Baba
Baba ben hep eksik kaldım sensiz.Hani gittiğin gün var ya o günden beri…
Baba ben hep eksik kaldım sensiz .Hani ölüm tarihin var ya o günden beri…
Ben diyorum baba, ben diyorum hep eksik kaldım sensiz, yüreğimde bir acı bitmeyen yokluğunla…
Biliyorum baba hiç olmayacaktın.Ama ben yine bekledim, hani bir umut var ya…
Belki bir gün bahçemize diktiğin erik ağacının sürgünleri gibi ilk baharda,
Beklide ansızın yağmurlarla son baharda…
İşte baba ben böyle bekliyorum, umutla…
Baba ben hep eksik kaldım sensiz
Baba.. seni çok özledim…
O gün baba 30.08.1973 saat gece yarısını yarım geçerken, ben annemde son emanet sen sessizce gittin.
Baba sana baba diyemedim, veda bile edemedim,
Edemezdim değimli baba çünkü henüz gelmemiştim özleminle dolu bu dünyaya... Baba seni çok özledim...
Baba beni neden beklemedin neden baba,bilemedin mi seni özleyeceğimi,bilemedin mi eksik kalacağımı sensiz,bilemedin mi bir yanımın hep acıyacağını derin bir yara gibi…
Baba nasıl biriydin sen?
Senden kalan her şey en değerli hazinem baba herkesten sakladığım, yalnızlığımın içinde her acılandığımda sığındığım…
Baba seni bilemiyorum, bildiğim sararmış resminde ki yeşil gözlerin ve bitmeyen hasretinle dolu çocukça hayallerim…
Baba seni çok özledim…
Baba ben hep seni aradım
Komşunun oğluna açtığı şefkatli kollarında, annemin çaresizliğinde ,gökyüzünde yüreğime bile sığmayan yıldızların arasında ..ama baba sen yoktun,yoktun baba…
Şimdi yoksun ve senden bana kalan bir ben, bir sararmış resmin ve resminde ki içime akan nehir gözlerin…
Baba seni çok özledim…
Baba hani insanların güzel anıları vardır unuttuğunu sandığı bir köşede öylece
Gün gelip usulca geçtiği bir sokakta ince bir sızıyla hatırladığı ve belli belirsiz bir tebessüm gibi taktığı dudak kıvrımlarına…
Oysa bir anımız bile yok seninle...
Baba seni çok özledim…
Baba sen gideli çok zaman oldu.Ben büyüdüm.Benimle birlikte hasretinde büyüdü, her gün katlayıp başucuma koydum ,zaman zaman gözlerim buğulandı,yüreğim ağrıdı, hava karardı, avuçlarım kanadı tutmaya çalışırken sen dolu hayallerimi..
Baba…
Sen gittin ya..!ben hep eksik kaldım…
Baba…
Seni çok özledim…
Yıllar nasılda geçti baba,hüzün yüklü bir tren misali ağır ağır,dönüp baktım da baba ben hep ertelemişim mutlulukları hani döneceksin bir gün, umutlarım var ya…
Baba ben hep eksik kaldım sensiz…
Baba... seni çok özledim…
Ben hep yalnızlığıma sığındım baba.Her kırıldığında kalbim,her acıdığında canım,her düşüşümde umutsuzluğa…ben hep yalnızlığıma sığındım. Çünkü baba benim yalnızlığım sendin..
Baba ben hep eksik kaldım sensiz..
Baba... seni çok özledim…
Babam öbür yarım ben sensiz hep yarımım
Eğer bir gün kavuşursak işte o gün tamamlanırım
Babam yürek acım…
Artık ölümü de seviyorum baba biliyorum böyle sana daha yakınım…
Baba seni çok seviyorum…
Baba ne olur gücenme sözlerime söz geçmiyor yüreğe…
Baba bir gün kavuşmak dileğiyle…babalar günün kutlu olsun…