Arama

Onslaught

Güncelleme: 26 Nisan 2012 Gösterim: 9.542 Cevap: 0
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Onslaught

Sponsorlu Bağlantılar
onslaughtimagexl7

Güçleri: Profesör X ve Magneto'nun güçlerinin tümüne sahiptir.

Biyografi: Onslaught iki kişinin bilinçlerinin psişik olarak birleşmeleri ile oluşmuş bir varlıktır. Bu kişiler Charles Xavier ve Magneto'dur. X-Men'in Magneto ile yaptığı bir savaşta Prof. X telepatik güçlerini kullanarak Magneto'nun bilincine zarar verdi. Bu psişik bağlantı sırasında Magneto'nun öfke ve intikam duyguları Prof. X'in zihnine girdi ve Prof. X'in son otuz yıl boyunca yaşayıp da bastırdığı tüm olumsuzlukları ortaya çıkardı. Bu sayede Onslaught ortaya çıkmış oldu. Onslaught bir süre Xavier'ın bilinç altında fark edilmeden varlığını sürdürdü. Bu süre boyunca Xavier'ın insanlar ve mutantlar arasındaki barış hayalleri bozulmaya başladı. Sonunda Xavier Malikanesi yakınlarında genç bir mutantın bir grup mutant düşmanı tarafından öldürülmesi Xavier'ın bilinç altındaki Onslaught'u açığa çıkardı.

Onslaught hükümete ait bir Sentinel üssüne girerek buradaki Sentinelleri tekrar programladı ve bu fabrikada çalışanların zihinlerini kontrolü altına aldı. Onslaught hala daha Xavier'ın zihninde iken genç Nate Grey / X-Man ile karşılaştığı zaman Nate telepatik ve telekinetik güçlerini kullanarak Prof. X'in zihnini Onslaught'tan ayırdı, fakat bu Onslaught'un artık tamamen özgür olmasına sebep olmuştu. Xavier'ın zihni ve vücuduna artık tamamen hakim olan Onslaught, X-Men'in karşısına Prof. X olarak çıktı ve onlara insanlara karşı savaşmayı önerdi. X-Men buna karşı çıkınca onları yok etmeye çalıştı, fakat zaman yolcusu bir mutant olan Bishop kendi zamanında X-Men'e ihanet edip onları yokeden kişinin hikayelerini hatırladı ve bu kişinin Prof. X kılığına girmiş Onslaught olduğunu anlayıp arkadaşlarını kurtardı. Onslaught ise Xavier'ın vücudunda kaçtı.

Onslaught, Reed Richards ve Susan Richards'ın çocukları Franklin'i Fantastic Four, X-Men ve Avengers'ın onu durdurmak için yaptıkları tüm çabalara rağmen kaçırdı. Bunun ardından X-Man'i de ele geçirdi. Franklin Richards ve X-Man çok güçlü psişik yetenekleri olan mutantlar oldukları için işine yarayacaklardı. Onslaught, New York'a döndü ve emrindeki Sentinelleri yeniden programlayarak onları Manhattan'a gönderdi. Manhattan'ı işgal eden Sentineller tüm adayı çember içine alarak dünya ile olan bağlarını kopardılar. Bu sırada pek çok New York'lu kahraman Sentineller ile çarpışmaktaydı.

X-Men, Fantastic Four ve Avengers'ın Onslaught ile olan ilk çarpışmaları güçlerini kaybetmiş Xavier'ı kurtarmayı başarmaları ile son buldu. Artık Xavier'ın vücuduna ihtiyaç duymayan Onslaught çok güçlü bir zırh içindeki psişik bir enerji olarak varlığını sürdürüyordu. İkinci çarpışma ise Onslaught'un kendine ait bir kale oluşturduğu Central Park'ta oldu. Franklin ve X-Man'i kurtarmaya çalışan kahramanlar Onslaught'un zarar verilemez gözüken zırhını yok etmeyi başaramamışlardı. Bunun üzerine Phoenix telepati güçlerini dünyanın en kuvvetli canlısı olan Hulk'un zihninde kullandı. Bunun üzerine iyice hayvani bir benliğe kavuşan ve eskisinden daha da kuvvetlenen Hulk, Onslaught ile savaşarak zırhını parçalamayı başardı. Bunun sonucunda oluşan psişik enerji patlaması Hulk ve onun diğer kişiliği olan Bruce Banner'ı birbirinden ayırdı. Onslaught ise sadece enerji formunda, fiziksel saldırılardan etkilenmez bir hale geldi. Bunun üzerine Onslaught, Franklin'in güçlerini kullanarak Manhattan'ı yok etmek için ikinci bir güneş yaratmaya çalıştı.

Avengers'dan Thor enerji varlığının içine uçarak onu yok etmeye çalıştı. Thor'un tek başına yeterli olmayacağını anlayan Fantastic Four ve Avengers'ın mutant olmayan üyeleri de ona katıldılar. X-Men herhangi bir şey yapamamaktaydı, çünkü bir mutant olan Onslaught eğer başka mutantlarla da birleşirse durdurulamaz olurdu. Sonuçta plan işe yaradı ve Onslaught yok edildi, onun getirdiği Sentineller devre dışı kaldı, Franklin ve X-Man kurtuldu. Fakat bunun bedeli olarak Avengers ve Fantastic Four yok olmuştu. Aylar sonra başka bir boyuttan geri döndüklerinde ise onların ölmediği anlaşıldı.

onslaughtdh5

Kaynak: Onslaught

Son düzenleyen asla_asla_deme; 26 Nisan 2012 11:54 Sebep: Kırık Link
Biyografi Konusu: Onslaught nereli hayatı kimdir.