Arama

Ultron

Güncelleme: 25 Ekim 2012 Gösterim: 20.593 Cevap: 4
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Ultron

Sponsorlu Bağlantılar
ultronhx8

Güçleri: Vücudu dünyanın en sağlam metali adamantiumdan yapılmış olduğundan çok dayanıklıdır. Yüksek ısı, soğuk, radyasyon ya da patlama gibi şeylerden etkilenmez. Çok sayıda silah sistemine sahiptir.

Biyografi: Çok gelişmiş bir robot olan ilk Ultron bir Avengers üyesi olan Hank Pym tarafından yaratıldı. Daha önce hiç görülmemiş derecede yüksek yapay zekası sebebiyle kendine has duygu ve düşünceler geliştirmeye başladı. Zamanla yaratıcısı ve tüm insanlara karşı nefret duymaya başladı. Hank Pym'i hipnotize ederek kendisi hakkında herşeyi unutmasını sağladı ve laboratuarından uzaklaştırdı. Ultron burada kendine daha gelişmiş bir vücut tasarlamaya başladı. Başka birisinin kılığına bürünerek Masters of Evil adlı ekibi Avengers'ı yoketmesi için gönderdi. Fakat bu ekiptekiler Ultron'un kendilerini kandırdığını anlayıp ona karşı gelince Ultron kaçtı.

Profesör Horton'un laboratuarına gelince burada 1940'lı yıllarda yaşamış olan ilk Human Torch'un (Fantastic Four üyesi olan değil) kalıntılarını buldu. Bu kalıntıları kullanarak Avengers'a karşı kullanacağı Vision adlı androidi yarattı. Vision yaratıcısına karşı gelip Avengers'a yardım etti. Ultron yenilmeden önce onun yaratıcısı olduğuna dair Hank Pym'e hipnotize ile unutturduğu bilgileri anlattı.

Ultron kendine dünyanın en sağlam metali olan adamantiumdan bir vücut yaptı, fakat gene de Avengers ile olan bir sonraki savaşında yenilmekten kurtulamadı. Ultron'un başı Inhumans adlı birlikten Maximus tarafından bulundu. Maximus yeni Ultron'un oluşmasına yardım etti. Maximus Ultron'u Quicksilver ve Crystal'ın düğünlerinde Avengers ve Fantastic Four'a saldırttı, fakat genç Franklin Richards yüzünden yenildiler.

Ultron'un kopan başı Avengers tarafından alıkonuldu. Fakat vücudu kopan başını almak için harekete geçti. Bu amacını gerçekleştiren Ultron yaratıcısı Hank Pym'i etkisi altına alarak Avengers'a saldırttı, bu sırada onun sevgilisi Wasp'ı kaçırdı. Ultron Wasp'ı kendisine yaratacağı robot bir eş için kullanmak istiyordu. Avengers ona saldırınca epey hasar alan Ultron bir kere daha yenilgiye uğrayarak kaçtı.

uatronao9

Ultron hipnotize altına aldığı Iron Man sayesinde vücudunun tamir edilmesini sağladı. Eğer ileride vücudu parçalanırsa vakit kaybetmeden yenilerini kullanmak için kendi robot klonlarını yaratmaya başladı. Beyonder adlı güçlü bir varlık tarafından tüm Marvel karakterlerinin katıldığı "Gizli Savaşlar"ın yapıldığı gezegene getirildi. Burada Galactus'a saldırınca Galactus onun bütün enerjisini kendine çekti. Dr. Doom Ultron'un vücudunu ele geçirince hizmetçi ve koruması olarak kullanmak için tekrar canlandırdı. Ultron Human Torch'a yenilince vücudu Gizli Savaşlar'ın yapıldığı gezegende terkedildi. Bu gezegendeki canlılar tarafından kazayla tekrar aktif konuma getirildi. Gizli Savaşlar bittikten sonra Dünya'ya dönmeyip o gezegende kalan Thing ile savaştı, fakat kendi kendinin yenilgisine sebep oldu. Thing Dünya'ya geri dönerken Ultron'un başını da yanında getirdi, ama kaybetti. Ultron'un başı kendine yeni bir vücut bulmayı başardı.

Ultron'un Avengers'la olan bir sonraki mücadelesinde Wonder Man tarafından yokedildi, fakat her zaman ki gibi yeni bir vücut oluşturup geri dönmeyi başardı. İnsanlığı yoketmek için tüm insanları robota dönüştürmeyi planladı, ama her zaman olduğu gibi Avengers'a yenildi. Kendine War Toy adlı robot bir eş yapmaya kalkıştığında gene karşısında Avengers'ı bularak yenilgiye uğradı.



Kaynak: Ultron


Son düzenleyen RuffRyders; 20 Haziran 2011 17:07 Sebep: Yönlendirmeler kaldırıldı.
Biyografi Konusu: Ultron nereli hayatı kimdir.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Ultron - Ultron Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar
annihilationconquestvol

ultron002

avengersvol1202

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sasuke Uchiha - avatarı
Sasuke Uchiha
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #3
Sasuke Uchiha - avatarı
Ziyaretçi
250px Avengersultronunleashed1
ultron
UltronColoLayton
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kumarbaz - avatarı
kumarbaz
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #4
kumarbaz - avatarı
Ziyaretçi
Ultron
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
25 Ekim 2012       Mesaj #5
iceslush - avatarı
VIP ETC
ULTRON


avengers earths mightiest heroes ultron
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif