Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 103

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.816 Cevap: 1.418
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #1021
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük 2 gündür çok ağır gribim yatıyorum.Bırakın pc başına geçmeyi oturmaya bile halim yok.İşte ancak böyle 5-10 dk.İlaç filan aldım ama grip olduktan sonra...Babam sağolsun.Nerde bir kapı pencere varsa 24 saat açıkMsn Confused Cereyan o biçim...Herneyse inşallah en kısa zamanda iyileşirim.Kısmet olursa geleceğim MsxMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #1022
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlükMoooohBugün çok acaip geçti benim içinMoooohMoooohMoooohSabah yine geç kaldım serviseHystericDün de öyle olmuştu.Servisçi bütün çabalarına rağmen uyandıramamıştı beniMsn GrinNeyse bugü yetiştim AllahtanUfOkul acaip komiktiMsn GrinÖzellikle dil ve anlatım dersimizNo AngelBakma adının dil ve anlatım olduğunaMsn Grin öğretmenin kurduğu cümlenin 3 te 2'i ''şey'' kelimesinden oluşuyorRoflhele bide pot kırdı ki sormaMoooohKankamla dakikalarca güldükRofl okuldan çıkıştaMsn Confused servisimizde bi değişiklik olduMsn Confused Başka bi servise geçmemiz gerektiMoooohAma benim için fark etmezNaughty 10 ytl kazançtayımNaughty Shy 2Neyse görüşürüz günlük.haa bide unutmadan söliimMsn Grin Bebeemm :m seni çok seviyo kusunTenderIn Love

Sponsorlu Bağlantılar
Wave

fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #1023
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
okul mu iş mi derken iyice sıkıldımMsn Confusedacaba neler olacak off zaman da geçmek bilmiyor ki...Uf
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #1024
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük çok şükür halim daha iyi.Allahın izniyle iyileşiyorum.Hayatta en önce sağlıkmış yaff...!
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #1025
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük okullar açılalı yaklaşık 10 gün oldu.. Alıştım artık servise , Hasan Abi ' ye ..Kiss

Ne olursa olsun çöm çöm dolaşıyoruz ortalıklarda No Angel Sınıf arkadaşlarım , öğretmenlerim çok çok iyiler.. Ah bir de sabahları erken kalkmasam Msn Confused .... Bazı arkadaşlarımı da pek boşladım ; ama dün iyice özlem giderdik Hug Yarın Meltem ' le buluşçam In Love Futbolu ve Millennium İnternet Cafe ' yi çok özledim.. Yeni bilgisayarlar yapmış ; LCD Bile almış.. Hysteric Neyse ben kaçtım babam geliooo Mooooh
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #1026
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
yağmurlu ve hoş bir hava.Rosenerdeyse 3 saattir aralıksız yağmur yağıyor.bir de elektrikler gitmeseUfAllah'ım ne olursun hakkımda hayırlı olan olsun yoksa sıkıntıdan patlıcamCryingcanım sıkılıyorHıh 2
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #1027
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Aaahh ah yine başıma iş açtım. Ne olurdu sanki hazırı kullansaydım. Farklılık yapacam ya..... iğneyle kuyu kazmaya devam Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2008       Mesaj #1028
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba günlükMoooohNasılsın görüşmeyeliMsn TongueBen çok iyiyimCheerleaderBiraz rahatsızdım son iki gündür ama şimdi çok iyiyimCheerleaderBebemle de konuştum dün görüşememiştik özlemişim yaaCryingBugün okulda matematik geometri dersleri falan vardı MoooohMoooohÇok yoruldumMsn Sadyarın okul çıkışı dersanem varFainttempom çok yoğun çoookCryingAma olsun bütün bu çabalarımın karşılığını alacağım umarımMsn Happy)Tabi en hayırlısı neyse o olsunTenderAma bugün çok eğlendik yaaaMsn Grin boş bi dersteMsn Grin mezdeke oynadıkShy 2videoya falan çektik süperdi yaaaaNo Angelben onları çok özlicemMsn ConfusedAma üniversiteye gittikten sonra da görüşürüz yaaaMsn Happy çok seviyorum onlarıTender
Tender

Neyse günlük görüşürüzWave

Kiss

fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
18 Eylül 2008       Mesaj #1029
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
çok başım ağrıyor off dayanamıyorum. bir an önce uyumak istiyorumMooooh
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2008       Mesaj #1030
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bugün sokaktaki yavru kediye peynir verdim die bana tuaf tuaf bakan kadın Msn Confused giderken de iğrenççç diyen kadın beni üzdün acaba neden iğrenç oldum? Msn Grin