Sanırım sensiz bir geceye daha hoşgeldim Nedense biraz gerginim Stresimi yumruklarımı duvara çiviledi Gözlerim kendini saldı Sanırım o an orda değildim 30 dakka öldüm 5 dakika dirildim Gözyaşlarımı yağmur sandım ıslandım Meleklerimle fısıldaştım Kolonyalarla koklaştım Nedense son darbeyi kalbime attım Kendimi 3 yerimden bıçakladım Azami hırs yaptım nedense acımadım Kendimle yeminleştim ve Dişlerimi sıktım Yumruklarımı sıkıp tırnaklarımı kırdım Tek bir kelime edemedim Özür dilerim seni üzmek istemedim En iyisi intihar edeyim dedim,ettim 10 dakikalık yaşam molası verdim Sanki cehennette bir serinlik kolası içtim Ve sonra ilk uçakla cehenneme indim Nedense en çok kusmak istemiştim,senden utandim Kendimle hiç bu kadar çetin savaşmamıştım Kendimden köşe bucak kaçtım Yaşama hakkımı sonuna dek mi kullanmalıyım Tanrım? Döner başım akar yaşım, kar tutar saçım çölde hayratım Duvarlar üzerime geldikçe kendime 10 parmaklı bir surat yaptım...
Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit, Sor ne zaman vurdun kendini en son Katilim oldun her gece nedense...
Gözlerinden sicim gibi yaşlar akıyordu, kalbinden usul usul kanlar... Tuz buz olmuş hayalleri yerde, ne yapacağını bilemeden bakınıyordu etrafına..Şaşkındı... Kırılan hayallerini toplamanın telaşında, gönlünden sızanın farkında bile değildi... "İyi değilsiniz" dedi doktor, "Pansuman yapmalıyız."... Kan revan içindeki avuçlarını doktora uzattı... "Hayallerimi kurtarın doktor, onlarsız yaşayamam ben..."