Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 100

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.318 Cevap: 1.418
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008       Mesaj #991
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Sabah 1 şeylerin yolunda olmadığını anladımMsn Sarcastic Msn Tongue Doktora gittim tahlil yaptılar hastaymışımFaint
Msn Grin ama bende telaş yok Msn Cool niye ? çabuk iyileşirim kötüye 1 şey olmaz No AngelAma o kadar işim kaldı içim rahat değil ama hasta olsamda yine işimin başındayımPoke
Sponsorlu Bağlantılar
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
27 Ağustos 2008       Mesaj #992
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Ramazan geldi çattı günlük.. 11 ayın sultanı. Bu yıL orucumu hiç aksatmayacağım ve namaza başlayacağım... 1 EyLüL işi bırakacağım.. okullar açılana kadar gezerim artık .. tatiL hepimizin hakkı.. Msn Cool Need For Speed Pro Street , The İncredıbLe Hulk ve Pes 2008 ' i aldım sonunda.. Bir tek Prince of Persia Serileri kaldı.....

Sponsorlu Bağlantılar

İyi geceLer Günlük..
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
28 Ağustos 2008       Mesaj #993
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Bugğn kötü bir gün canım çok sıkkın.Çok bunalıyorum yaff,insanın 1 metrekare odası olsun kendinin olsun yaff,yalnız kalmak istediğince kapıyı kilitleyip yalnız kalabilsin...Bazen ne kadar yakın olursak olalım,insan herşeyi kaldıramıyor.Msn Confused
zynep_ - avatarı
zynep_
Ziyaretçi
29 Ağustos 2008       Mesaj #994
zynep_ - avatarı
Ziyaretçi
ya bazen ben niye boyleyim diorum ..bndemi sorun ..cok cabuk kırılıyorum ama soyleyemiyorum ....hayat hep usteliyo...!!hoşuma gtmeyen şeylere dkleniyorum ...doru ama bn bole rahtlıorum ..bu bskalarnn hc hosuna gtmio ...braz normal olsa hyatm norlki !!!ahh ahh....en kotusude sevdiklerim sevdiimi blmiyo yada anlamıyo salaga yatıolar !!ama olsn guzel seylerde var nasl olsa Msn Happy
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
29 Ağustos 2008       Mesaj #995
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Msn Confused yolculuklardan sıkıldım artık...ve sonbahar kapıda.cıvıl cıvıl yaza vedaya hazırlanıyoruzCryingShy 2
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008       Mesaj #996
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Hafta sonu ne kadar çabuk geliyor Uf çalışmaı seviyorum hafta sonları tatil lmaktan çıksın Msn Tongue İyi 1 Gündü Rahatsızdım ama çalışan demir pas tutmaz Muz Kendinize İyi bakın 3 saat sonra görüşürüz No Angel
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
30 Ağustos 2008       Mesaj #997
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
nasıl geçiyor zaman anlamıyorsun saçma sapan şeylere takılıp kalmak adet olmuş özlediklerin bir kenarında kafanın öylece durup seni esir alıyor garip sadece garip......
eLmA_$eKeR! - avatarı
eLmA_$eKeR!
Ziyaretçi
30 Ağustos 2008       Mesaj #998
eLmA_$eKeR! - avatarı
Ziyaretçi
bu gün ben niye bu kadar duygusalım be günlük :s .. al içimdekileri , ver omzunu usulca kıvrılayım derinlerde düşünürken , derinleri düşlerken , derinlerden kaçarken hadi be yap bişiler .. sigara geçmişin üstünde ip atlıorum , çevir çevirebildiğin kadar hayat .. elbet senin de elin yorulur .. *hadeby
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
31 Ağustos 2008       Mesaj #999
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük yine ben geldim.Bugün güzel bir gündü,yıllardır görüşmediğim iki arkadaşımla son zamanlarda iletişime geçme imkanım olmuştu.Bugün onlarla görüştüm,iyi-güzel bir gündü.Eski günlerden bahsettik,Eskiden çok sıkı dosttuk ama anladımki geçen yıllar bazı davranışlarımızı düşüncelerimizi değiştirsede,huylarımızı değiştirmemiş.O bıraktığım insanları buldum aynen!Msn Grin

Vefa görmek güzelmişMsn HappyKendimi iyi hissediyorumMsn Happy
eLmA_$eKeR! - avatarı
eLmA_$eKeR!
Ziyaretçi
31 Ağustos 2008       Mesaj #1000
eLmA_$eKeR! - avatarı
Ziyaretçi
Ağlamak, uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan son kuvvetin bir feryadıdır. Ağlayamadığımız zamanlar bizde o iktidarın da yok olduğu vakitlerdir ki onun yerine geçen tesirli bir sukûnet, en şiddetli elem gözyaşlarından daha yakıcıdır.

ben en ii böle anlatabilirim bugunkü ruh halimi... agla