Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 99

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 226.009 Cevap: 1.418
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #981
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
aman günlükümsü şey hiç öle keyifli falan değilim enteresan bir durumda söz konusu diil ...Herkes bi havalarda kimseyi çekesim yok sıkıldım bayıldım üff geldi ......
Sponsorlu Bağlantılar
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008       Mesaj #982
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük bayağı oldu uğramadım.Arkadaşın abisinin düğününden geldik.Çok yorgunum yaff...Bu günlerde gene kafam bir dünya.Sözde tatile gittim.Ama pek iç açıcı olmadı...Benim olmayan tartışmalar problemler hep bana rastlıyor,Ne iş anlamadım...
Sponsorlu Bağlantılar
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
25 Ağustos 2008       Mesaj #983
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlük yine ben...Az önce uzun zamandır görüşemediğim bir kardeşim bir arkadaşım geldi.Aslında çok kıymet verdiğim 3 yıllık dostluğumuz olan bir arkadaşımın kardeşi...O 3 yıllık arkadaşımla şimdi görüşmüyoruz.Sebepleri var tabi,ama onu çok seviyorum ben,çok özlüyorum...Şimdi kızkardeşi ile aylar sonra konuşunca,çok duygulandım çok üzüldüm yaff,Gözyaşlarımı tutamadım.Kendisi iyiymiş çok şükür,bıraktığı zamanki gibi...Msn Sad Hep dua ediyorum o ve ailesinin iyiliği,selameti için.Gerçekten çok başka,çok iyi bir insandı...Onu kaybettiğim için hala çok üzgünüm...Yeri,başkası ile dolabilecek bir dost değil.Ama böyle olması gerekiyor ise varsın olsun!İnsan dayanmak zorunda olunca dayanıyor bazı şeylere...Msn SadMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2008       Mesaj #984
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba..
Kötüyüm Günlük..Çok Kötü..Hayatımın En Zor Günü Bugün..Buz Gibi O Mermerlerin Arasına Girmek O Kadar Acıttıki Canımı,Nefes Alamadım,Konuşamadım,Ağlayamadım..Uzun Uzun Baktım Onlara..Rüzgarla Dönsünler Bana Diye Bekledim Saatlerce...Gel(me)di....
Özledim Günlük..
Annecim..Babacım..Çok Özledim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ağustos 2008       Mesaj #985
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Günlük
Tribal Grip halden çıkmışken bugün uzun zaman sonra tekrar dershane çocuğu oldum Msn Happy garipti..Hep bu eğitim sistemini eleştirirlerdi ya,haksız değillermiş.Kara Kalem,Beyaz Kağıt başladık bakalım...Babaannemin dediği gibi koca eline bakmaktansa oku çalış kendi paranı ye Msn Happy dimi ama Msn Happy

Hoşçakal günlük..
DERF_YORK - avatarı
DERF_YORK
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008       Mesaj #986
DERF_YORK - avatarı
Kayıtlı Üye

B€LkİDe TeK GüN@hıM,
S@decE SENİİİ... sevMEKKK..Tİ
Şimdi iSe; GünAhIMııı..
YokLUğUNLaaa..
BedELini ÇoK AğıRRR.. Öd€TiYoRsuNNNN...
VE Sen BunA, MutluLuk DiyoRSunnn...
Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad
Beni Ona sorsanız, 1 ölüyüm. Bana O'nu sorsanız tüm kalemlerim...
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
27 Ağustos 2008       Mesaj #987
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Cryingtatil bitti ama sınavlar hiç bitmedi off
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
27 Ağustos 2008       Mesaj #988
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Kötü giden bir kaç gün sonrasında bugün yine çok güzel günlükTender..Çatlayana kadar çeviri yapsam da sıkılmaktan patlayana kadar momenti anlamasam da bugün özel bi günUf..
Seni seviyorum canyarımIn Love
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
27 Ağustos 2008       Mesaj #989
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük,insanın canını sıkan şeylerin sonu gelmiyor yaffMsn Confused Herkes bir arıza...
Biliyorum çaresi sadece kafaya takmamak,ama ne yapayım yaff,ben görmezden gelemiyorum işte.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008       Mesaj #990
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Dün gece yine bi arkadaşımı askere yolladık havaya atmaktan kollarım ağrımıştı sabaha kol ağrısıyla başladım... Msn Confused Sonra üniyle ilgili işim vardı bütün günüm yollarda geçti... Mooooh Biraz iş birazda dolaşma olsun hava serindi zaten... Msn Tongue Tam artık ayaklarım iflas etti eve dönüş yolunda Dodge Charger gördüm muhteşemdi... Msn Confused Sonra eve geldim arkadaş çağardı onun yanına gittim ps oynadık 2 kere yendim No Angel 1 kere yenildim Sopa olay çıktı... Msn Confused Biraz boğuştuk Msn Grin Yoruldum sonra eve kaçtım Msn Tongue Bütün gün bomboş geçti gitti Msn Grin