeceğini de çok iyi biliyorum.
Sponsorlu Bağlantılar

Ben, seninle evlenmek istiyorum Aslı. Seninle mutlu bir "ağ yapılandırması" oluşturmak istiyorum. TCP/IP , netBEUI, IPX/SPX her türlü protokolde uyuşuyoruz seninle, istediğin zaman ağ yapilandirmamiza Microsoft ağlari için istemci ekleyebiliriz. Biliyorum sen benden oldukça gençsin ama tanıdığım iyi bir donanımci var, kendimi senin için "upgrade" ettirebilirim. Evleninceye kadar da söz; sana hiç bir şey "insert" etmeyeceğim. Evlenmeden önce DR NORTON''dan randevu aldım, ikimiz de usulen bir virus taramasindan geçeceğiz. Merak etme hiç bilmediğim lisanssız software'lerle ilişkim olmadi. Senin icin hardware'i taş gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için software guzelliği hardware güzelliğinden önde gelir.

Aslı, seninle biz cok dvd'ler seyredeceğiz. Sana evlilik yıldönümünde 24 hızlı "rewritable dvd" alıcam. Pembe slotlu kasamız, icinde nurtopu gibi hard disklerimiz olacak. Tatillerimizde ikimiz de birer windows gezgini olacağız. Daha sonra da ver elini internet. Sana güzel görünmek için öyle çok çalışacağım ki, üç hafta sonra karşına 21 inch plazma ekran gibi çıkacağım. Ondan sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin. Akşamları dizlerinin üzerinde bir laptop gibi yatacağım. Asla uyku moduna geçmeyeceğim Aslı...

Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye sabahlara kadar chat edeceğiz. Ancak ilk yillarda senden biraz tasarruflu olmani isteyeceğim, onun için screen saver, standbye modu vs. anlarsın ya açık dikkatli olmanı isteyeceğim. Salonumuzun baş köşesine babamın eski 8 MHz 10 megabaytlık 8088 bilgisayarını koyacağım, malum şark köşeleri bana hep çok sıcak gelmiştir, yanına da 5,25 lik disketler. O biçim nostalji olacak. Hatta yılbaşı akşamları tetris falan oynayabiliriz. Kendimizi hep geliştireceğiz, zaman hangi ram'i gerektiriyorsa uygulayacağız. Birbirimizden fikir download'unu bir gurur meselesi yapmayacağız. Aramizda ayrı gayrı olmayacak, bu ağın server'i benim demiyeceğiz hiçbir zaman. Herkes birbirinin sörfüne saygi duyacak.

Hadi gel, önümüzde paylaşıma açılmış bir hayat var. Seni istemek için Server'ini emek emek doldurduğun cd-rom'larla bekliyorum. Ben de sana xxx.com dan beş taşlı bir yüzük siparişi verdim bile. Nikahımızda da "real player" çalacak... Home page'indekilere de çok selam, her baytını öpüyorum, CPU'm daima seninle.

Not: CPU'umdaki bu ateşi hiç bir fan söndüremez. Eğer "connection" isteğime "reply" etmezsen "partition"umu silip "boot" uma virüs bulaştıracağım.
SIMDI BU MAILI KAPATABILIRIZ. are you sure (Yes/No/All)?
Adını söyleyemem,adın hasret.Sadece yağmur,sensizlik ve iç çekişlerim.Sensiz olmayacak biliyorsun sensiz olmayacak,Ama eğer gideceksen bu aşka yazık olacak………
sena_18 - avatarı
sena_18
Ziyaretçi
28 Haziran 2008       Mesaj #1212
sena_18 - avatarı
Ziyaretçi
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL YA
NERDEN BULUYOSUNUZ BU FIKRALARA ZEKİCE TEBRİKLER FIKRA SORSAN HERKES ANLATIR AMA GERÇEK FIKRA KİMSE BUNUN FARKINDA BİLE DEĞİLDİRMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Edd-iTöR - avatarı
Edd-iTöR
Ziyaretçi
28 Haziran 2008       Mesaj #1213
Edd-iTöR - avatarı
Ziyaretçi
KARIMI CENNETTE GÖRDÜM

şmdi cennet ile cehennem kapısında 3 adam varmış 1.inci ye sormuşlar:

-sen hiçkarını aldattınmı diye

adam:hiç aldatmadm demş

melek vermiş ona bi mercedes ve al sür cennette bu arabayı demş

sıra 2.inci adam

sormuşlar soruyu adam 1 kere aldattm ama soona mutlu mesut yaşadık demş

melekte ona bi opel vermş al snde bunu sür demş

sıra 3.üncü adamda

adam ohooo bn kaç kere aldattm demş melekte ona tosbağa vermş al snde bunu sür demş

2-3.üncü adamlar yolda giderken 1.inci adamı görmüşler adam ağlıomuş sormuşlar neden ağlıosn die

adam:karmı demn kaykay la gördm demş
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
30 Haziran 2008       Mesaj #1214
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Adam, karisinin kedisinden nefret etmektedir. Kadin evde
yokken arabaya attigi gibi uzak bir mahalleye birakir hayvani.. Eve
geri gelir bakar bizimki kanepenin uzerinde misil misil
uyuyor..

Ertesi hafta daha uzaga birakir.. Geri gelir bizimki gene kanepenin
uzerinde!..

Bir hafta sonra daha da uzaga birakir, geri gelir, gene evde!..

En sonunda alir hayvani gider, gider, gider.. Aksam
evin telefonu calar.. Karisi telefonu acar. Karsisinda kocasi.

"Alo? Necla kedi evde mi?"

"Evdeee.."

"Versene su lavugu bana yolu tarif etsin.."
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
2 Temmuz 2008       Mesaj #1215
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
BİR TANE DAHA
Laz sahilde yürürken bir şişe bulur. Merak edip mantarını çıkarınca birden içinden bir cin çıkar ve :
- Beni kurtardın. Üç dilek hakkın var.
- Cebimde param hiç bitmesin.
Cin parmağını şıklatır. Laz elini cebine atar, para doludur. Bütün parayı çıkarıp tekrar sokar, yine para doludur. Laz ikinci isteğini düşünür :
- Bir şişe rakım olsun ama hiç bitmesin
Cin parmağını şıklatır ve Laz'ın önünde bir şişe rakı belirir. Laz şişeyi açar ve yere döker ama şişeyi doğrultur doğrultmaz yine dolmuştur. Bir daha döker ve şişe yine dolar. Bunun üzerine:
- Bu şişeyi çok sevdim. Bir tane daha istiyorum.
RuYa - avatarı
RuYa
Ziyaretçi
3 Temmuz 2008       Mesaj #1216
RuYa - avatarı
Ziyaretçi
Bir gün temel ile dursun aralarında konuşuyorlarmış... Temel: -Ben o kadar zekiyimki 17 aylıkken yürümeyi öğrenmişum demiş Dursun: - Sen buna zeka mi diyisun ben 5 yaşına kadar kendumi kucakta taşitmişum.Msn Surprised
gökkuşağı - avatarı
gökkuşağı
Ziyaretçi
8 Temmuz 2008       Mesaj #1217
gökkuşağı - avatarı
Ziyaretçi
temel otobüse binerken bakmışherkes(pasaport)gösterip para vermeden geçiyor.Temelde evlilik cüzdanını göstermiş.şoför: temele sen onunla anca fadimeye binersin demiş

İki deli tımarhaneden kaçmaya karar vermişler. Biri ötekine: "Git bak bakalım dikenli teller yüksek mi alçak mı, eğer yüksekse altından kaçarız, alçaksa üstünden atlarız." Diğeri gitmiş, bir süre sonra geri gelmiş ve şöyle demiş: "Ne yazık ki kaçamayacağız arkadaşım çünkü hiç dikenli tel yok
CrypTkeeR - avatarı
CrypTkeeR
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #1218
CrypTkeeR - avatarı
Ziyaretçi
Kadiköy'den Göztepe dolmusuna bindim. Ön sirada oturuyorum. Biliyorsunuz arkadaki yolcular soföre para iletebimek için önde oturan yolculara gidecegi yeri söyleyip kaç kisi olduklarini bildiriyor. Bir ara genç bir bayan "bir Maltepe" diyerek bana parayi verdi, bende gayri ihtiyari " uzun mu kisa mi olsun" dedim,
Birhayli güldük acayip salakmışımMsn Happy
CrypTkeeR - avatarı
CrypTkeeR
Ziyaretçi
15 Temmuz 2008       Mesaj #1219
CrypTkeeR - avatarı
Ziyaretçi
29 Şubat 2008 Cuma 08:18 Jake Fen isimli Macar adam, esini korkutmak için kendini asmis pozu verdi. Eşi onu öyle görünce bayıldı..

Jake Fen isimli Macar adam, esini korkutmak için kendini asmis pozu verdi... Eve gelen es kocasini o halde gorünce bayildi..Kapiyi açik gören komsu kadin içeri girince iki cesetle karsilastigini sanip evi soydu.Topladiklari ile çikarken Jake kadina bir tekme atti. Cesedin canlandigini sanan kadin korkudan öldü..Jake beraat etti..

Ben birinci sınıf öğretmeniyim,kılavuz kitapta t harfini öğretmek için sınıfa balon getirmemi çocuklar oynadıktan sonra patlatmamı ve cıkan sesi sorup pat cevabına karşılık pattt tt tt tttt harfi diyerek t harfini öğretmemi istiyor.neyse sınıfa geldim balonları aldım çocuklar oynadı ve patlattım çocuklara sordum nasıl ses çıktı diye hep birden bağrdılar 'BOOMMM!!'

Ferrari'de türk krizi!! Belçika'da yaşayan Türk tekstilci, çok benzin tüketiyor diye Ferrari'sine LPG taktırmaya kalkıştı. Durumu tamirciden öğrenen Ferrari, parasını ödeyip aracı geri aldı!.
Son düzenleyen CrypTkeeR; 15 Temmuz 2008 22:57 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
17 Temmuz 2008       Mesaj #1220
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
İbrahim Tatlıses:
-Bugüne kadar kimlere “Allah cezanı verecek” dedim ve kimler cezasını buldu. Tıkla bak
-Halay başı nasıl olunur (resimli anlatım)

Polat Alemdar:
-Boş silah şeytana nasıl doldurtulur (resimli anlatım)
-Memati bizim derin devlet olduğumuzu ne zaman çakacak

Cem Yılmaz:
-5 yaşındayken sünnetçinin eline nasıl verdim (resimli) (Tam Cem Yılmaz’ lık konu oldu valla)
-Araba koleksiyonum özel parçası olan 1965 yapımı el arabası >>>Tıkla Bak<<<

Ajdar:
-Manav manav muz fiyatları >>>Gir Hadi<<<
-Nane zamları çekilsin sen de tepkini göster gir mesaj bırak

Fatih Terim:
-3'lü defansa batakta 4. kim olur anketi
-Hakan Şükür'le Galata kulesi arasındaki farklar

Mehmet Ali Erbil:
-Canlı yayında don nasıl indirilir + en büyük şey kimde oylaması (+ caps)
-Ünlülerin kulis halleri (kendi çekimim)

George Bush:
-Bugune kadar yaptığım salaklıklar konu 13 (tek konuya sığmadı) devamı gelecek…

Beyazıt Öztürk:
-Klavyemin “R” harfi nasıl bozuldu (var bende bir şansızlık)
-Helyum gazı nedir, bağımlılık yapar mı, mahallenizin bakkalında bulunur mu? >>>Gir bak<<<

Reha Muhtar:
-Kamyonun altında kalmış adama “ Acı var mı efenim” diye nasıl sordum --Tıkla--
-Bugüne kadar yaptığım gaflardan seçmece remix klipler TIKLA!(Ben bile yuh dedim kendime)