Arama

Asla Bitmeyen Konu - Sayfa 47

Güncelleme: 22 Kasım 2018 Gösterim: 506.391 Cevap: 3.537
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2007       Mesaj #461
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben Bir TÜRKÜM !... Ben; Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa Içlerine Yürüyen TÜRK'üm ! Ben; Daglarda Gemi Gezdiren, Taslara Destanlar Kazdiran, Tarihi Bastan Yazdiran, TÜRK'üm ! Ben; Adalete, Ben Mertlige Örnekler Veren, Ölüm - Kalim Savasina Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm ! Ben; Sancaklara, Tuglara Bas Egdiren, Beylere, Pasalara Hil'at Giydiren, Kilicini Üç Kit'ada Gezdiren TÜRK'üm ! Ben; Atilla'yi, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Krallari, Imparatorlari Kendisine Yar Eden, DüsmanIna DünyasInI Dar Eden TÜRK'üm ! Ben; Sahlari, Sultanlari Kul Edinen, Altinlari, Elmaslari Pul Edinen, Incili Kaftanlari Çul Edinen TÜRK'üm ! Ben; Zafer Rüyasini Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Ugratip, Ümitleri Solduran, Müzelerde Bas köseleri Dolduran TÜRK'üm ! Ben; Damarlarinda Asil Kanin Aktigi Irkim, Benden Bahseder Destanim, Agitim, TÜRK'üm, Ben TÜRK'üm, Taa Iliklerime Kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'üm !.. Ya Siz Kimsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Temmuz 2007       Mesaj #462
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
NeOlacakHalim.. Msn Wiltedrose
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #463
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ak17dj0vq6
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #464
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
givingupbyjosepaolocopyyg7
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Temmuz 2007       Mesaj #465
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim yanımda gezemezsin sen!.. Acılarım bol gelir, sevincim sevincini tutamaz. İçinden bir gemi kalkmaz bana doğru. Sakın başka bir şey getirme aklına olmaz. Kötüyüm, karanlığım, çirkinim...
Ama yabancı değilim. Özüm sözümde bir, seninle samimiyetten uzakta da olamaz. Benim yanımda gezemezsin sen, çünkü ben bir numara büyüğüm sana. Sen gerçek sevgiyi yaşamamışsın. Rüyaların gerçek olmamış, senin gerçeklerin hep rüya sığlığında boğulmuş. senin derinliklere gitme özlemin aslında derinliği olan bir hayat yaşama açlığından kaynaklanırken sen çok sığ ben çok derin... Benim yanımda gezemezsin sen...
BEN SENİN DOSTUN OLAMAM, BEN SENİN ARKADAŞIN HİÇ OLAMAM! HAYATIMA KİMSE ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GİREMEZ VE ÇIKAMAZ! BEN BAŞLATIRIM BEN BİTİRİRİM!
Benim yanımda gezemezsin sen! Sakın başka bir şey getirme aklına olmaz.. Kötüyüm, karanlığım, çirkinim!
Ama damlayanlara çağlarım. Bir adıma koşarım.. benim için neydin ne oldun? Özne olarak cümleme giren gizli özne kalır. Sıfat, zamir ya da edat olamaz! Benim cümlelerim düzdür yalındır, seninle cümleler devrik olur. En büyük cellat zamandır. Zaman gösterecek neyin ne olduğunu! Gidenlerin yerlerinin dolmayacağını..
Ama unutmadan sen benim yanımda gezemezsin!
Ben kötüyüm, karanlığım, çirkinim!...
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
30 Temmuz 2007       Mesaj #466
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bu konular hic bitmicek galiba,,işte sonsuzlukkk : ))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2007       Mesaj #467
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
soz1501ux0qp6ob8
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #468
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
DuaLarınla Yaşamadım ki ........................................................................... ... BedduanLa NasıL öLeyim ?
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #469
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
SEVEN SEVER SEVMEYEN YOL ALIR GİDER...BENİM DÜNYAM HER TÜRLÜ DÖNERRR..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ağustos 2007       Mesaj #470
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Onu benden almasınlar
Bize bulaşmasınlar
Arayıp sormasınar
Kıskandırıp durmasınlar
Ben Ona Resmen Aşığım.. blush2