Arama

Hera Syndulla

Güncelleme: 2 Eylül 2023 Gösterim: 429 Cevap: 0
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
2 Eylül 2023       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Hera Syndulla
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Hera Syndulla, Galaktik İmparatorluk'a karşı erken isyan ve Cumhuriyet'i Yeniden Kurma Birliği'nin oluşumunda önemli bir oynamış devrimci bir figür ve dişi bir Twi'lek idi. Ryloth'ta genç yaşta ölen erkek kardeşi ile beraber General Cham Syndulla'nın iki çocuğundan biri olan Hera, Klon Savaşları'nın yıkımına ve Galaktik İmparatorluk'un gezegeni üzerinde hükmüne ilk elden tanık oldu. Syndulla uzman bir pilot olup gezegenini ve babasının gezegensel direnişini geride bırakarak gemisi Ghost üzerinde İmparatorluk'a karşı kendi direnişini kurmak için galaksiye açıldı. 66. Emir'den hayatta kalmış bir Jedi olan Kanan Jarrus ile Gorse Çatışması sırasında karşılaştı. Jarrus daha sonra Syndulla'nın sevgilisi ve oğlunun babası olacaktı. Lothal'da bir ayaklanma üzerine kurulu mürettebatı Mandalor savaşçı Sabine Wren, Lasat Garazeb Orrelios, Syndulla'nın hayat boyu astromekanik droidi Chopper ve Padawan Ezra Bridger'dan oluşuyordu.

Star Wars Rebels Hera Kanan Featured 011618
Hera Syndulla ve Kanan Jarrus - Rebels dizisinden bir sahne.


Syndulla'nın Lothal'da yönettiği isyan, Büyük Moff Wilhuff Tarkin ve Sith Lordu Darth Vader gibi İmparatorluk liderlerinin dikkatini çekti ancak bunların yanı sıra Senatör Bail Organa ve onun galakside bulunan asi hücrelerini birleştirme eforlarının da gözüne takılacaktı. Bu hücrelerden birisi, Syndulla ve mürettebatının YSÖ 4 yılında katıldığı Anka Hücresi idi. Syndulla, hücre için birçok yıldız savaşçısı operasyonu yöneterek Anka Lider oldu. YSÖ 2 yılında hücre, Asi Birliği'nin kurulmasından sonra ilk katılanlardan birisi oldu. Güçleri Atollon Savaşı sırasında Baş Amiral Mitth'raw'nuruodo tarafından yıkıma uğratıldı ve Syndulla, Asi Birliği'nin yeni üslerini Yavin 4'te kurmalarına yardımcı oldu.

hera rebels mary elizabeth winstead
Hera karakteri live-action ve animasyon olarak - Rebels ve Ahsoka dizilerinden.


Syndulla General rütbesine yükseltildi ve Galaktik İç Savaş sırasında İttifak için savaşmaya devam etti. İmparator Palpatine'in öldüğü Endor Savaşı'nda güçleri yöneterek İttifak içinde bir efsane haline getiren Hera, bundan bir zaman önce Kanan'ın oğlu, Jacen Syndulla'yı doğurmuştu.
Biyografi Konusu: Hera Syndulla nereli hayatı kimdir.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.

Benzer Konular

 Hera
21 Haziran 2012 / BrookLyn Mitoloji