1. Peki askim, öyle olsun. 2. Bugün anneler günü, annene gidelim. 3. Kaç çocugumuz olsun hayatim? 4. Sen maç izlerken ben ütü yaparim. 5. Bugün Pazar, istedigin kadar çarsida kalabilirsin
"Uğurlar olsun! ben yoluma devam ediyorum". ihanetler böyledir:ilki, bir yenisine gebedir; ikincisi daha az acı verir. ondan sonra dur durak yoktur: güvenilmez aşık, sevdikçe kıran, gezdikçe ardında bir kırık kalpler mezarlığı bırakan biçare dervişe döner. artık acılara hapsolmuştur: buluşmak istedikçe ayrılacak, birleşmeye çalıştıkça parçalanacak, sonunda terk ettiklerinin "ah"ı tutup terk edildiğinde mukadder yalnızlığına kapanacaktır.
Bilgeye sormuşlar dünya da en güzel şey ne diye?
´Sevmek´ demiş...
Peki sonra? demişler...
´Sevilmek´ demiş...
Peki neden sevmek sevilmekten önce geliyor? demişler...
Bilge şöyle yanıtlamış, ´insan sevdiğine, sevildiğinden daha çok emindir...
Tutamayacağım Sözler vermem..
Adımlarımda Kim Ne Der Diye Düşünmem.
Bazı Şeyleri Asla Affedemem!
Yaşanmışlıkları Kolay Silemem..
Cesaretsizliği GURUR'la Örtmem.
Yalan ve Taktiklerle Uğraşmayın,YEMEM.
Alışkanlıklarımdan vazgeçemem.
Gidiyosan Eğer Çok Özlesem Bile Dön Demem..
Kimseye Kolay Kolay Güvenemem!
Ağır Geliosa Bunlar,Firar Serbest..Üstelemem!
Bazen Çok Severim Ama Söleyemem..
Peki Nemi Yaparım?
Bunu da Kelimelere Dökemem..
Sessizliğimden de Anlar mısın Bilemem......
ABİ BEN BÖÖÖLE HAYATIN .... NEYSE SIKINTIDIR DERTTİR KEDERDİR HAYATTA BİTMEZ BELKİ ÖLÜNCE BİTER NEYSE .. İNSANLAR KENDİNİ ÖVERSE BAŞKASINI KÜÇÜLTMÜŞ MÜ OLUYO YOKSA SADECE KENDİSİNİ Mİ KÜÇÜLTÜYO NEYSE HAYATTAN BAHSEDEN YAZAR OLUYOSA BAŞKASININ HAYATINDAN BAHSEDEN KÜTÜRHANECİ Mİ OLUYO E O ZAMAN PSİKOLOJİK DOKTORLAR NE İŞ YAPIO KAFASI KIRIK OLAN HERKES TARAFINDAN SEVİLİYO MU HOR MU GÖRÜLÜYO PEKİ BU DELİ DOKTORLARI DELİLERDEN NE ANLIYO YOKSA KENDİLERİ DE Mİ DELİ İNSAN KARŞI TARAFIN KONUŞMASINDAN BİŞEY ANLAMASSA KARŞI TARAFA NASIL TEPKİ VERMELİ İNSAN OLANA İNSANLIĞINDAN ÖTÜRÜ KİM CEZA KILMIŞTIR...
BENİ BÖÖLE SORULAR SORMAYA İTEN NE BUNLAR ÇALİŞİYO MU YOOSAM
NEYSE TAKILIN BU SORULARIN CVBINI İSTEMİYOM ZATEN ÖÖLESİNE TAKILDIM İŞTE
HAA.. RÜZGAR NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ TOZDUR RÜZGAR GİBİ SERT KAYA GİBİ AĞIR OLMAK DİLEĞİYLE HAYIRLI SABAHLAR...
Herşey siyah ve beyaz değildir. 2'si arasında her zaman gri 1 alan bulunur aslında: Çoğu zaman görmezden geldiğin, bazen içine düşüp dolaşmak zorunda kaldığın, doğru ile kolay arasında seçim yapmak zorunda bırakıldığın..
Bir gün ormanda yangın çıkmış. Herkes can derdinde kaçışırken, minik bir serçe, ormanın yakınındaki gölden, gagasına doldurduğu bir damla suyu getirip, alevlerin üzerine atıyormuş durmadan. Kaçışanlar alayla sormuşlar serçeye:
- Bir damla su ne işe yarar?
Yanıtlamış minik serçe telaşla:
- Elimden ancak bu kadarı geliyor..