Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 105

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.122 Cevap: 1.418
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
30 Eylül 2008       Mesaj #1041
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Aahh günlük ah! Yarın bayram, bir sürü işim var bu gece, ki hiç böyle olmazdı. İşlerimi genelde 3 gün önceden bitirir bayramın gelmesini beklerdim. Ama bu bayram öyle olmadı. Neden mi? "Mavi Karanlık" diye bir site var ve ben full oradayım. işte bu sebeple ......Msn Happy Ama olsun orada olmayı seviyorum. Çok olsa bu gece uyumam yine de yetiştiririm.Msn Happy
Görüşürüz günlük by...
Sponsorlu Bağlantılar
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
30 Eylül 2008       Mesaj #1042
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Güzel bir bayram sabahı , temiz bir uyku , iyi rüyalar..Bayram iyi başladı ve ne yaptım ettim msx Siz duramadım..İyi bayramlar günlükçüm ; Bol çikolatalar Msn Tongue
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
1 Ekim 2008       Mesaj #1043
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
başım ağrıyor.son bir haftadır çok yoruldumMsn Confused şimdi çıkıyor bunun acısıUf
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
1 Ekim 2008       Mesaj #1044
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük yorucu bir gündü.Msx'te gezinirken Fadedliver'in günlüğüne gözüm takıldı.İşte o günlükten bir kısım;

"hani gerçek DOSTLUKLAR her sinavi geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanirdi? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek degerler vardi? Hani en büyük zaferler, en kanli savaslarin ardindan kazanilirdi? Bunlarin hepsi yalan mi? Sahiden..., gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi?

AMA ÇOKTAN GİTTİNKİ SENMsn SadMsn Sad
Peki o zaman... Senin istedigin gibi olsun... Öyleyse...Sen de Kendine Iyi Bak.

"Kendine iyi bak" derler, kursunu kafana sıkıp giderler..."

Bana,kendisi için çok üzüldüğüm bir arkadaşımı hatırlattı.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ekim 2008       Mesaj #1045
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
GünlükümTenderÖzledim seni beaMsn Confused Bu aralar çok kalamıyorum buralardaMoooohUfak tefek bazı problemlerim var bide bayram telaşı eklenince bunun üstüne sonuç..Bu bayram diğerlerinden çok farklı olduMsn ConfusedBabamız yanımızda yokCryingOnun boşluğunu hissediyorumMsn ConfusedNeyse az kaldı çok az gidicez inşallah hep bir arada olucazTenderBide önemli bi sonuç bekliyoruz bakalım ne gelicekMsn Confusedumarım negatif gelirMsn ConfusedkorkuyorumMsn Sadve bu süreci yaşarken yaşamış olanları çok daha iyi anlıyorum zor bi durum ve bayağı sıkıntılı bi süre etrafa gülümsüyorum ama içim içimi yiyorMsn Confuseduyuyamıyorum kaç gündürMsn ConfusedTek dileğim sonucun güzel çıkması bizler için..Bu arada kusum da bana çok destek oluyor çok seviyorum ben onu iyi ki var...

'ailem'o benim
..

hoşçakal günlüğüm

iyi haberlerle dönerim inşallahMsn Happy

Wave

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2008       Mesaj #1046
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gün güzel başladıMsn Grin güzel devam etmekte...
Kusum bana öyle güzel birşey yapmış ki çok mutlu oldumKiss Çok seviyorum ben onu TenderYine keklediMsn GrinMooooh Hem de en zayıf noktamdanHıh 2Bozuntuya vermemeye çalıştım ama nafileMsn ConfusedSinirden zıplıyorumRoflBu arada İstanbuldaki düğünümüzün tarihi çok yaklaştıMoooohMoooohBide onun heyecanı varRoflNeyse hayırlısı olsun her şeyinMsn Happy)))

Hoşçakal günlüküm Msn Grin çok acıktım benMoooohMooooh

Annem sağolsun döktürdü yine mutfaktaDroolDrool

hemen gitmeliyimMoooohMooooh

Wave

SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
5 Ekim 2008       Mesaj #1047
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Günlük şu 9 günlük tatil çok yaradı . 9 gün boyunca yaklaşık 6 saat İstanbul Kıyamet Vakti oynadım No Angel .. Forumda pek paylaşımda yapamadım Mooooh Şu sıralar kendimi Forum ' a verip birşeyler yapacağım.. Bilgisayarımın etrafı çadır gibi oldu ne ararsan var .. İstersen sayıyım günlük ;

Bant - Tırnak makası - Yeşıl kuru boya kalemi - Telefon Defteri - Telefon (ev) - 120 soruluk kitapçık - şöyle bir baktğımda en az 15 oyun cd si - anahtarım - Yazın çalışırken bulduğum Mercedes amblemi ve X harfi - Mavi mendil - Kırmızı kalem - Günde 10 dakika ile İngilizce kitabı - İngilizce Sözlük - Parmak Belleğimin kağıtlar kullanım kılavuzu falan - modem ....

Bu temizlenmiş hali.. Ayrıca dün akşam babamı yaklaşık 00 : 00 ' dan 04 : 00 ' a kadar Kişisel Bilgisayarımı kurcalarken yakaladım . Aile Koruma Şifresi ' ni kurdum .. Ayrıca bilgisayarı ' da şifreledim..Ek olara SaKLa programını da kuracağım..

Neyse günlük acıktım Annem patates kızartacak hoşçakal ..
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
5 Ekim 2008       Mesaj #1048
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün dersaneyi kırdım günlük,biraz hastayımHystericAma güzel bir gündü her zamanki gibiUfAnnem de gelse artık eve ya,tatil bitti kiiiMoooohAnnemin köyde olduğu zaman zarfında düşündüm de aslında tek yaşamak tam da bana göre;Saolsun abim hiç yalnız bırakmadı amaFaint.
Biraz sonra yeniden test çözmeye devam ederim artıkMsn Wink..
Ben demişken günlüğüm yani kendimden bahsetmişken öteki yarıma da deginmeden geçemiciiim..Onu çok seviyorum iyi ki benimle...MIn LoveM
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
5 Ekim 2008       Mesaj #1049
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Günlüküm birazdan maç var inşaAllah yenecezMsn GrinMsn Grin
mina - avatarı
mina
Ziyaretçi
6 Ekim 2008       Mesaj #1050
mina - avatarı
Ziyaretçi
günaydın günlük kotu günler gecırıyorm............................koca bır kakartıdayım.............ama ınadına yasamak benımkı ınadına sevmek gibi...........yarına umudum var dır dıye belkı bu ısıltımMsn Happy