Arama

Mileena - Mortal Kombat

Güncelleme: 15 Ağustos 2013 Gösterim: 10.027 Cevap: 5
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
6 Temmuz 2009       Mesaj #1
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Mortal Kombat oyun karakteri Mileena kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Mileena
Fighter Mileena009
Fighter Mileena010
animated mileena sai throw mk2MKTrilogy Mileena1

Görüldüğü Oyunlar: MK2, UMK3, MKT, MKG, MK Advance, MKD, MKSM, MKU, MK Armageddon
Kökeni: Outworld
Türü: Kitana'nın yarı Tarkatan klonu.
Taraf: Kötü
Dövüş Stilleri: Ying Yeung (MKD), Mian Chuan (MKD, MKA)
Silahları: Sai (MK2, UMK3, MKT, MKG, MKD, MKSM, MKA), Long Sword (MKG)
Mileena, Shang Tsung tarafından, Kitana'nın kötü ikiz kardeşi olarak yaratılmıştır. Gerçek ikiz kardeşi değildir, sadece klonudur. Shang Tsung, Mileena'yı Tarkatan olarak yaratmıştır. Maskesi kapalı olduğu zaman, Kitana'ya benzemektedir. Ama açık olduğunda çirkin yüzü açığa çıkar.

Kitana'yı hor görür. Kitana'nın yerine kendisinin Edenia prensesi olmasının daha uygun olduğunu düşünür. En çok istediği şey, Kitana'yı öldürmek ve onun yerine geçmektir.

Shao Kahn Edenia'yı ele geçirip, Outworld ile bir araya getirdikten sonra, eski kralın kızı olan Kitana'yı aldı. Kitana, Shao Kahn'a sadık olarak büyüdü. Ama Shao Kahn'in babasını öldürdüğünün farkında değildi. Shao Kahn, bir gün gerçeği öğreneceğinden ve ona karşı olacağından korkuyordu.

Sonra Shao Kahn, Shang Tsung'a Kitana'nın yerini alabileceği bir klonunu yaratmasını emretti. Shang Tsung, amacına ulaşmak için, Kitana'nın ve bir Tarkatan'ın esansını karıştırdı. Ama yaratılma sırasında bir karışıklık olup, Mileena'nın yüzü, çirkin bir Tarkatan'ın yüzüne dönüştü. Sonra ona Mileena ismi verildi. Böylece, Kitana'nın ikiz kardeşi olarak ortaya çıkmış oldu. Kitana'nın yerine geçmesi yerine, ilk önce Kitana'yı izlemek ve Shao Kahn'a sadık kalmasından emin olunmak için görevlendirildi.

Kitana ve Mileena, birlikte Shao Kahn'in özel savaşçıları olarak büyüdüler. Ama, Mileena ikiz kardeşine karşı büyük bir kıskançlık besliyordu. Bir gün Mileena, Baraka'nın gizli bir arkadaşı ve olası sevgilisi oldu. Ve Kahn'ın korktuğu gibi; Kitana, sonunda geçmişini öğrendi. Buna karşın Kitana, halen ona bağlıymış gibi yaptı. Ona karşı komplo kurup, onu devirmek için doğru zamanı bekledi.

Mortal Kombat 2 sıralarında Shao Kahn, Kitana'ya karşı kuşkulanarak, Mileena'ya onu izlemesini emretti. Sonra Mileena, Kitana'nın Earthrealm savaşçıları ile bir araya geldiğini gördü ve ona saldırmaya başladı. Ama Kitana ondan güçlü çıkarak, onu öldürdü. Mileena'nın esansı Netherrealm'e düştü. Bu da, kız kardeşinden daha da nefret etmesine sebep oldu.

Mortal Kombat Gold esnasında, Mileena Shinnok'un Edenia'yı istila etmesine yardım etmeye başladı. Bunu, Kitana'dan daha güçlü olduğunu kanıtlamak için bir şans olarak görüp, Kitana'nın, Shinnok'un zindanlarına kaçmasını sağladı. Shinnok'un yenilgisinden sonra Mileena, bir gün düzeleceği umularak, Kitana tarafından gizlice Edenia hapishanesine kilitlendi.

Mileena, Dragon King Onaga'nın, Mortal Kombat Deception'da geri dönüp, Edenia'ya saldırmaya başlamasına kadar, birçok yıl hapis kaldı. Mileena, hapisten Baraka'nın yardımıyla kurtuldu. Sonra, Onaga'ya katıldı. Onaga gücünü toplarken, Mileena'ya da Kitana'nın ordusunu yanıltmak için, onun gibi davranmasını emretti. Mileena, bunu Kitana'dan intikam almak için bir şans olarak görüp, kabul etti. Mileena aldatmacasına başlayıp, ordunun kontrolünü kendine aldı.

Mortal Kombat Armageddon'da Mileena, Shao Kahn'in kalesini Edenia ordusunu kullanarak, ele geçirdi. Bunu halen, Kitana'nın kılığı ile yaptı. Mileena, bu aldatmacayı Edenia orduları, onun gerçek kimliğini farkedene kadar devam ettirmeye karar verdi. Başta Outworld'ü kendisinin yöneteceğinden emindi, ama sonra Shao Kahn'in, Goro ve Shang Tsung ile birlikte, Outworld'ü tekrar almak için kaleye saldırı yaptığını gördü.

Mileena'yı, MK2'de "Katalin Zamiar", UMK3 ve MKT'de "Becky Gable", Mortal Kombat: Annihilation'da "Dana Hee", Mortal Kombat: Conquest'te de "Audie England" canlandırmıştır.

Son düzenleyen nötrino; 25 Haziran 2013 19:47
Biyografi Konusu: Mileena - Mortal Kombat nereli hayatı kimdir.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
6 Ekim 2009       Mesaj #2
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Mileena - Mortal Kombat

Sponsorlu Bağlantılar
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
6 Ekim 2009       Mesaj #3
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Mileena - Mortal Kombat
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Teusa - avatarı
Teusa
Ziyaretçi
29 Mayıs 2011       Mesaj #4
Teusa - avatarı
Ziyaretçi
images?qtbnANd9GcSSWnMaqJ6Mvk4rbjgAbuTJPjCgQEkQ27t1mwoMJ6aVAdR2Hgz2
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
20 Kasım 2012       Mesaj #5
iceslush - avatarı
VIP ETC
mileena
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
15 Ağustos 2013       Mesaj #6
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
wh6p

Benzer Konular

30 Haziran 2015 / Rower Hayali Karakterler
4 Ekim 2009 / Rower Hayali Karakterler
20 Kasım 2012 / Rower Hayali Karakterler
22 Haziran 2009 / RuffRyders Oyunlar