Arama

Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? - Sayfa 5

Güncelleme: 1 Aralık 2018 Gösterim: 471.979 Cevap: 233
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
2 Temmuz 2006       Mesaj #41
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı

Sadece etrafındaki insanları göze alarak yorum yaptığın için yazının geneline bir cevabım yok fakat erkeklerin hepsini dahil ederek " erkeklerin fıtratında var" demek sorumluluk isteyen bir cümle. Bu fıtratı neye göre yakıştırıyorsun üstümüze ? Etrafındaki olanlara göre mi ? Ben bu fıtrat üzerine yaratılmamışım. Kötü arkadaşım yok, arkadaşlarımı iyi sececek yaştayım ve beni benden başkası kolay kolay yönlendiremez.Ailem yön vererek bu yaşa getirmiş. Üstümüze yakıştırdığın fıtratı ben şahsen kabul etmiyorum ...

Öncelikle bu yazdıklarımı belirttim,bütün erkekler değil,bazı erkekler konunun dışında.Demekki sende bu konunun dışındaki erkeksin..Arkadaşların belli,kişiliğin sağlam,iraden kuvvetli..Her erkek aldatmaz tabii, ben fıtratında var derken; erkeklerin kadına karşı zayıf oldukları için yazdığım bişey..Yoksa herkes için geçerli bişey değil.
Helal olsun iradesine sahip çıkan erkeğe..Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar

Dikkat edersen ben diye yazmışsın.."be yapmam,benim fıtratımda yok" gibi,Sen yapmazsın peki lafım yok..Ama ben burda aldatan erkekler için yazdığım ,yakıştırdığım bi kavram..yanlış anlaşılmasın..

Ayrıca daha bir çok sebebi var aldatmanın..

Evlenmemiş birlikte yaşayan kişilerin aldatmaları,tamamen özgürlüklerinden kaynaklanır.Çünkü aralarında resmiyet yoktur.Bunun dışında birliktelikleri kıskanan kişiler vardır,yani başkasının mutluluğunda gözleri olanlar vardır.Bu güzel birliktelikleri bozmak içinde ellerinden gelen her türlü kelime oyunu ve şeytanlığı yapanlar vardır.Bunları yuva yıkıcı diyede tabir edebiliriz..Msn Grin İşte bu yaratıklar kendileri mutlu olamadıkları gibi başkalarınında mutlu olmasını istemiyolar.Bunun getirisi sevgilisini elinden almaya kadar gidiyo..Benim başıma hiç gelmedi,ama arkadaşım başına geldi,sık sıkda duyarız böyle şeyleri.Mesela çiftler arasında olan bi huzursuzluk esnasında yuva yıkıcılar direk göreve geçip,orda yapacaklarını yapıyolar.Arkadaş çok önemli.Bilhassa iki sevgilinin birlikte görüşecek arkadaşlarını çok iyi seçmeleri lazım,yani ortak arkadaşlarını..Buda aldatmanın ayrı bir boyutu.Kısaca 3. bir şahıs hiç bir şekilde o ilişkinin içinde yer almamalıdır.Çiftler arasında olan biteni bilememlidir.Çiftler tartışmışsa bunları dışardan yakın buldukları birine anlatmamalıdırlar..Baştan sizi dinleyip sonra ilişkinize gölge getirebilirler...3. şahısları ilişkiye şahit tutmamak lazım..buda ayrı bi boyut..
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:27
nobody34 - avatarı
nobody34
Ziyaretçi
2 Temmuz 2006       Mesaj #42
nobody34 - avatarı
Ziyaretçi
Prof. Dr. Osman MÜFTÜOĞLU

Sponsorlu Bağlantılar

Depresif erkek aldatıyor


Erkeklerin neden aldattığını yanıtlamak pek kolay değil. Bunu sadece "poligam" yaradılışlarına bağlamak haksızlık olur.

Erken yaşlarda güç ve statü sahibi olan, bekárlık alışkanlıklarını bir türlü bırakamayan, eşinde yeterli sevgi ve desteği bulamayan erkeklerin aldatma eğilimleri daha fazla. Aldatmanın gözden kaçan bir nedeni de ruhsal bozukluklar. Özellikle depresyon, erkeklerde aldatma eğilimini tetikliyor!

Depresyon, özellikle kadınları ilgilendiren bir sağlık sorunudur ama erkekler de yakalanabiliyor. İşin kötüsü, depresyon erkeklerde daha ağır seyrediyor. Araştırmalar depresif erkeklerde intihar olasılığının daha yüksek, tehlikeli araba kullanma, riskli cinsel ilişkilere girme, saldırgan davranışlarda bulunma eğiliminin daha fazla olduğunu gösteriyor. Kısacası depresyonu bir kadın sağlığı sorunu gibi görmemekte yarar var.

DEPRESYON NEDEN ARTIYOR
Hayatımız müthiş bir hız kazandı. Sorumluluklarımız, beklentilerimiz sürekli artıyor. Daha çok çalışmak, üretmek, daha fazla performans göstermek ve bunu hep sürdürmek zorundayız. Almamız gereken kararlar fazlalaşıyor, karar alma süreçlerimiz kısalıyor. Aldığımız kararlar üzerindeki kontrolümüz azalıyor. İş güvencesi ciddi bir sorun haline geliyor. Üç-beş yılda bir tekrarlayan ekonomik krizler önümüzü görmemizi zorlaştırıyor. Daha çok çalışmak ve bu nedenle evimizden, ailemizden uzakta geçirdiğimiz süreleri uzatmak zorundayız. Aldığımız maaşlar, ne gösterdiğimiz çabaya ne de yüklendiğimiz sorumluluğa uygun. İş hayatı müthiş ve acımasız bir yarış arenasına dönüştü. İş arkadaşlarımız, çalışanlarımız, işverenle ilişkilerimiz, oldukça gergin, çekişmeli ve kopuk. İşe gidip gelmek her gün biraz daha zorlaşıyor. Trafik müthiş bir stres kaynağı haline geliyor. Yarışmacı ve acımasız metropol kültürü, çocukların ve eşlerin beklentilerini her gün biraz daha çoğaltıyor. Orta yaşlı erkekler arasında yayılan depresyonun başka nedenleri de var ama yukarıdakiler en önemlileri.

BELİRTİLERİ GÖZDEN KAÇABİLİYOR


Eğer kendinizi eskisine oranla daha sinirli, daha yalnız, yorgun, keyifsiz, isteksiz hissediyorsanız, gereksiz öfke patlamaları, hayal kırıklıkları, saldırgan davranışlar yaşıyorsanız, cinsel gücünüz ve isteğinizin yavaş yavaş azaldığını düşünüyorsanız, sabahlara daha yorgun uyanıyor, uyku bölünmelerinden veya uyksuzluktan yakınıyorsanız bu sorunlarınızın depresyondan kaynaklanabileceği aklınızda olsun. Bu sorunların bir veya birkaçını siz de yaşıyorsanız, depresyona karşı uyanık olmanız gerekiyor.

ERKEĞİN DEPRESYONU FARKLI OLUYOR!


Depresyon erkeklerde genellikle gözden kaçıyor. Erkekler muhtemelen depresyon belirtilerini saklıyor. Pek çok erkek depresyonu kendine yakıştıramıyor, "Erkek adamda depresyon olmaz" diye düşünüyor.

Erkek depresyonunda belirtiler de bilinenlerden biraz farklı. Erkekler geri çekilmek yerine saldırgan davranışlara, öfke ve hiddete yöneliyor. Depresyonla başa çıkabilmek için tehlikeli ve heyecan verici sporlara başlayan, riskli araç kullanmaya yönelen, rastgele cinsel ilişkilere giren depresif erkeklerin sayısı oldukça fazla. Uzmanlar, bu davranışlarda erkeğin kendini dünyadan uzaklaştırmak isteğinin bile olabileceğini düşünüyorlar. Tedavi edilmeyen depresyon, alkol ve uyuşturucu kullanımına yöneltebiliyor. Depresyonlu erkeklerde eşini aldatma eğilimi artıyor. Depresif erkekler arasında intihar eğilimi de oldukça yüksek. İntihar, depresif erkekler arasında dört kat daha fazla. Bunda genelde erkeklerin yaşamlarını sonlandırma bakımından kadınlardan daha önde olmalarının da rolü var.

CİNSEL GÜCÜ AZALTIYOR


Depresif erkeklerde ruhsal kökenli bedensel yakınmalar sıklaşıyor. Kendini kalp hastası, prostat problemli, hipertansiyonlu zannederek doktor doktor dolaşan depresif erkek sayısı oldukça fazla. Kas ve eklem ağrıları, baş ağrıları, gaz, şişkinlik şikayetleri sıklaşıyor. Depresif erkeklerde cinsel arzu daha azalıyor, cinsel güç eskisinden daha kötü hale geliyor. Sertleşme sorunlarının altında çoğu kez depresyon yatıyor. Depresyon, erkeğin iş hayatını da etkiliyor. Depresif erkeklerde iş başarısızlığı oldukça yaygın. Erkekler başarısızlıklarını alkolle, iş kaçamaklarıyla, sorumluluk sınırlamalarıyla geciktirmeye çalışıyorlar. Depresif erkeklerin iş kazası yapma olasılığı artıyor.

AİLE İÇİ ŞİDDETİ ARTIRIYOR


Depresif erkeklerin boşanma riski de oldukça fazla. Aile içi şiddet eğilimi artıyor. Depresyonun, fark edilmediği zaman aile bütünlüğünü etkileyen sorunlara dönüşmesi, depresif erkeklerde sık görülüyor. Özellikle anlamsız öfke atakları, saldırgan davranışlar, alkol kullanım eğilimi, yoğun yalnızlık ve hayal kırıklıkları yaşayan, unutkanlık, odaklanma zorluğu, uyku sorunları, umutsuzluk, endişe sorunları olan, kronik baş ağrısı, sindirim sorunları ve kas-eklem ağrılarından yakınan erkeklerin bu sorunlarının depresyonla yakından ilişkili olabileceğinin aklında tutmasında yarar var. Erkeklerin de depresyona yakalanabileceğini sakın unutmayın
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:29
nobody34 - avatarı
nobody34
Ziyaretçi
2 Temmuz 2006       Mesaj #43
nobody34 - avatarı
Ziyaretçi
Erkekler kadınları neden aldatır" başlığı kadın dergilerinde sıkça atılır. Ama pek "Kadınlar neden erkekleri aldatır" başlığına cesaret edilmez.

oysa ki, aldatmak tek bir cinse özgü değil. Fiili aldatmanın yanı sıra beyinde aldatma da aynı şekilde cins ayrımı olmaksızın yaşanan bir başka gerçeklik. Bir araştırmaya göre eşlerin en az üçte biri beraberliklerinde başka bir kimseyi hayal ediyor. Aldatma erkek için "el kiri" olurken kadın için ise "damga" olması çok düşündürücü. Ama her şeyden öte aldatmak sağlıksız bir davranış. Aldatılan kadının durumunu kabul etmeye zorlanması ise geleneğin ürettiği bir başka boyun ilmiği.

İŞTE SİZEBİR ARAŞTIRMANIN SONUCU


1-BUNU SEN İSTEDİN SENDROMU
Kadın aldatılmıştır ve intikam hırsı ile yanıp tutuşmaktadır. Bu aldatma hikayeleri içinde en sık rastlanan ve en kabul gören gerekçedir.

Aldatılmış kadın, hele ki olaya gözleri ile şahit olmuşsa kafasında ilk günlerde sadece iki seçenek vardır. Boşanmak ya da aldatmak. Zamanla, belki biraz da toplum baskısıyla, her iki seçenekte kaybolur ve yerini kabullenme alır. Ama bazı kadınlar, yaşadıkları travmadan kurtulamazlar, dişe diş kana kan almadan rahatlayamayacaklarını düşünürler. Aldatılmanın kadın açısından, pek çok acı verici yanı vardır, bunlardan biri de aptal yerine konmaktır. Ve kendisi de aynı şeyi yaparak, kocasından intikam almak ister. Pek çoğu, intikam eyleminden sonra pişmanlık duyar.

Kadınların intikamında tuhaf olan, bunu gizli yapmalarıdır. Benim anlayamadığım da budur zaten. İntikam, karşı taraf senin yaptığını görür ve “vay be, faka bastık, intikamını aldı “dediği zaman zevk verir. Oysa, bizim örneğimizde kadın bunu gizli tutar ve sanırım sadece kocasını aptal yerine koymak ister.

Aldatılan ve intikam için kendi de aldatan kadınlar, çoğu zaman evliliklerini devam ettirirler. Kocaları onları aldatmaya devam etse de, kadının buna bir kez karşılık vermesi kendisine yeter.
Aldatma sebebi “intikam” olan kadınların eylemlerine buldukları gerekçe cümleleri aşağıdaki gibidir:
• Her akşam, "Çok işim var, geç gelebilirim" teranelerini dinlemekten bıkmıştım.
• Benim evimde, benim odamda, benim yatağımda bir başkasıyla yakaladım ve adam bana hala, "Hayatım inan, seni çok seviyorum" diyor.
• Bana acı çektirmekten zevk alıyordu, o da acı çeksin istedim.
• Görsün bakalım şimdi nasıl oluyormuş bu işler.

2-İNSANIN BAŞINA NE GELİRSE MERAKTAN GELİR SENDROMU


Küçük bir azınlık da olsa, toplum içinde varlıkları dolayısıyla, araştırma raporunda bahsi geçmesi icap eden bir grup da meraklı kadınlardır. Bunlar “gözüm açtım seni gördüm” derler ama eklerler, “dünya gözüyle bir tane daha göreyim.

Toplumumuzda, ilk kez kocası ile yatağa girmiş kadın sayısı hayli fazladır. İşte bu kadınların az bir kısmı, başka bir erkekle daha sevişmenin nasıl bir şey olacağını merak ederler. Hakikaten de amaçları sadece meraklarını gidermektir. Bunun için, belki özel bir çaba sarf etmezler ama gelen fırsatı da tepmezler. Bir zamanlar nerede hatırlamıyordum, bir aldatma yazısı okumuştum. Kadına sordular, kocanı neden aldatın diye, yanıtı çok yalındı: “Karşılaştırma yapma imkanım olsun istedim ve oldu” Aslında bu kadın için riskli bir durumdur, yaptığı tartıda kocası ağır basarsa amenna ama bariz bir dibe vuruş varsa, o zaman evlilik tehlikede demektir, hele ki çocuk yoksa.

Bu kadınlar genelde orta yaş grubuna mensuptur. Sanılanın aksine, kadınlarda da orta yaş sendromu mevcuttur. Kadın, hala eline yüzüne bakılır haldeyken, dünya gözüyle bir erkekle daha birlikte olmak ister. Böyle meraklı bir kadınla evli kocanın yapmaması gereken en önemli şey, karısını yatakta çok mutlu ettiğinden emin olmasıdır.

Aldatma sebebi “merak” olan kadınların eylemlerine buldukları gerekçe cümleleri aşağıdaki gibidir:
• Karşılaştırma yapabilme imkanım olsun istedim. Oldu...
• Fatma Hanım, kendi yaşadıklarını anlata anlata bitiremiyordu, ben de sahiden yatakta böyle şeyler oluyor muymuş merak ettim.
• Orgazm denen bir şey varmış, ne olduğunu merak ettim.

3-ONUN ARABASI VAR GÜZEL Mİ GÜZEL, ŞOFÖRÜ DE VAR ÖZEL Mİ ÖZEL SENDROMU


Şoförü ya da bahçıvanı ile yatan varlıklı kadınları Türk filmlerinden tanıyoruz. Amerikan filmlerinde de şoför ve bahçıvana bir de havuzu temizleyen çocuk eklenir. Genelde bütün bahçıvan, şoför ve havuz temizleyicisi şahıslar da sözbirliği etmişçesine, geniş omuzlu, yapılı ve iyi sevişken olurlar. Gerçek hayatta ise, varlıklı kadınlar hakikaten de kocalarını orta direğe göre daha çok aldatırlar. Kadınların bahsi geçen varlığın elde edilişi sırasında ihmal ediliyor olmaları ya da gene bahsi geçen varlığın harca harca bitmez miktarda oluşu ve bu durumun, yakışıklı, bekar ve fakat çulsuz gençleri kadına çekişi bu aldatma eyleminde etkin rol oynar.

Diyeceksiniz ki, kadının hiç mi kabahati yok, valla onu sizin ahlak anlayışınıza bırakıyorum. Kocası tarafından ihmal edilen ve elinde bitmek tükenmek bilmeyen para ve binlerce genç ve yakışıklı adamla bırakılmış bir kadın ne yapsın? Sorarım size, ne yapsın?

Aslında olaya o varlıklı kadın açısından bakarsanız, onun da durumu içler acısı. Aldatmak kadın için o kadar sıradan ve yaşamını alt üst edecek bir şey değilken, yapılan işin heyecanı da olmayacaktır.

Aldatma sebebi “ihmal+varlık” olan kadınların eylemlerine buldukları gerekçe cümleleri aşağıdaki gibidir:
• Kocam her Pazar olduğu gibi ofisteydi. Havuzda sırtıma yağ sürecek kimseler yoktu, ondan başka.

4-BENDEN HALA İŞ ÇIKAR SENDROMU


Kocalar ya da sevgililer, ilişkiler belli bir kıvama ve/veya boyuta geldiğinde, artık sevgililerine ya da karılarına ilk yıllardaki gibi davranmazlar. Kadınların ilk tepkisi şikayettir. “Sen eskiden bana şöyle yapardın, sen eskiden bana böyle yapardın” gibi. Bir süre sonra şikayetin de bir anlamı olmadığını fark ederler. Zira, erkeğin tavırlarında bir değişiklik olmamıştır. Bir süre sonra kadında yavaş yavaş kendine güven kaybı başlar.

Bu güven kaybı beraberinde, bir boş vermişlik getirir ve evli erkeklerin temel şikayeti olan, “Bu kadın tapuyu alıp, çocuğu da yaptıktan sonra kendini saldı” durumu ortaya çıkar. İlgisizlik ve ilgisizlik sonucu kendini salma kısırdöngüsünü kıracak olan gene kadındır.

Güzel giyindiği ve bakımlı olduğu bir gün kendisine atılan bir laf, ya da bir bakış, kadını harekete geçirir ve hâlâ erkekler tarafından beğenilen bir kadın olduğunu önce kendine ispatlamak ister.
Araştırmalar göstermektedir ki, kendisinden hâlâ iş çıktığını ispatlamaya çalışan kadınlar eşlerini genelde en yakınlarındaki erkeklerle aldatırlar. Çalışıyorsa iş arkadaşları ile, çalışmıyorsa da kocasının arkadaşları ile.

Aldatma sebebi “özgüven kazanmak” olan kadınların eylemlerine buldukları gerekçe cümleleri aşağıdaki gibidir:
• Ne yapsam, dönüp bakmıyordu, ben de dönüp bana bakanını buldum!
• Bana, göğüslerimin küçük olduğunu söylüyordu, değilmiş.
• Benimle hiç ilgilenmiyordu, ben de ilgileneni buldum.
• Kendime olan güvenimi yenilemek istedim, birden fazla erkek tarafından arzulanmak hiç de fena sayılmaz.
• Yıllar sona bana kur yapıldı, cevap vermeyip de ne yapacaktım.
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:37
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Temmuz 2006       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Erkekte kadında aldatıyor bunda hemfikiriz hepimiz ama aldatmak yok denecek kadar azdır bence.

Örneğin ; Ne zaman başlar aldatmak ve aldatılan kimdir ? Birini sevdiğimi sanmışım aslında, başkasını sevdiğimi anlamışım. Anladığımı sandığımla aldatmamak için.... Sanmak ile anlamak arasındaki ne yazık ki olması mecburi olan bir süre bu.

Ve bir alıntı... ;

Aldatmak; kişisel tatmindir.Kaybedecek bi şeyin olmadığında başkasıyla herşeye boşvermektir.. Kandırırcasına...... Bu yalan dünyada birbirini kandırmaktır bineviye ve kandırıldığını bilmektir umursuzca
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:38
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
3 Temmuz 2006       Mesaj #45
melish - avatarı
Ziyaretçi
Erkek severse katıksız sever
Erkek severse delikanlı gibi sever
Erkek severse sınır tanımaz
Erkek severse çapkınlık yapmaz
Erkek severse kırmaz
Erkek severse ağlar
Erkek severse ağlatmaz
Erkek severse şeffaf sever
Erkek severse yalan olmaz
Erkek severse incitmez
Erkek severse para harcar
Erkek severse yaratır
Erkek severse araştırır
Erkek severse seksi düşünmez
Erkek severse cömert olur
Erkek severse nazik olur
Erkek severse adam olur
Erkek severse ölümüne sever
Erkek severse bir kere sever
Erkek severse ayrılmaz
Erkek severse aldatmaz
Erkek severse yalan söylemez
Erkek severse telefon parasından batar
Erkek severse aç kalır boğazından bişey geçmez
Erkek severse romantikleşir
Erkek severse en aptal aşk sarkılarını bile çok manalı bulur
Erkek severse bir sırını açıklar
Erkek severse biranın yerine sevgilisini tercih eder
Erkek severse Türkiye 1.Ligi onu alakadar etmez
Erkek severse Türkiye 1.Ligi onu alakadar etse bile sevgilisinle maça gider
Erkek severse iç güdüleri gelişir
Erkek severse hassaslaşır
Erkek severse şımarır
Erkek severse her zorluğa katlanır
Erkek severse evlenmekten korkmaz
Erkek severse ileriyi düşünür
Erkek severse kararlı olur
Erkek severse hayvani duygularından arınır
Erkek severse kızgın kumlardan serin sulara gider
Erkek severse herseyi yapar
Erkek severse aptallaşır
Erkek severse afallar
Erkek severse kavga etmez
Erkek severse arada bir düşüp bayılır
Erkek severse süpriz yapmak ister
Erkek severse heveslendirir
Erkek severse kışkırtır
Erkek severse kanatlandırır
Erkek severse ısırır
Erkek severse doğal olur
Erkek severse yaşamayı sever
Erkek severse sorumluluk hisseder
Erkek severse hiç yapmadığı şeyleri yapabilir
Erkek severse hayatı dondurur
Erkek severse sıkılmaz
Erkek severse sevdiğini söyler
Erkek severse yerinde duramaz (Hiperaktifleşir)
Erkek severse şiir yazar
Erkek severse saklamaz
Erkek severse vazgeçmez
Erkek severse rüyada gibidir
Erkek severse AŞK yarası çeker
Erkek severse pul koleksiyonunu atar
Erkek severse dağlardan çiçek toplar
Erkek severse mektup yazar
Erkek severse umudunu hiç bir zaman kaybetmez
Erkek severse olgunlaşır
Erkek severse kalpten sever
Erkek severse sinekleri öldürmez ( ne alaka )
Erkek severse akşamları uyurken kuzu saymaz
Erkek severse günde 1 saat ona yeter
Erkek severse çekip gitmez
Erkek severse erkek sinekten bile sevgilisini kıskanır
Erkek severse güzel sözler etmeye bayılır
Erkek severse gönülden yanar
Erkek severse AŞKtan yorgan döşek yatar
Erkek severse zamanın nasıl geçtiğini anlamaz
Erkek severse özel günleri asla unutmaz
Erkek severse sarhoş olur
Erkek severse arkadaslarının başının etini yer
Erkek severse son kullanma tarihi geçmiş şeyleri yemez (alakaya maydonoz )
Erkek severse gözünü dört açar
Erkek severse minibüslere kalemle sevgilisinin adını yazar
Erkek severse haklı olsa bile haksız olduğunu bazen kabul eder
Erkek severse bağışlar
Erkek severse dilencilere para verir
Erkek severse çiçek yaptırır
Erkek severse hediye alır
Erkek severse çok kolay kandırılır
Erkek severse unutmaz
Erkek severse sevgilisinin telefon numarasını kendi numarasından daha iyi bilir
Erkek severse kendine güvenir
Erkek severse ileriye yönelik yatırımlar yapar
Erkek severse doğru yoldadır
Erkek severse kazanır
Erkek severse söz dinler
Erkek severse eline geçen fırsatları iyi değerlendirir
Erkek severse güneşin doğuşunu izlemek için erken kalkar
Erkek severse hep dua alır
Erkek severse kul, köle olur
Erkek severse aşıklara saygı duyar
Erkek severse dans dersleri alır
Erkek severse eğlenmesini bilir
Erkek severse inanmak istemediği şeylere inanmaz
Erkek severse kalpden ağrı çeker
Erkek severse gözleriyle konuşabilir
Erkek severse bir çok şeyi göze alır
Erkek severse soğan ve sarımsaktan uzak durur
Erkek severse gençleşir
Erkek severse içi hep kıpır kıpırdır
Erkek severse kuşlar gibidir
Erkek severse hoşgörülü olur
Erkek severse inkar etmez
Erkek severse asla laf söyletmez
Erkek severse yanında nazar boncuğu taşır
Erkek severse içindeki zamparayı öldürür
Erkek severse sevgilisinin kokusunu 100 km uzaktan alır
Erkek severse alaskadayken bile içi yanar
Erkek severse sevgilisini ailesiyle tanıştırır


ERKEK SEVMEZSE ALDATIR.
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:40
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
3 Temmuz 2006       Mesaj #46
melish - avatarı
Ziyaretçi
Sabaha karşı 3'te eve geldiğinde, uyumamış karısının "Neredeydin bu saate
kadar?" sorusuyla karşılanan çapkın koca yalanları...

* "Ben sana dedim bilmediğimiz şeyi kullanmayalım diye. Ne işimiz olur bizim
geciktirici spreyle falan. Al sıktık şu hale bak. Ben evine bu kadar geç
gelecek adam mıyım? Bu kadar gecikilir mi? Kullanmayacaktık o mereti
kullanmayacaktıııık! Neden sana uydum bilmem ki!!"

* "Şirket olarak kadın parfümü ve ruj işine girme kararı aldık. Piyasa
araştırması yapıyoruz. Ne kadar marka kadın parfümü ve ruj varsa satın
aldık. Sürünüp birbirimize sarıldık, öptük yanımızdakini. Bizim
'Satınalma'dan Recep'i tanıyorsun, hayta işi iyice abarttı; öpe öpe bu hale
getirdi beni..."

* "İçtim. Aslında içtim dediysem çok değil ama bende yalan yok. Akşam iş
çıkışı arkadaşlarla iki tek attıktan sonra ben eve gitmek üzere onlardan
ayrıldım. O sırada sen tut uzaylılar beni kaçır! Ağzım az da olsa alkol
kokuyordu tabii. Bu onlara çok geldi. Beni uzay gemileriyle iki dakika
dolaştırıp evin önüne bıraktılar. İki dakika tabii onların saatiyle. Bizim
saatle 5 saat falan oluyor galiba. Neyse yalan olmasın..."

* "Saatlerdir bizim evi dışarıdan gözlüyorum. Bir sor niye böyle yapıyorum?
Çünkü o adi o aşağılık hırsızlar hep bu saatlerde evlere giriyorlarmış. İyi
ki de öyle yapmışım. Bir tanesini tam iş üstünde yakalamak üzereydim kaçtı
hergele... Ama daha duuuur... Arada bir bu hırsız mesailerine devam edicem.
Yakalıycam o ********leri sen merak etme hayatım."

* "Hayret, uyurgezerlik gibi bir hastalığım varmış. Daha da tuhafı, üstümü
başımı değiştirip böyle şık şıkıdım geziyorum. Hangi ara eve geldim? Hangi
ara uyudum? Sen görmeden nasıl evden çıktım? Allah düşmanımın başına
vermesin. Ne dertler var. Evlerden ırak!"

* "Sorma bugün başıma neler geldi? İnanamazsın... Pişmiş tavuğun başına
gelenler halt etsin benim başıma gelenlerin yanında... Şimdi yatalım. Çok
yorgunum. Sabah salim kafa anlatırım..."

* "Köprüde takıldım diyeceğim inanmayacaksın ama yalanım varsa şuradan
şuraya gitmek nasip olmasın... Bu saatte köprü bomboş aslında. Basmışım
geliyorum. Evime, güzel karıma kavuşmak için can atıyorum. Tam gişelerden
geçerken bir de ne göreyim, gişe görevlisi ilkokul arkadaşım Salim değil mi?
O da beni tanıdı tabii. Eee bunca yılın hasreti. Anılar, anılar derken iş
uzadı. Eh bizim Salim de oldum olası gevezenin tekiydi zaten. İnsan 7'sinde
neyse 37'sinde de o tabii. 'Salim bırak, karım bekler' diyorum yok.
Susmuyor. Görsen bir muhabbet bir muhabbet. Allahtan arkadan bir araba geldi
de..."

* "Şimdi de kadın kapkaççılar türemiş. İki tanesi bu gece iş çıkışı
Etiler'de üstüme atlayıp çantamı almak istediler. Aramızda bayağı boğuşma
geçti. Bu arada beni öpücük manyağı yapıp 'bu sapık adam bize tecavüz etmek
istedi' süsü vermek istediler. İşte bu ruj lekeleri o süsler... Ama yer mi
Anadolu çocuğu? Karakolda senin resmini gösterdim, dedim 'ihtiyacım olabilir
mi benim böyle şeylere, dünya güzeli karım var' dedim memur beylere... Doğal
olarak serbest bıraktılar..."

* "Sen değil miydin dün gece yatakta "bir kere de geç gelsen n'olur be
adam?!" diyen hayatım? İşte seni kırmamak için geç geldim. Gecikeyim diye
saatlerdir caddelerde boş boş yürüyorum. Sıkıldım bir süre sonra eve geldim.
Yoksa sen geç gel derken başka bir şey mi demek istedin?! Ben yanlış anladım
o zamaaaan. Tüh!!"

* "Ben dolaştıran taksici gördüm ama bu kadarına pes vallahi. İş çıkışı eve
bir an önce geleyim diye taksiye bindim. Koca günün yorgunluğu, hafif gözüm
kapanmış. Bir ara gözümü bir araladım Gebze'deyiz. Az daha uyusam şoför beni
İzmit'e götürecek. Neyse ki zamanında uyanmışım. Taksimetreye bir baktım
kimlik numaram gibi olmuş vallahi. 'Ben bu parayı vermem' dedim. Taksici
'yazdıysa taksimetre ben alırım' dedi. Karakolluk olduk. Bu durumda biraz
geciktim tabii.
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:41
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
3 Temmuz 2006       Mesaj #47
melish - avatarı
Ziyaretçi
Malesef genellikle olan...
erkek = aldatan
kadın = mağdur

Erkek neden aldatır?? Bir Hikaye

Cinsiyet: Erkek; Yaş: 46; İl:Ankara
Yurtdışı seyahatimin dönüşünde, freeshop'ların önünden karıma,
kızıma ve sevgilime aynı mesajı çektim:
"Burada parfümler çok ucuz.
İstedigin özel bir marka var mı?"
Karım 5 adet, kızım 2 adet en pahalı marka parfümlerden istedi.
Sevgilimden gelen mesaj ise kelimesi kelimesine şöyleydi:
Benim için en güzel parfüm senin kokun. Sen gel yeter."
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:41
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
4 Temmuz 2006       Mesaj #48
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
Aldatma her iki tarafın psikolojik sorunları olduğundada yapılan bişey.Örneğin maddi sorunlar,çocukların stresi,yada her iki tarafın birbirine her yönden zevki tattıramaması sonucu,depresyon gibi bazı psikolojik sebepler ortaya çıkabiliyo.Bunalım,stresten en ufak şeylerden çıkan kavgalar ilişkiyi yıpratacak boyutlara getiriyo.Çiftler birbirlerine anlayış göstermiyo.Erkek;arkadaşlarıyla görüşmek istiyosa,kadının daha anlayışlı olması gerekiyo,sonuçta eğlenmek herkesin hakkı.Bu durumda kıskançlıklar çıkıyo..Aşırı kıskançlıkda zorla erkeği yada kadını aldatmaya götürebiliyo..Karşındakine güvensizliğini belli ettiğinde karşı taraf bundan üzülüp kendini başka kollarada atabiliyo..Kıskançlıkda ilişkilerin yıpranmasında büyük bir etken.

Aldatma doyumu yaşayamamaktanda kaynaklanır.Zaten en büyük sebeplerden biri diyebilirim.Cinsellikte karşı tarafın isteklerini yerine getirmek gerekir.Sınırsız olmak gerekir..Tamamiyle sevgiyi dokunarak belli etmek gerekir.Dokunmak çok önemli,göz öze gelmek,o elektriği ona hissettirmeniz çok önemli.Sadece evlenmek için evlenmemeli,bir ömür boyu yastığına baş koyacağınız bu insana her türlü zevki yaşatmalı ve saygı çerçevesinde ilerlemesi gerekir..Sanırım çok ince bi çizgi evlilik,çok kolay yıkılabiliyo..

Evlenmek çok ağır bir yükümlülük,çok korkuyorum.Okuduktan sonra bile düşünemiyorum..Belki düşüncem değişir kimbilir..İlişkilerimde çok dikkatli davranmaya çalışıyorum.Karşımdakini incitecek bişey yapmamaya önem veririrm.Onun hizmetini yaparım,Ona kendi ellerimle yemekler,tatlılar yaparım.Onunla maça giderim,onunla yarışlara giderim,onunla gezerim,onunla oynarız..Sevdiğimde çok fedakarım.Ortak yanların olmasıda çok önemli,Muhakkak sevdiğinizle ortak yanlarınız olmalı,Birbirinizi eğlendirmelisiniz.Birbirinizin arkadaşı,sevgilisi,o....u,hizmetçisi herşeyi olmalısınız..Yoksa erkeğin yada kadının gözü aradıklarını bulmak üzere dışarıya takılacaktır..Bu nekadar derin bir konu aklıma gelen okadar çok şey varki yazacağım..Aldatmanın bir sebebi yok,çok sebebi olduğu için aldatmalarda çok...Msn Wink
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:41
ChinaDoll - avatarı
ChinaDoll
Ziyaretçi
6 Temmuz 2006       Mesaj #49
ChinaDoll - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
melish adlı kullanıcıdan alıntı

Erkek severse katıksız sever
Erkek severse delikanlı gibi sever Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder?
Erkek severse sınır tanımaz
Erkek severse çapkınlık yapmaz
Erkek severse kırmaz
Erkek severse ağlar crying
Erkek severse ağlatmaz
Erkek severse şeffaf sever
Erkek severse yalan olmaz
Erkek severse incitmez
Erkek severse para harcar
Erkek severse yaratır
Erkek severse araştırır
Erkek severse seksi düşünmez
Erkek severse cömert olur
Erkek severse nazik olur
Erkek severse adam olur
Erkek severse ölümüne sever
Erkek severse bir kere sever
Erkek severse ayrılmaz
Erkek severse aldatmaz
Erkek severse yalan söylemez
Erkek severse telefon parasından batar sweatingbullets
Erkek severse aç kalır boğazından bişey geçmez
Erkek severse romantikleşir blush
Erkek severse en aptal aşk sarkılarını bile çok manalı bulur
Erkek severse bir sırını açıklar
Erkek severse biranın yerine sevgilisini tercih eder
Erkek severse Türkiye 1.Ligi onu alakadar etmez whistling
Erkek severse Türkiye 1.Ligi onu alakadar etse bile sevgilisinle maça gider tongue
Erkek severse iç güdüleri gelişir
Erkek severse hassaslaşır
Erkek severse şımarır
Erkek severse her zorluğa katlanır
Erkek severse evlenmekten korkmaz
Erkek severse ileriyi düşünür
Erkek severse kararlı olur
Erkek severse hayvani duygularından arınır
Erkek severse kızgın kumlardan serin sulara gider w00t
Erkek severse herseyi yapar
Erkek severse aptallaşır a080
Erkek severse afallar
Erkek severse kavga etmez
Erkek severse arada bir düşüp bayılır biggrin
Erkek severse süpriz yapmak ister
Erkek severse heveslendirir
Erkek severse kışkırtır
Erkek severse kanatlandırır
Erkek severse ısırır mf hide
Erkek severse doğal olur
Erkek severse yaşamayı sever
Erkek severse sorumluluk hisseder
Erkek severse hiç yapmadığı şeyleri yapabilir
Erkek severse hayatı dondurur
Erkek severse sıkılmaz
Erkek severse sevdiğini söyler wub
Erkek severse yerinde duramaz (Hiperaktifleşir) w00t
Erkek severse şiir yazar
Erkek severse saklamaz
Erkek severse vazgeçmez
Erkek severse rüyada gibidir
Erkek severse AŞK yarası çeker
Erkek severse pul koleksiyonunu atar
Erkek severse dağlardan çiçek toplar flowers
Erkek severse mektup yazar read
Erkek severse umudunu hiç bir zaman kaybetmez
Erkek severse olgunlaşır
Erkek severse kalpten sever
Erkek severse sinekleri öldürmez ( ne alaka laugh )
Erkek severse akşamları uyurken kuzu saymaz tongue
Erkek severse günde 1 saat ona yeter
Erkek severse çekip gitmez
Erkek severse erkek sinekten bile sevgilisini kıskanır
Erkek severse güzel sözler etmeye bayılır
Erkek severse gönülden yanar
Erkek severse AŞKtan yorgan döşek yatar
Erkek severse zamanın nasıl geçtiğini anlamaz
Erkek severse özel günleri asla unutmaz
Erkek severse sarhoş olur Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder?
Erkek severse arkadaslarının başının etini yer
Erkek severse son kullanma tarihi geçmiş şeyleri yemez (alakaya maydonoz tongue )
Erkek severse gözünü dört açar blink
Erkek severse minibüslere kalemle sevgilisinin adını yazar
Erkek severse haklı olsa bile haksız olduğunu bazen kabul eder
Erkek severse bağışlar
Erkek severse dilencilere para verir
Erkek severse çiçek yaptırır
Erkek severse hediye alır
Erkek severse çok kolay kandırılır
Erkek severse unutmaz
Erkek severse sevgilisinin telefon numarasını kendi numarasından daha iyi bilir
Erkek severse kendine güvenir Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder?
Erkek severse ileriye yönelik yatırımlar yapar
Erkek severse doğru yoldadır
Erkek severse kazanır
Erkek severse söz dinler
Erkek severse eline geçen fırsatları iyi değerlendirir
Erkek severse güneşin doğuşunu izlemek için erken kalkar
Erkek severse hep dua alır
Erkek severse kul, köle olur
Erkek severse aşıklara saygı duyar
Erkek severse dans dersleri alır
Erkek severse eğlenmesini bilir
Erkek severse inanmak istemediği şeylere inanmaz
Erkek severse kalpden ağrı çeker
Erkek severse gözleriyle konuşabilir wub
Erkek severse bir çok şeyi göze alır
Erkek severse soğan ve sarımsaktan uzak durur mf hide
Erkek severse gençleşir
Erkek severse içi hep kıpır kıpırdır Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder?
Erkek severse kuşlar gibidir
Erkek severse hoşgörülü olur
Erkek severse inkar etmez
Erkek severse asla laf söyletmez
Erkek severse yanında nazar boncuğu taşır
Erkek severse içindeki zamparayı öldürür
Erkek severse sevgilisinin kokusunu 100 km uzaktan alır ph34r
Erkek severse alaskadayken bile içi yanar thumbsup
Erkek severse sevgilisini ailesiyle tanıştırır


ERKEK SEVMEZSE ALDATIR.

Ne erkekemiş bea Msn Happy)) Yalnız gerçekten de nesilleri tükenmediyse bir tane ısmarlamak istiyorum ALDATMAYANINDAN! (YANİ SEVENİNDENN....)
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:42
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
6 Temmuz 2006       Mesaj #50
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı

Ve bir alıntı... ;
Aldatmak; kişisel tatmindir.Kaybedecek bi şeyin olmadığında başkasıyla herşeye boşvermektir.. Kandırırcasına...... Bu yalan dünyada birbirini kandırmaktır bineviye ve kandırıldığını bilmektir umursuzca

Smiley32 Smiley32 Smiley32
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:42

Benzer Konular

2 Temmuz 2019 / Morrigan Sağlıklı Yaşam
29 Eylül 2012 / elma_shekeri Soru-Cevap
4 Temmuz 2016 / asla_asla_deme Genel Mesajlar
6 Ocak 2010 / volture Genel Mesajlar