Arama

Sabine Wren

Güncelleme: 2 Eylül 2023 Gösterim: 826 Cevap: 0
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
2 Eylül 2023       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Sabine Wren
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Sabine Wren, Galaktik İmparatorluk'a karşı olan Galaktik İç Savaş sırasındaki dişi bir insan Mandalor ve devrimci liderdi. Wren, İsyan zamanlarındaki sanatçılığı ile Cumhuriyet'i Yeniden Kurma Birliği'nin sembolüne ilham kaynağı oldu. Ayrıca, Karakılıç olarak bilinen antik Mandalor silahı üzerindeki iddiası onu Wren Klanı için bir sembol hâline getirirken aynı zamanda ana gezegeni Mandalore'daki halkının İmparatorluk yönetiminden kurtulma umudu olmuştu.
Trials of the Darksaber0
Sabine Wren ve Kanan Jarrus - Rebels dizisinden bir sahne.


Bir asi olmadan önce Mandalore İmparatorluk Akademisi'nde bir harbiyeliydi ve barış için kullanılacağına inandığı silahlar üretti ancak ürettiği silahlar barış yerine ailesine ve halkına karşı kullanıldı. Mandalore'dan suçluluk duygusuyla boğuşarak ayrılan Wren, İmparatorluk ve Wren klanının lideri olan annesi Ursa Wren tarafından bir hain olarak damgalandı. Arkadaşı Ketsu Onyo ile bir süre ödül avcısı olarak çalıştı. Daha sonra Kaptan Hera Syndulla ve Jedi Kanan Jarrus tarafından işe alındı ve bu sayede Ghost yıldız gemisindeki asi mürettebatının bir parçası oldu. İmparatorluk'a karşı savaşan mürettebat, Wren'in sanatını bir umut sembolü olarak kullandı ve Wren'in yeni doğan İsyan'a ilham veren çalışmaları ile daha büyük bir isyan hareketinin parçası hâline geldiler.

Sabine Wren Star Wars
Sabine Wren karakteri live-action ve animasyon halleri - Rebels ve Ahsoka dizilerinden.

Mandalor İç Savaşı'nda ailesine yardım eden Sabine, daha sonra Asi birliklerinin İmparatorluk'a karşı mücadelesine yardım etmek için geri döndü. Bütün bu olaylardan sonra sonunda Wren ve Ghost mürettebatı Lothal'a döndü. Bu zaman zarfında, Jedi Şövalyesi Kanan Jarrus öldürüldü ancak Sabine ve Lothal direniş grubunun diğer üyeleri Lothal'ı özgürlüğüne kavuşturmak için İmparatorluk'a karşı savaşmaya başladılar. Bu savaşta başarılı oldular ancak bu başarı; arkadaşı Ezra Bridger, Chimaera Yıldız Destroyeri ile hiperuzaya çıkıp kaybolduktan sonra sağlandı. İmparatorluk'un Jakku Savaşı'ndaki düşüşünden sonra, Sabine Wren ve Ahsoka Tano kayıp olan arkadaşları Ezra Bridger'ı aramaya başladılar.
Biyografi Konusu: Sabine Wren nereli hayatı kimdir.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.

Benzer Konular

22 Temmuz 2008 / KisukE UraharA Sanat ww
12 Eylül 2015 / Safi Bilim ww