Arama

Electro / Maxwell Dillon

Güncelleme: 27 Nisan 2012 Gösterim: 5.866 Cevap: 0
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Electro / Maxwell Dillon

Sponsorlu Bağlantılar
electrobrawlinspideydw5

Babası o henüz bir çocukken evi terk etmişti. Annesinin aşırı koruyucu himayesinde büyüdü. Annesi oğlunun ondan uzaklaşmaması için üniversiteye bile gitmesine engel oldu. Maxwell annesinin ölümünden sonra bir elektrik şirketinde çalışmaya başladı. Burada tanıştığı bir kadınla evlendi fakat evlilikleri uzun sürmedi ve karısı onu terk etti. Bir gün tamir etmek için çıktığı bir elektrik direğinde kaza geçirerek elektrik akımına kapıldı. Bu kaza onun elektriği kontrol edebilecek güçler kazanmasını sağladı.

electroyl4

Elektro adıyla soygunculuk yapmaya başladı. Örümcek'i ilk karşılaşmalarında yenmeyi başardı fakat ondan sonraki her karşılaşmanın galibi Örümcek oldu. Örümcek'e karşı Sinister Six'e katıldı. Örümcek'ten intikam almak için katıldığı bu grup başarıya ulaşamadı. Kendisi New York elektrik santraline bağlayıp oradan şehrin tüm elektriğini alarak durdurulamaz şekilde güçlenme planı da ölümüne sebep olmak üzereyken Örümcek Adam hayatını kurtardı.

elektro1uq7 elektro2wa7Güçlerini kaybeden Maxwell çareyi bir süre Rose'un emrinde çalışmakta buldu. Kendini bir elektrikli sandalyeye bağlatarak büyük bir riske girdi fakat sonuç başarılı oldu ve eski güçlerini tekrar kazandı. Tekrar kurulan Sinister Six'e dahil oldu fakat bu grup bir kere daha başarısız oldu.

ElectroLogoPicGreen
Kaynak: Electro

Son düzenleyen asla_asla_deme; 27 Nisan 2012 11:35 Sebep: Kırık Link
Biyografi Konusu: Electro / Maxwell Dillon nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

6 Mart 2018 / virtuecat Bilim ww
27 Ekim 2018 / ThinkerBeLL Fizik
12 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
16 Kasım 2007 / Misafir Fizik
26 Temmuz 2015 / _AERYU_ Asker ww