Arama

Blanka - Street Fighter

Güncelleme: 27 Haziran 2013 Gösterim: 13.193 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
13 Mart 2007       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Street Fighter oyun karakteri Blanka, Blanka kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
200pxblankacapcomfixim4

Gerçek adı jimmy'dir. çocukken amazonlar üzerinde gerçekleşen bir uçak kazasından kurtulan tek insandır. dişi bir jaguar tarafından büyütüldü ve ormanda hayatta kalmanın yollarını öğrendi.adını blanka olarak değiştirdi. önceki yaşamından kalan hatıraları unuttu. ormanda güçlü ve çevik bir hal aldı ama asıl değişim bilinmeyen bir virüs ile teması sonrasında oldu. bu temas ile blanka, yeşil derili, turuncu saçlı hale geldi. bu mutasyon ile daha güçlü ve hızlı oldu. ayrıca vücundaki doğal elektrik olağanüstü bir şekilde dalgalanmaya başladı. zamanla vücudunu kontrol etmeyi öğrendi ve elektriği öldürücü bir koruma haline getirdi.

bir shadoloo çiftliğindan kaçan bir adama ormanda yaşaması için yardım ederken capoeira öğrendi. bu adam ile yaptığı sohbetlerden sonra dış dünyayı merak etmeye başlar ve yakınlardaki bir nehrin kenarındaki balıkçı kasabasına gider ve bu kasabanın yakınlarında yaşamaya başlar. bu noktadan sonra ünü uzaklara gider ve dövüşçü yaratığa karşı şanslarını denemek isteyen street fighter circuit dövüşçüleri brezilya'ya gelmeye başlarlar.

blanka dövüşmeyi sever fakat saf bir karakteri vardır ve dış dünya ilgisini çok çekmesine rağmen yine de ormanda yaşamayı tercih eder. genel kanının aksine konuşmayı unutmamıştır fakat insanların çıkarcı, yıkıcı dünyası ile arasına mesafe koyar ve ormanın sessizliğinde kalır.

blanka, doğanın öfkesinin dışavurumu olarak görülebilir. iri ve güçlüdür. amazondaki yaşamı boyunca, insanötesi duyular kazanmıştır. ağaçlara kolayca tırmanabilir. sık çalılar arasında sessizce ilerleyebilir.

doğal bir dövüşçüdür ve ormanda bu özellikleri pekişmiştir. tekniği capoeira olarak görülebili fakat zıplamalar, taklalar ve yuvarlanmalar üzerine kuruludur. rakibini sersemletip elektrik vermeye çalışır. yaralanınca ya da dövüşü kaybedeceğini anlayınca normal de kullanmadığı pençe ve dişlerini de kullanır.

boyu 1.80'nin üzerindedir. ama genelde kambur durduğu için kısa gözükür. derisi koyu yeşildir ve hem saçları hem de göğsündeki, kollarındaki ve bacaklarındaki tüyleri turuncudur. eskimiş kot pantalon giyer ve ayak bileklerinde bilezikler vardır.
Son düzenleyen nötrino; 27 Haziran 2013 14:23
Biyografi Konusu: Blanka - Street Fighter nereli hayatı kimdir.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #2
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Blanka

Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

31 Ocak 2015 / virtuecat Hayali Karakterler
4 Nisan 2013 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
10 Haziran 2009 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
15 Kasım 2008 / kawai musu Oyunlar
22 Şubat 2009 / The Unique Hayali Karakterler