Arama

Mister Freeze

Güncelleme: 10 Ekim 2012 Gösterim: 3.254 Cevap: 1
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
10 Ekim 2012       Mesaj #1
iceslush - avatarı
VIP ETC
Mister Freeze

Sponsorlu Bağlantılar
Mr.Freeze; bu karakter her ne kadar önüne geleni buz kütlesi haline getiren bir karakter gibi gözükse de aslında geçmişindeki hikayesi ile Batman'in Harvey Dent ile birlikte en saygı duyduğu karakterlerden birisi.

İlk olarak 1959 yılında yayınlanan Batman'in 121. sayısında karşımıza çıkan Mr.Freeze'in gerçek adı D. Victor Fries. İsmindeki benzerlik ve kötü adama dönüştüğü zamandaki özellikleri ile Mr.Freeze adını alan Victor Fries'in tek gayesi ise ölen eşini tekrar hayata döndürebilmek. Bu uğurda bazı deneylere başvuran karakterimiz deneylerini devam ettirebilmek için kendisini suç dünyasında buluyor. En önemli silahı ise rakiplerini buz kütlesine çevirdiği "Cold Gun".. Karakteri 1997 yılında yayınlanan Batman ve Robin filminde Arnold Schwazenegger canlandırmıştı.

Oyunun videosuna gelir isek Mr.Freeze'in bulunduğu mekanlarda kar yağışı ile karşılaşacağımızı görüyoruz. Tıpkı orjinal hikayede olduğu gibi Mr.Freeze'in oyundaki amacı da ölen karısı Nora'yı (dondurduğu) hayata geri getirebilmek. Mr.Freeze'in Batman'e söylediği "Norayı getir, ya da öl" cümlesi de karakterin oyundaki hikayesini özetlemiş. Videodan anladığımız kadarıyla Mr.Freeze, batman'i biraz zorlayacak.


Mister Freeze ters giden bir labaratuar deneyinin kurbanı ve artık yaşayabilmesi için süper soğuk kıyafetinin içinde kalmak zorunda.Buz silahına sahip olan Victor Fries hayatını umutsuzca sevgili eşi Norayı'yı iyileştirmeye adamış.Yaptığı deneyler karısının ölümcül hastalığını iyileştirene kadar eşinin vücudu dondurulmuş halde bekliyor.Batman yardım elini uzattı ancak Mister Freeze kendi hatalarının nedenini Kara Şövalye olarak görüyor.
Mister Freeze genellikle deneyleri,zırhı,silahları için ihtiyaç duyduğu malzemeleri ve parayı çalmak için diğer suçlularla birlik oluyor.




BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Efulim; 10 Ekim 2012 14:08 Sebep: Mesaj düzeni verildi.
Biyografi Konusu: Mister Freeze nereli hayatı kimdir.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Mr. Freeze Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar
freezeupcloseac

Batman: Arkham City oyununda beni oldukça uğraştırmıştı.


Benzer Konular

4 Temmuz 2006 / kompetankedi Bilgisayar
24 Haziran 2014 / ÇINAR Hayali Karakterler
21 Ekim 2012 / virtuecat Hayali Karakterler
31 Mayıs 2010 / Drunk41 Soru-Cevap