Arama

Smoke - Mortal Kombat

Güncelleme: 25 Haziran 2013 Gösterim: 8.519 Cevap: 2
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
6 Temmuz 2009       Mesaj #1
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Mortal Kombat oyun karakteri Smoke, Smoke kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Smoke
mk3ec9
bio 2
mk3smoke2
mk3smoke1
cybsmokeHuSmoke 01
Görüldüğü Oyunlar: MK2, MK3, UMK3, MKT, MK Advance, MKD, MKSM, MKU, MK Armageddon
Kökeni: Earthrealm
Türü: Cyborg (Önceden insandı)
Taraf: İyiydi, ama kötü olmak üzere tekrar programlandı.
Dövüş Stilleri: Mi Tzu (MKD, MKA), Judo (MKA)
Silahları: Axe (UMK3, MKT)

Lin Kuei'nin eski üyesi ve Sub-Zero'nun uzun zamandır arkadaşı olan Smoke, çıkışını ilk kez Mortal Kombat 2'de, gizli karakter olarak yapmıştır. Living Forest arenasında ağaçların arkasından oyuncuları dikizlediği görülmüştür. Smoke, Mortal Kombat 2'de sadece Scorpion'un gri renkli, daha hızlı ve duman çıkartan versiyonudur. Bazen oyun başlangıcında belirerek, kendisi ile nasıl dövüşüleceği hakkında ipucu verir.

Mortal Kombat 3'te, cyborg bedeninin içine hapsolmuş, işkence görmüş bir insan ruhudur. En belirgin özelliği, vücudundan duman yaymasıdır. Teleport ve görünmez olma özelliği, onu Lin Kuei'nin en iyi savaşçılarından biri yapar. Ayrıca Smoke, Mortal Kombat 3'de artık şifre ile oynanabilen bir cyborg karakter olmuştur.

Smoke, Lin Kuei klanında ninja savaşçı olarak çalışmaya başladı. Smoke, Sub-Zero'nun dostuydu. Beraber Shang Tsung'u öldürme görevi için, Outworld'e gitmişlerdi. Ama görevlerini yapmayı başaramadılar. Sub-Zero ve Smoke Lin Kuei'ye döndükleri zaman, Lin Kuei'nin bütün en iyi dövüşçülerinin cyborga dönüştürdüklerini gördüler. Buna Sektor ve Cyrax de dahildi. Smoke ve Sub-Zero, klanlarını terkedip, kaçmaya başladılar. Sub-Zero kaçmayı başarabildi, ama Smoke yakalanıp, LK-7T2 olarak atanıp, sibernetik savaşçıya çevrildi. Lin Kuei'nin programlaması ile, eski arkadaşı Sub-Zero'yu yakalamaya zorlandı.

Mortal Kombat Trilogy karşılaşmaları ve Shao Kahn'in Dünya'yı istilası sırasında, Sub-Zero'nun yardımları ile, bir ruhunun olduğunu farketti. Sub-Zero'ya Cyrax ve Sektor'u yenmesinde yardım etti. Sonra Kahn'ın güçleri tarafından yakalandı. Cansız olarak, Outworld'e götürülüp, Kahn'ın büyük kalesinin iç kısımlarına kilitlendi.

Hemen hemen on yıl sonra, Noob Saibot tarafından bulunup, Noob'a itaat edecek şekilde tekrar programlandı. Mortal Kombat Deception'un Ashrah bitişinde, Smoke'un doğuştan var olan iyiliğinin, kendi programlaması ile mücadelesi ve Noob ile eşliğinin, biteceği gösterilmektedir.

Smoke'un ninja halini, Mortal Kombat 2'de "Daniel Pesina", robot halini, Mortal Kombat 3, Ultimate Mortal Kombat 3 ve Mortal Kombat Trilogy'de "Sal Divita", UMK3 ve MKT'deki ninja halini, "John Turk" canlandırmıştır. Mortal Kombat: Annihilation filminde, Smoke'u "Ridley Tsui" oynamıştır.

Son düzenleyen nötrino; 25 Haziran 2013 20:28
Biyografi Konusu: Smoke - Mortal Kombat nereli hayatı kimdir.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
25 Ekim 2012       Mesaj #2
iceslush - avatarı
VIP ETC
mortalkombatssmokebyshe
Sponsorlu Bağlantılar
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
20 Kasım 2012       Mesaj #3
iceslush - avatarı
VIP ETC
mk9 smoke wallpaper by jst082 d3d2tg7
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

30 Haziran 2015 / Rower Hayali Karakterler
4 Ekim 2009 / Rower Hayali Karakterler
15 Ağustos 2013 / Rower Hayali Karakterler
22 Haziran 2009 / RuffRyders Oyunlar