Arama

Doc Samson / Leonard Samson

Güncelleme: 27 Nisan 2012 Gösterim: 3.961 Cevap: 0
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Doc Samson / Leonard Samson

Sponsorlu Bağlantılar
387pxdocsamson1zr2

Güçleri: Gamma radyasyonuna uğramış teni onun derisini bir vücut zırhı haline getirmiş ve yaralanmalara karşı çok dayanıklı yapmıştır. Buna orantılı olarak süper-kuvvete sahip olmuştur. Gelişen bacak kasları sayesinde uzun ve yüksek mesafelere zıplayabilir.

Biyografi: Doktor Leonard Samson bir bilim adamıdır. General Thunderbolt Ross kızı Betty'nin vücudu Sandman adlı suçlu tarafından kristal formuna sokulunca ondan yardım istedi. Samson yaptığı araştırmalar sonucunda
Bruce Banner
'ın vücudundaki gamma enerjisini emerek Betty'i normal haline geri döndürebilecek bir alet geliştirdi. Bu alt aynı zamanda Banner'ın vücudundaki tüm gamma enerjisini yok ederek Hulk'u ortadan kaldırabilirdi. Banner sevgilisini kurtarmak için bunu kabul etti.

Betty normale döndükten sonra Banner hala gamma enerjisini emen projektörün içindeyken Samson süper-güce sahip olmanın merakı ile amma ışınlarını kendisine doğru yöneltti. Bunun sonucunda ince yapılı, kahverengi saçlı bilim adamı kaslı, yeşil saçlı, süper-kuvvete sahip birine dönüştü. Samson'un vücudunun bu durumu onda Banner'da varolan yan etkileri içermiyordu.
Samson birara eski haline geri döndü, fakat birkaç ay sonra makineyi tekrar çalıştırarak güçlü bedenine kavuştu. Doc Samson yıllar boyunca bir yandan üniversitede öğretmenlik yaparken diğer yandan da Hulk'u yakalayıp Banner'ı iyileştirmeye çalıştı. Avengers'a katılma teklifi aldı, fakat üniversitede profesör olarak görevinden dolayı bu teklifi geri çevirdi.

Samson yıllar boyunca Banner'ı Hulk'tan kurtarmak için pek çok yol denedi. Hulk'un yakalanması için uluslararası casusluk örgütü SHIELD ile çalıştı. Bu uğraşlarından birinde Banner ve Hulk ayrılarak iki ayrı kişiler oldular, fakat bu durum devam ettiği taktirde sonucu her ikisinin de ölümüne neden olacağından onları tekrar bir bedende birleştirmek Samson'a düştü. Samson bu işlemi başardıktan sonra tekrar üniversitedeki öğretim işine geri döndü.


Kaynak: DocSamson

Son düzenleyen asla_asla_deme; 27 Nisan 2012 11:36 Sebep: Kırık Link
Biyografi Konusu: Doc Samson / Leonard Samson nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

12 Mart 2010 / _KleopatrA_ Türkiye'den
 Samson
6 Ağustos 2012 / Efulim Hayali Karakterler
14 Haziran 2013 / Misafir Soru-Cevap
11 Nisan 2007 / Kral_Aslan Bilim tr