Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 93

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.816 Cevap: 1.418
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #921
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SüPeRsiN adlı kullanıcıdan alıntı

Bugün bu kadar erken yazmamın nedeni işte bu.Hayat benden o kadar çok şey götürdü ki..Artık bazılarınızın toz pembe baktığı gibi bakamıyorum hayata ya da baksam da hep siyah yanını görüyorum.Ben günler öncesinden konuşmuştum kankamla HOT WORKİNG ile.Hem kendi dertlerimi hem hayata bakışımı anlatmıştım uzun uzun konuşmuştuk.Fikirlerim değişti mi? Hayır!Septik bi ruh haliyle seyrediyorum etrafı..Bi insan bölesine bi nedenden dolayı geçmişte yaptıklarına pişman oluyorsa Gelecekte de geçmişte aldığı kararlardan pişman olması olası.Bu benim fikrim.Hayat tek bi kişinin etrafında dönmemeli.Çok daha önemli olaylar var insanların etrafında yaşanan.+ bi şey daha söylemeden geçemicem ''AİLE'' aile kavramı günümüzde o kadar basitleşti ki.Bence aile,daha yanında oturup yüzünü görüp elini tutmadığın biri için bırakılmamalı.Biliyorum büyük tepki almam olası belki de hiç tepki göstermezsiniz ama Ben böyle düşünüyorum.Biraz daha realist olmalısın kanka biraz daha.Çomak sokmaya çalışmıyorum.Beni en iyi tanıyanlardansın.Bu söylediklerim kendi doğrularım yanlış olma ihtimali de vardır elbet ama bana göre doğru.Sevgilere reel de inanç kalmadı ki bırak ......ı.

Sponsorlu Bağlantılar
...

Günlük bugün buraya yazdığım son msj olsun ya..Tartışma ortamına çevirdik seni de,kusura bakma=)
Realistlik hayatın hep siyah tarafını görmek degildir.Zorluklarla baş ediyoruz.Hiç sanal gibi bakmadım,baktırmam daMsn Wink..Sevmenin yaşı cinsi mekanı..Msn Tongue yoktur arkadaşMsn GrinSeviyoruz diye ailemizi atmadık ya.Herkes ceza veriyo zaten bi ailem bi askım..Bu arada seni cok seviyorumMsn Grin..Kankam beni düşündügünden sölüyo ama bundan sonra kimse yorum yapmıcak biz hakkında.Ne medyatik bi çiftmişiz ya.Biz her zamanki gibi ileriye dönük akılcı yaşıyoruz devamı da gelicek...Wave
Lavie - avatarı
Lavie
Ziyaretçi
29 Temmuz 2008       Mesaj #922
Lavie - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Hot Working Girl adlı kullanıcıdan alıntı

Günlük bugün buraya yazdığım son msj olsun ya..Tartışma ortamına çevirdik seni de,kusura bakma=)
Realistlik hayatın hep siyah tarafını görmek degildir.Zorluklarla baş ediyoruz.Hiç sanal gibi bakmadım,baktırmam daMsn Wink..Sevmenin yaşı cinsi mekanı..Msn Tongue yoktur arkadaşMsn GrinSeviyoruz diye ailemizi atmadık ya.Herkes ceza veriyo zaten bi ailem bi askım..Bu arada seni cok seviyorumMsn Grin..Kankam beni düşündügünden sölüyo ama bundan sonra kimse yorum yapmıcak biz hakkında.Ne medyatik bi çiftmişiz ya.Biz her zamanki gibi ileriye dönük akılcı yaşıyoruz devamı da gelicek...Wave

medyatikmi?gülim bari siz istiyosunuz !sizin işinizden hiç bişi anlamadım yaffMsn Grinherşeyi göz önünde anlatan siz;günlügü de alet ediyosunuzMsn GrinMsn Gringünlügüm işte böleMsn GrinMsn GrinMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
29 Temmuz 2008       Mesaj #923
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Lavie adlı kullanıcıdan alıntı

medyatikmi?gülim bari siz istiyosunuz !sizin işinizden hiç bişi anlamadım yaffMsn Grinherşeyi göz önünde anlatan siz;günlügü de alet ediyosunuzMsn GrinMsn Gringünlügüm işte böleMsn GrinMsn GrinMsn Grin

Bugün galiba bes-on tane daha günlük yazmam gerekecek.Ee farklı bi gündeyiz nasılsa.Msn Happy))Birincisi ne bu çekememezlik ikincisi alet ediyorsak günlük alet oluyor,üyeler böyle alıntı yapıp niye bidaha bidaha yorum yazma geregi duyuyor.Üçüncüsü işte böle diye günlük geçiştirilmez.Son olarak RECA ediyorum herkes kendi gününü anlatsınMsn Wink
......
Günlük bildigin gibi sabahın erken vakti..Ama geceyi anlatabilirimNaughtyKuzenlerle ve abimlerle dışarı çıktık.Eve döndügümüzde gece birdi galiba.İstemeye istemeye gittim dogrusu ama çok da kötü degildi.Mekanda bişiler içtik.İlk defa nargilenin tadına da bakmış oldumMsn TongueAma sevmedim beMsn ThinkingNeyse...Eve geldik abimler geri gitti teyzemlerin evine ben tek kaldım evdeTenderSabah da aşkımla konuştum..Ben onu çok seviyorum günlük yaIn Love
Lavie - avatarı
Lavie
Ziyaretçi
29 Temmuz 2008       Mesaj #924
Lavie - avatarı
Ziyaretçi
bana RECA etme Msn Tongueözellerinizi yazmayarak işe başlayın ozamanMsn Tonguegünlükte günde 10 tane yazılmazMsn Tonguecok bilmiş.tartışma ortamına cevirdini kendin söledin yazdıklarına bakMsn Tongueburası herkese acık bi alan kimsenin yorum yapmasını istemiyosanız bazı özellerinizi gizli tutmayı ögrenin.seninle tartışmaya niyetim yok cnm sadece medyatik olmanızın kendinizle alakalı oldunu söledimbu mesajıma cvp yazmazsan sevinirim RECA ediyorumMsn Tongue
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Temmuz 2008       Mesaj #925
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günaydın GünlükümMsn GrinBugün yine erken yazıyorumMsn GrinVeeee büyük gün yaklaşıyor Kayseri de ki herkesi kendi haline bırakıp gidiyorum hem de bi daha dönmedenMsn GrinTaşınıyoruz be günlükMsn Grinİş güç vs vs.Msn GrinÇok yoğunum yaniMoooohVe şunu da belirteyim kii Hem realistim hem siyah bakıyorum işinize gelirseMsn WinkBundan sonra adımın geçtiği geçeceği hiç bi günlük istemiyorum

Herkes kendine dikkat etsin

Ben gidiyorum

Wave
Hakkım da helal olsun herkese Msn Grin

fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
29 Temmuz 2008       Mesaj #926
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Ufcanım sıkılıyor beklemek çok zor bir an önce olsa ne olacaksa da rahatlasam.Mooooh
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
30 Temmuz 2008       Mesaj #927
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
2-3 gündür sana yazamıyorum .. Broken Çalışıyorum be günlük .. zaten yorgun geliyorum.Havalar da çok sıcak.! Shy Ama işi bırakacağım. her daim MsX.... ! 2 gündür muhteşem çalışıyorum. Aybaşında maaş . Msn Happy Patrona da güzel gözükmek gerek. Cici Parayı aliyim bırakcam. No Angel Hadi by by...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2008       Mesaj #928
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aksiyonu hiç mi bitmez bir insanınMoooohBaşım dönüyo bazen bu koşuşturmacadanFaintBugün telefon trafiği hiç bitmediMsn ConfusedÖnce babamla konuştuk sonra halamlar sonra teyzem dedem falanMoooohAman TanrımFaintGün bitiyor ben acaip yorgunumMsn ConfusedBir an önce yatağıma girip deliksiz bir uyku çekmek istiyorumMsn SleepyMsn Sleepy

Bu arada Allah nasip ederse yarın babam geliyor iznini kullandıTenderÇok özlemiştik onu tam 2.5 aydır görmedikMsn ConfusedNese geliyor işte çok şükür geri gidecek olsa da Msn Confused

Günlük bugünün en güzel olayı daaa Kankam yıldız aldı Cheerleader Hayırlı olsun bebemTender

Bu arada bugün alışveriş yaptıkMsn Grin tatil içinNo AngelBekleyin beniiMoooohGeliyorummmMooooh

MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
31 Temmuz 2008       Mesaj #929
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük bugün yazacak bişey yok yaff canım çok sıkılıyorMsn Confused Herkes kendi halinde,bende öyle
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
1 Ağustos 2008       Mesaj #930
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün yeni okuluma kayıt yaptırdık... Masa tenisi var yaşasın.. Şimdiden heyecanlanıyorum , yeni arkadaşlarım olacak... Yeni Öğretmenler de tabiii.. ! İşe de geç gittim ooh ne güzel. Ama geç gittiğim için 3,5 ytl yemek param kesildi... Msn Confused Enerjiktimm..

Neyse günlük, görüşürüz.