Arama

Mister Sinister

Güncelleme: 24 Haziran 2014 Gösterim: 16.740 Cevap: 0
ÇINAR - avatarı
ÇINAR
Ziyaretçi
24 Haziran 2014       Mesaj #1
ÇINAR - avatarı
Ziyaretçi
Mister Sinister / Dr. Nathaniel Essex Kimdir?
Mr. Sinister ölümsüzdür. Moleküler yapısını değiştirebilip istediği görünüme ve biçime dönüşebilir. Ayrıca süper-insan kuvvetine ve hızlı iyileşme yeteneğine sahiptir.
Sponsorlu Bağlantılar
mistersinisterbyurrgos

Biyografi

Viktorya İngilteresi'nde bir biyolojist olan Nathaniel Essex insan evrimi konusunda ilginç teoriler üretmiştir. Çok zeki bir kişi olan Essex, homo superiorların ortaya çıkacağını çok önceden fark etmişti. Fakat bu araştırmaları kraliyet ailesinin tepkisini çekti ve karısı da onu terk etti. Fakat ona destek olacak birisi çıktı: Apocalypse. Mutant savaş lordu, Essex'i ölümsüz bir forma sokup onun Mr. Sinister olmasını sağladı.

19. yüzyılın sonlarında Mr. Sinister, Essex kimliği ile New York'ta bir klinik açarak insanları incelemeye başladı. Gen araştırmalarını bir yüzyıldan fazla sürdüren Sinister ilginç bir keşif yaptı. Keşfine göre iki genç mutantın birleşiminden çok güçlü bir varlık ortaya çıkacaktı. Bu genç mutantlar o zamanlar henüz çok küçük olan Scott Summers ve Jean Grey idi. Scott'ın yaşadığı uçak kazasından sonra Nebraska'daki yetimhaneye yerleştirilmesini sağladı, Jean'den de kan örnekleri aldı. Yıllar sonra Jean öldü sanıldığı zamanlarda bu kan örneklerini kullanarak Jean'in bir klonu olan Madalyne Pryor'ı yarattı.

Sinister'ın evrime karşı olan takıntılı ilgisi onu pek çok kez X-Men ile karşı karşıya getirdi. Süper güçlere sahip Marauders adlı bir suikastçı ekibi oluşturarak New York'un yeraltında yaşayan toplumdan tamamen dışlanmış mutant topluluğu Morloklar'a saldırttı, bunun tek nedeni onları genetik artıklar olarak görmesi idi. X-Men bazı Moloklar'a yardım etmeyi başardı, fakat Morloklar'ın çoğu bu saldırıda katledilmekten kurtulamadı. Daha sonraları özel bir uydu dünyadaki tüm mutantların güçlerini yok ettiğinde Sinister bu uyduyu dünyadaki tüm insanları mutanta dönüştürmek için kullanmayı amaçladı. Planları X-Men tarafından bozguna uğratıldı.

Sinister'ın bazı durumlarda X-Men'e yardım ettiği de oldu, tabii eğer bu işten bir çıkarı olacaksa. Fakat bu yardımlarının bedeli çok pahalı olur, ve bunu daima telafi eder. Bedel yardım ettiği kişilerin ruhuna mal olsa bile. En büyük amacı dünyanın en güçlü mutantını yaratmaktır ve görünüşe göre bu amacından asla vazgeçmeyecektir.


ruef6

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Mister Sinister nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

30 Mart 2007 / Misafir Hayali Karakterler
21 Ekim 2012 / virtuecat Hayali Karakterler
10 Ekim 2012 / iceslush Hayali Karakterler
14 Temmuz 2012 / jack90 Oyunlar