Arama

Iceman / Robert Drake

Güncelleme: 25 Ekim 2012 Gösterim: 9.079 Cevap: 2
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Iceman / Rober 'Bobby' Drake

Sponsorlu Bağlantılar
icemanoq7

Güçleri: Bobby vücut ısısını düşürebilme yeteneğine sahiptir. Vücudunu buza çevirebilir ve etrafındaki havayı dondurabilir. Kendisine buz kayakları, kalkanları, mızrakları, yani kısacası buzla yapabileceği herşeyi yaratabilir. Hava soğukluğu gibi şeylerden etkilenmez.

Biyografi: Bobby mutant güçlerini henüz ergenlik yıllarında keşfetti. Bunu ailesi dışındaki herkesten sakladı. Bir grup serseri Bobby ve kız arkadaşına saldırınca Bobby paniğe kapılarak kendisi ve kız arkadaşını korumak için buzdan bir kalkan yaptı ama böylece güçlerini herkese
göstermiş oldu.
Kasabalılar oğlanı kendileri için bir tehdit olarak görüp onu linç etmeye kalktılar. Bobby'nin ailesinin evini bastılar ve oğlanı yakaladılar, fakat onlar birşey yapamadan kasaba şerifi, Bobby'i koruması altına aldı. Bu arada tüm bu olanlar Charles Xavier tarafından duyulmuştu. Xavier ilk öğrencisi olan Cyclops'u Bobby ile temas kurması için gönderdi. Cyclops Bobby'nin hapis tutulduğu yere girdi fakat Bobby ona katılmayı reddedip tersleyince ikisi arasında kavga başladı. Bu sırada kasabalı kalabalık onları yakaladı ve ikisi tam asılmak üzereyken kaçmayı başardılar. Prof. X onları takip eden kalabalığın zihinlerine girerek Bobby'nin hatıralarını onların zihinlerinden temizledi. Minnettar kalan Bobby, Xavier'ın okuluna katılmayı kabul etti.
iceman2eq7

X-Men'lere katıldıktan bir süre sonra o da aynı takım arkadaşı Angel gibi önce Champions of Los Angeles'a, ardından Defenders'a katıldı ama sonunda tekrar X-Men'e geri döndü. Daha sonraları Emma Frost'un (White Queen) yardımıyla güçlerini maksimum limite taşımayı öğrendi. Artık vücudunu tamamen kendi şeklindeki bir buz formuna dönüştürebiliyordu.

Iceman, X-Men'in en eğlenceli elemanlarından biridir. Şaka yapmayı sever ve sık sık takım arkadaşlarına takılır ama gerektiği zamanlarda fazlasıyla ciddi olabilir. Iceman, X-Men'in orijinal beşlisinin içindeki en genç elemandır.



iceman
Kaynak: Iceman

Son düzenleyen Blue Blood; 30 Mart 2007 22:14
Biyografi Konusu: Iceman / Robert Drake nereli hayatı kimdir.
kumarbaz - avatarı
kumarbaz
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #2
kumarbaz - avatarı
Ziyaretçi
104eba874aec71c

Sponsorlu Bağlantılar
iceman

Cartoon Marvel IceMan 15

images?qtbnANd9GcT1dCS4450oGcJ H24Z78qN7v6U a9n6T2vuRFQcztDsUgtpzNKJ8k3lLtaGQ

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
25 Ekim 2012       Mesaj #3
iceslush - avatarı
VIP ETC
icemanvol22
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

19 Temmuz 2010 / Alvarez Ocean Müzik ww
7 Temmuz 2008 / estudiantes Müzik ww
3 Nisan 2017 / ThinkerBeLL Asker ww
 Drake
23 Ekim 2015 / KisukE UraharA Müzik ww
2 Ocak 2009 / TiglonBoYs Spor ww