Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 106

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.170 Cevap: 1.418
körkuyu - avatarı
körkuyu
Ziyaretçi
7 Ekim 2008       Mesaj #1051
körkuyu - avatarı
Ziyaretçi
Nasılsın günlük...Msn Happy...iyisin inşallah....arkadaşlar sayfalarını yıpratmadı değil mi...Msn Sarcastic.bu kadar derdi dinlemek,yüklenmek zor değil mi....ben yerinde olmak istemezdim..Msn Thinking.... iyiyim bugün...nöbet yok...gelen giden yok..akşama kadar pc 'le başbaşayım ne güzel...kendine ii bak olur mu.....sadece dinle....dert etme.....Uf
Sponsorlu Bağlantılar
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #1052
karayel - avatarı
Ziyaretçi
yorgunum çok..
sıkıldım artık!

Sponsorlu Bağlantılar
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #1053
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlük Msn Happy Sana uzun uzun tatilimi anlatmak isterdim ama çok yorgunum. Yorucu ama çok güzel bir beş gün geçirdim. İnşallah Allah tekrarını nasip eder. Görüşmek üzere....Msn Happy
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008       Mesaj #1054
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Git gide okula ve servise alışıyorum serviste Co-Pilot görevini aldım elimde güzergah defteri şöföre bilgi veriyorum... Rofl Üni nasıl dicek olrsak eşşeği saldım çayıra hesabı desem kendimize karşı bi ayıp mı işlemiş oluruz acaba... Msn Grin Tek sorun eve gece vakti dönmem ama yinede eve dönmüş olmak çok iyi bişey yurt veya ev tutma işlerine hiç sıcak bakmıyorum çünkü. Mooooh Mehmet abi(Şöför) karda "merak etmeyin zincir mincir çıkarız o yokuşu" dedi arkadan bi ses ya "peki kara saplanırsa nolucak?" dedi bende dayanamadım Msn Confused Sen varsın merak etme takoz dedim Msn Confused Bunu içimden söylemem gerekiyodu Msn Grin Bütün servis koptu No Angel Akşamda dönüş yolunda kızın biri yanlış sokağa girmişiz haberimiz yok kızda lafta evi tarif ediyo 150 metre yanlış sokakta ilerledikten sonra "aaay Mehmet abiii yaaa bu sokak bizim deil kiii nereye gidiyoruz" diyo Mooooh Ne acaip kızlar var! Faint Herneyse günün içinde pek bi aksiyon yoktu ama çabuk geçti anlamadım bile Mooooh çabuk geçmesi iyimi kötümü acaba... Msn Thinking

He bide kusumu özledim... Tender
Unutuyodum bebem seni Msn Grin
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008       Mesaj #1055
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Günaydın Msn Sun sevgili günlük,
Güne bugün pek neşeli başladım. Neden mi
RoSSoRoSe'nun bügünkü yay burcu falı yorumuna bayıldım.
Demiş ki;

"9 Ekim 2008
Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor. Gerçeği öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Ancak böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmeyecektir. Sevgilinizle aranızda olan bütün olumsuzluklar sona erecek. Hayattan çok şey bekliyor ve her zaman en iyi payı almayı başarıyorsunuz. Öksürüğünüzün nedeni fazla sigara içmeniz."

Sağol RoSSoRoSe Tender
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #1056
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
depresyondayımHahahacanım sıkılıyor.artık ünilide oldum bakalım hayırlısıMsn Tonguebir de şimdi işim olsaUf
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #1057
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Diğer günlerden pek bi farkı yoktu.

Okulda çok güldükMsn Grin çok eğlendik yineMooooh

Günlerdir Kusumla konuşamıyoruzMooooh

onu çooook özledim...Tender

Hala kontör alamadıMsn Grin

canım o benim yaa..

bugün yine o güzel sesini duydumTender

Yine çok mutlu oldum

iyi ki varsın kusum

Unutma bea bebeni:m

Msn Grin

Kiss

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ekim 2008       Mesaj #1058
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Standartlarımı çoktan aştım....
Çok çok çok mutluyum..
Bir çok nedeni var ama en önemlisi kusucumu görmem..
Günlerdir bu koşuşturma bu tempo yordu beniFaint
Ama kendime yine zaman ayırıyorum Mooooh
Bide son bi kaç gündür farklı bişeyler oluyor sanki bende...
Tanımlayamadım henüzMsn Confused
Neyse umarım herşey güzel olur....

bebecimKiss seni sevio benHıh!

SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
12 Ekim 2008       Mesaj #1059
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Üzgünüm günlük, hemde çok üzgün. Sanıyorum bundan sonra bir yanım eksik olacak... sanma ki bu aşk acısı... keşke öyle olsaydı....
mina - avatarı
mina
Ziyaretçi
13 Ekim 2008       Mesaj #1060
mina - avatarı
Ziyaretçi
merhaba günlük.................bugun yorgunum pasıf değilim..........sadece dınlenıyorm.dınlendıkce yoruldugumu hısedıyorm......

sessızım.....bınlerce sese ragmen