Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 90

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.561 Cevap: 1.418
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
22 Temmuz 2008       Mesaj #891
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Hot Working Girl adlı kullanıcıdan alıntı

Bu hafta sonunda bitanemle görüştüm tüm günü harcadık diyebilirim..Ya geri kalan günler..Bilmem
Zaten biraz kırgın ayrıldık bugünHysteric(kankalarını kıskandım daMsn Tongue)..Ne yapayım ben böleyim,gel gitli bi insanım..Hıh 2Ben varken başkasıyla ilgilenmesi sinir bozucu oluyor..Bırak başkasını üyenin birisine yaptıgı flashı bile kıskanır oldum onla daha çok ilgileniyor diyeHıh!

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün süpersinle de konustum dertlerini anlattı bebiim benim biricik kankamKiss..
Günlük ben bebeğime dayanamıyorum ya Msn DunnoAçıkçası bissürü sorumluluk aldık şimdiden..Ve inşallah tüm bu yükü kaldıracağız,ele güne karşı hep dimdik duracağızMsn Up..Ben onu çok seviyorumIn Love Tepemizde de bir negatif enerjidir dolaşıyor inşallah bugünler geçecek..Everything will be fine
Msn Wink

Olağan kavgamızı ettik yine..Onun da sinirleri bozuldu benimkinin bozulduğu aynı sebeptenBilmem..Bakalım ne zaman AffedileceğizMsn Yn

SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
22 Temmuz 2008       Mesaj #892
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlükçüğüm ;

Sponsorlu Bağlantılar
Biraz önce MsX Yemini ettim Msn Happy MsXLabs - MaviKaranlik ' u cok seviyorum. Bu arada günlük , beni iyi tanı. Ben : çok küçük şeylerden mutluluk bulabilirim.Hayatı severim. İnsanlara karşı her zaman hoşgörülü , saygı ve sevgi doluyumdur. Silivri / İST ' da oturuyorum. Eskiden Millennium İnternet Cafe ' de takılırdım. Eve net bvağlatınca orayı da unuttum.Artık herşey MsXLabs için oldu.Saçlarım hep aynı şekildedir. Profil resmimdeki gibi.İşeten gelince PC başına otururum.Sadece yazın çalışacağım.Galiba 1 Ağustos 2008 de bırakacağım.Sıkıldım çalışmaktan günlük tatil yapacağım , denize gireceğim kısacası YAZIN KEYFİNİ ÇIKARACAĞIM. Genelde bilgisayarla aram iyidir.Öğrenecek çok şey olsa da Msn Tongue

Göz rengim :Kahverengi

Yatağa girdiğim saat: 24:00

Saç rengim :Kahverengi-sarı arası

Hangi tür filmleri severim:
  • Korku
  • Gerçek Hikaye
  • Drama
  • Komedi
  • Romantik filmler
  • Bilim Kurgu
  • Gençlik filmleri
  • Gizem
En fazla beğendiğiM bilgisayar oyunu
  • Aksiyon
  • Macera
  • Arcade
  • Simülasyon
  • Yarış
  • Strateji
  • Multiplayer oyunculu Online Role Playing oyunları
  • Silah kullanılan oyunlar
  • Dövüş oyunları
Arıyorum
  • Arkadaş
  • Aşk
En fazla beğendiğiM TV kanalı
  • Kanal D
  • Show Tv
Giyim tarzıM
  • Gündelik
  • Spor
En fazla beğendiğiM araba markası:BMW

Yurtdışında en fazla beğendiğiM şehir
  • Paris
  • Atina
  • Barselona
  • Madrid
  • Berlin
  • Tokyo
Cep telefonu markaM:Nokia

En fazla beğendiğiM radyo kanalı
  • Küpe FM
Otomobil ilgileriM
  • Eski modeller
  • Hızlı arabalar
  • Araç aksesuarı (ses)
  • Araç donanımı
daha da konuruz Sanal Günlüğüm Msn Lipssealed
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
22 Temmuz 2008       Mesaj #893
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Hot Working Girl adlı kullanıcıdan alıntı

Olağan kavgamızı ettik yine..Onun da sinirleri bozuldu benimkinin bozulduğu aynı sebeptenBilmem..Bakalım ne zaman AffedileceğizMsn Yn

Gün bitmedi ve ben affedildimCiciÖyle iyi kalpli bir sevgilim var ki ve öyle benim canyarım kiIn Love..O'nu karşıma çıkardığı için Allah'a şükrediyorumMsn Happy))
O uyudu ben de uyumaya gidiyorum..Görüşürüz GünlüğümWave
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #894
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük bu aralar biraz rahatsızım.Bir türlü iyileşemedim,her tarafım ağrıyorMsn Confused Havalardanmıdır nedir anlayamadım,bir kendime gelemedim yaff...Şimdi gidip biras uyuyayım,sonra görüşürüzMsn WinkMsn WinkMsn Wink
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #895
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
geziyorum yemek yapmaya çalışıyorum en son muska böreği denen garip zor zahmetli yiyeceği yapmaya çalıştım ama benim yaptıklarım garip oldu Msn Grin papaz yada fisilik Msn Grin
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008       Mesaj #896
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Bugün Bombaxiyle halletmemiz gerekne bazı ufak işler vardı hiçbirini halledemedik Mooooh
Bütün gün dolaştık bol bol resim çektik Rofl Çok eğlendik Msn Party Akşam oldu ayaklarımız isyan etmeye başlayınca eve döndük Msn Grin Kısacası bugün sadece dolaştık... Faint
Onu özledim In Love
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #897
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
KARARTMA GÜNLERİNDEYİZ.

BİZİ AYIRMAYA KİMİN GÜCÜ YETER Kİ AYIRMAYA ÇALIŞIYORLAR.
DEMEKKİ SEVİLEN KULUZ Kİ SINAVA TABİ TUTULUYORUZ.

HERŞEYE RAĞMEN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHSİ OLMASIN.

SENİ SEVİYORUM.
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
25 Temmuz 2008       Mesaj #898
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük;Dün(24 temmuz) benim kuzenin doğum günüydü.İsmi Orhan.Onlara gittik diğer kuzenlerde vardı,eğlenceli bir gün geçirdim.Pek sık bahsetmediğim bir şey biliyorumMsn HappyMsn HappyUykusuzum fazla kalamayacağım sanırımMsn Confused Sonra görüşmek üzere...
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
25 Temmuz 2008       Mesaj #899
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlük çok üzgünüm ben,onu çok özledimMsn SadMsn SadMsn Sad
Beni kimse anlayamıyor malesef,sana yazayım,sen sadece dinliyorsun,sessizce...
O benim sevgilim değildi sadece çok değer verdiğim,çok sevdiğim dostumdu arkadaşımdı...!
Peki neden böyle oldu...Aslında onca zaman arkadaşlık...Değer verilmeyi gerçekten hakediyordu,iyiydi,merhametli idi,çıkar gözetmez idi,korur kollardı...

Yaff ne diyim ben,içim yanıyor Msn SadMsn SadMsn Sad Ağlasan ne çare
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2008       Mesaj #900
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bugün çok enteresan bi gün geçirdimMoooohAsansörde mahsur kaldımMoooohKolum yandıMsn ConfusedKıpkırmızı olduMsn Confusedşimdi iyi de gerçiMsn GrinKolumun yandığı yetmedi bide annemden azar işittimCryingTeyzemler istanbula döndüler bu karmaşa daMsn GrinBebeğimin kıyafetlerinden bi tanesini bana bıraktı teyzem istedim dayanamadı verdiMsn GrinOnun kokusu var kıyafetindeTenderYa daha 6 saat olmadı ama çok ösledim bebişimiTenderAğustosun başlarında sıkı bi tempoya giriyorum maraton başlıyor malumMsn GrinDersane falanMsn TongueSonra düğünümüz varCheerleaderBu sene ki tempo çok yorucu olacakHystericAma hedefime ulaşmama da az kaldı bu kadar yaklaşmışken pes etmem.Allahımdan tek dileğim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınTenderEn hayırlısı neyse o olsun inşallahTender

Neyse günlük çenem düştü iyiceMooooh
Gitme vaktiMsn Grin

Görüşürüz günlükcümKiss

Wave