Arama

Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? - Sayfa 3

Güncelleme: 1 Aralık 2018 Gösterim: 471.269 Cevap: 233
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"Partnerinin onu aldatamaya yonlendirmemesi lazim" bu ne ya..hem bi halt isliyorsunuz hemde karsidaki ne mi atiyorsun sucu..bu buyuk bi sacmalik ve sadece kendinizi rahatlatmak icin soylediginiz ama esas da kendinizin de inanmadigi bi bahane..

Sponsorlu Bağlantılar
Aldatan hangi taraf olursa olsun..sonucta tek suclu aldatandir! gerisinin hepsi bahane baska bisi degil..isler aldatmaya gelmeden once hersey icin bi care vardir..olmadi bulamadin bi care ayrilirsin...aldatmanin hic bi bahanesi yoktur...bukadar!
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:06
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #22
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Ama işte erkekler bahane buluyor..
ya sıkıldım..
Sponsorlu Bağlantılar
Ya ıstedıklerımı yapmıyorsun..yada sevmıyorum bunun gıbı bahaneler işte..

Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:06
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
28 Haziran 2006       Mesaj #23
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Aldatmak,insana saygı duymamaktır,ihanettir. Rejim yaparken pasta yemek gibi bi şey. önce zafer! .....sonra pişmanlık.....sonunda alışkanlık!

İhanetin şekli ve türü olmaz. Karısını aldatan,sevgilisinide aldatır,kocasını aldatan dostunuda aldatır. Dağdaki eşkiyayı bile aldatmak ihanettir. İhanetin masum tarafı olamaz. Eğer birini aldatacak kadar ondan soğur,yada saygımı kaybedersem,terketmeyi tercih ederim.

Geçenlerde Hülya Avşar, uzun beraberliklerde hissettirmeden yapılan aldatmanın, evde huzur sağladığını söylemişti Msn Happy)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:07
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #24
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı

Aldatmak,insana saygı duymamaktır,ihanettir. Rejim yaparken pasta yemek gibi bi şey. önce zafer! .....sonra pişmanlık.....sonunda alışkanlık!

Çok Haklısın seni burda tebrik ediyorum..

Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı

ihanetin şekli ve türü olmaz. Karısını aldatan,sevgilisinide aldatır,kocasını aldatan dostunuda aldatır. Dağdaki eşkiyayı bile aldatmak ihanettir. İhanetin masum tarafı olamaz. Eğer birini aldatacak kadar ondan soğur,yada saygımı kaybedersem,terketmeyi tercih ederim.
Geçenlerde Hülya Avşar, uzun beraberliklerde hissettirmeden yapılan aldatmanın, evde huzur sağladığını söylemişti Msn Happy)

Şimdi ahmet sonuna kadar iyi hoş güzeldee bu hülyanın lafı nerden çıktı
Dengesiz bi laf etmiş işte demek ki o aldatmışki bunu sölüyo..
Biz sanatçı ve ünlü değiliz onların saçma sapan düşünceleri ve yaşantıları reklam yapmak için söledikleri aptal lafları ciddiye almamak lazımm..

Ama o cümleye kadar sölediklerinde haklısın tebrik ederim bir erkekten böle sözler duymak güzel .
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:13 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #25
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
'Aldatmak Şeref İse ŞEREFSİZ Olmayı Tercih Ederim.'

favori deyişimdir benim..
Msn Wink
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:13
PLAYBOY - avatarı
PLAYBOY
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #26
PLAYBOY - avatarı
Ziyaretçi
Bu konuda PLAYBOY un yorumu olmazsa olmaz Msn Happy
BEN HAYATIM BOYUNCA SEVDIGIM HIC KIMSEYI ALDATMADIM ALDATMAM... yeterki bunu hakketttiginden emin olayim... her zaman beklediginden fazlasini alirsin benden...


Aldatmak nin cok cesidi vardir...


1- Kadinin herhangi bir konudaki yetersizligi.
Erkek istedigi ama karsiligini goremedigi seyi, istemesine ve ikaz etmesine ragmen kadindan alamayinca, bu ihtiyacini disarda karsilar. Her konuda yani yemek yapma olarak bile dusunebilirsiniz... erkek bu durumda kendini aldatmaya hak kazanmis olarak gorur.


2- Eski hayatini birakamayanlar...


Bekarliktan kalan erkek ve kiz arkadas cevresini ailesinden ve evinden uzak tutamayan adam, bugun yarin bi sekilde o cevrenin etkisi altina girer ve istemeden bile olsa aldatir...

3- Zayif karakterliler...


Bu tur (tur dedim yaaa.. agzimdan INSAN kelimesi bile cikmadi walla Msn Happy) neyse, bu tur insanlar diyim;; ailesini ve mutlulugunu sever ama karsi tarafin gazlamasi ve onlarin aklini celmesiyle diger yone kayarlar, bu insanlar eraflarindaki diger arkadaslarinin onlari CAPKIN olarak nitelendirmesini isterler ve bunun la gurur duymaya calisirlar. Sonrada yaptiklarindan pisman olurlar ama kolay kolay degisemezler.

Bayanlar!


Unutmayinki Turkiyedesiniz!
Erkekler aldattigi zaman CAPKIN derler,,, kadin aldattigi zaman ...............
O yuzden bence bu konuda erkekle kadini (en azindan o ulkede) esit gormeyin.
Size yapilan boyle birsey varsa, (bana gore) her turlu cezayi hakketmistir. Ama Karsilik olarak onu aldatmak ; hem sizin goruntunuzu ve kalitenizi dusurur, hemde yetersiz bir ceza olur. Gerekirse Erkegin ..........ni kesin, onu oldurun, bosanin, vurun ne yaparsaniz yapin bunu sevginiz ve onu paylasamayacaginiz icin yapin. O zaman gururlu bir cevap vermis olursunuz bence.

Erkekler!


Eger yakalanacak kadar salaksan, acemiysen, aptalsan,,, bu isi denemiyceksin.
Bunu yaptigini en iyi arkadasin dahil bilmeyecek, cunku karini bu sekilde elinden bile alabilir. Bunu millet gosteris yada artislik icin degil. Kendin icin yapacaksin. Asla biriyle elele tutusmus halde dolasmiycaksin, ayni kisiyle 2 kere yanyana gorulmiyeceksin. Paradan kactigin icin karsi tarafin seni sevmesini yada baglanmasini saglamayacaksin.
Neyse daha ogut vermiyim yoksa millet burda PLAYBOY yetistiriyom zannedecek Msn Happy
Ayrica bayanlar sunu unutmayin, (benim gozlemlerimin sonuclarina gore) Turk erkekleri aldatmasa bile aldatiyormus gibi yapiyor ve siz dahil herkese oyle gosteriyor. Aldatmak kolay degildir, Buna firsat vermeyin! Izinde vermeyin! yoksa bi zevki kalmaz Msn Happy saka saka sakin kizmayin haaa.. saka yapiyom bak...
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:17
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
GusinapsE adlı kullanıcıdan alıntı

Şimdi machmood aldatmanın da çeşitleri vardır. Ama aslında bu sorunlar aldatmadanda çözülebilir .

(1)İlk olrak demişsinki Neden aldatıldığı düşünmüyor. Eğerki ALdatılan kadın hata yaptığı için aldatılıyosa bayanlar aynı şekil bunu size yapsın olurmu?? OLMAZ TABi..

(2)Eğerki eş hatalıysa sorunlar konuşularak çözülmeli veya olmadı ortak yol bulunamıyormu konuşur ilişkini veya evliliğini bitirirsin..

(3)En büyük neden sevginin bitmesi. SEvgi bittiyse zaten herşey bitmiştir o ilişkiye neden devam ediyo .. Bitirsin yeni Bİr ilişkiye öle başlasın buda aldatmaya sebeb değil..

(4)Bİde dedinki kaybedince değerini anlıyo insanlar. EVet sizdeki sorun bu iştee Geneliniz sadece Zevk için değişiklik olması için HER GÜN AYNI YEMEK YENMEZ sözündeki fetbayla ALdatıyosunuzz....

(5)Bizimde kızdımıız bu Erkekler aldatıyo sonra gelip özürler bilmemneler.. Ya yapmıcaksın Sevdiğine sadık kalıcaksın Yada yaptın yedin bir haltt sonunu getiriceksinn çekip gidiceksin....

1 - Aynı sekilde yapan bayan yok mu ? Elbette var. Hemde sırf paranoyaklığından yola cıkarak yapanlar var !
2 - Konuşularak çözülemeyen sorunlar vardır ama çözülemediği için bitmiyor ilişkiler, bir kenara atılıp unutuluyor, ta ki bir kez daha aynı sorun ortaya cıkana kadar. İlişkilerini aile korkularından bitiremeyenler için gecerli bu sözüm...
3 - Sevgi bittiyse herşey bitmez. Yıllar boyu evli kalan ilişki yaşayan insanlar hala birbirlerini seviyorlar mı sanıyorsunuz ? Ama birbirlerine karsı hiç bir zaman saygılarını, yitirmiyorlar, bu da o ilişkiyi daim kılıyor.
4 - Kaybedince değerini anlayan sadece erkekler mi ? Bu bayanlar için gecerli değil mi ? Sizler kaybedince "ooh" mu diyorsunuz ? Bu sorun genel anlamda herkes için gecerli. Değişiklik olsun diye aldatan insanların psikolojik sorunlar olduğuna bahse girerim..
5 - Özür dilemekte bir erdemdir, yanlışlık yaptığının farkına vardığının bir göstergesidir. Ayrıca bu da sadece erkekler için gecerli değildir.(Özür dilemeyi alışkanlık haline getirenler için söylemiyorum bunu)

Alıntı
GusinapsE adlı kullanıcıdan alıntı

şu noktaya parmak basıcam bide Aldatmak sadece bedensel değil ruhsal değil
Beyinlede olur...
Yani genelde erkekler güzel bayan gördüğündee ya içine düşer yada beyninde 10 bin çeşit senorya yazar. Hatta bazıları vardır güzel bayanı gördümü kamreya çeker Salyasını akıtır işi iyice abartır Msn Grin
Ki siz erkekler bunu çok iyi bilirsiniz Hayır Dİcenizi Biliyorum Ama bunun doğru oldunu biliyosunzz. HEpiniz erkeklerin biras açık giyinmiş bayanlar gördüklerinde için düştüğünü bilirsiniz ve BUNun için eşinizin veya sevgilinizin açık giyinmesini isteemz giydiklerine karışırsınız...
Sonuç olarak erkekler herhalükarda hep altadan ve en ççok aaldatan tarafff Msn GrinMsn Party
Bunu kabul edinnn..

Tabiki sadece bedensel ya da ruhsal olmaz, zaten ne olursa olsun her şey önce beyinle olur. Msn Wink

"Yani genelde erkekler güzel bayan gördüğündee..." diye başlayıp devam eden sözün tamamıyla saçmalık. Salya akıtmak falan bunlar yanlış sözler Msn Happy
Acık giyinmiş bayandan bahsediyorsun ve sorunun cevabını kendin veriyorsun. Özellikle kendini çirkin gören bayanlar dikkati başka şekilde cekebilmek için buna başvuruyorlar.(Herkes için gecerli değil) Erkeklerde bu tuzağa düşüyor güzelde çirkinde olsa Msn Happy (buda herkes için gecerli değil)

Fazla feminist bi yaklaşımla her halükârda, hep aldatanın erkek olduğunu söylüyorsun.Feministliğine veriyorum Msn Rose
Alıntı
xcherry adlı kullanıcıdan alıntı

ciddi olamassin.. aldatma ile capkinlik arasinda cok fark var..
"partnerinin onu aldatamaya yonlendirmemesi lazim" bu ne ya..hem bi halt isliyorsunuz hemde karsidaki ne mi atiyorsun sucu..bu buyuk bi sacmalik ve sadece kendinizi rahatlatmak icin soylediginiz ama esas da kendinizin de inanmadigi bi bahane..
aldatan hangi taraf olursa olsun..sonucta tek suclu aldatandir! gerisinin hepsi bahane baska bisi degil..isler aldatmaya gelmeden once hersey icin bi care vardir..olmadi bulamadin bi care ayrilirsin...aldatmanin hic bi bahanesi yoktur...bukadar!

Aldatmak ile çapkınlık arasında fark vardır bunda hemfikirim.Virtuecat'e bu konuda katılmıyorum.
Bence tek suclu aldatan değildir, daha önce de dedim sebepsiz hiç bir şey yoktur dünyada...
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:21
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı

Aldatmak ile çapkınlık arasında fark vardır bunda hemfikirim.Virtuecat'e bu konuda katılmıyorum.
Bence tek suclu aldatan değildir, daha önce de dedim sebepsiz hiç bir şey yoktur dünyada...

Bir sebep elbette vardir..hic birsey sebepsiz gelismez ben bunu demedim ben bahanesi yoktur dedim..Aldatan kisinin kendine gore bir sebebi vardir ve bundan yola cikarak yapacagini yapar...ama sonucta sevidigi kisiye yapabilcegi en buyuk ihaneti yapmis olur..

Bir insan kendi iradesini kullanarak sevdigini (gerci bu durumda sevgi nekadar vardir bilmiyorum) aldatmis ise benim gozumde tek suclu odur..ve hic bir bahanesi yoktur bu durumda..(sebepleri ayri)..
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:22
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aldatmak, bence her insanın doğasında var.. 1inde az diğerinde çok diye 1 kuralı da yok bu işin.. Ayrıca aldatmak sadece partnerlerin 1-1lerine 1 başkası yoluyla mı oluyor ?!
Ya arkadaşların arkadaşlara olan kasıntı halleri ?!
Ebeveynin çocuklarından sakladıkları ?!
Veya çocukların anne-babalarına yalan söylemeleri ?!
Bunlar da aldatma değil mi ?
Erkek mi aldatır sadece kadını ? Kadın da mı aldatıyor erkeğini ?
Yaşam 1 aldatmaca.. Hayal dünyamıza göre şekillendiriyorken yaşantılarımızı, kendimizi de aldatmıyor muyuz bu arada ?
Ve asıl en vahim olanı da bu değil mi, kendimizi bile aldatabiliyor olmak ?!
Kendini aldatan, 1 başkasını niye aldatmasınki bu durumda ?!
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #30
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
ALDATMAK,illa erkek olsun kız olsun biriyle beraber olma yahut bırlıkte vakit geçirmek değildir.
Birçok Çeşit Aldatma görebiliyoruz çevremizde..
Bir bakış,hoş bikaç söz de bence ıhanettir.
Tabı bu benim fıkrim.Ve tek erkeklerde görmediğimi söylemiştım diğer postlarımda ve cidden bu zamanda bu tip olayların coğaldığının farkındayım..
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:23

Benzer Konular

2 Temmuz 2019 / Morrigan Sağlıklı Yaşam
29 Eylül 2012 / elma_shekeri Soru-Cevap
4 Temmuz 2016 / asla_asla_deme Genel Mesajlar
6 Ocak 2010 / volture Genel Mesajlar