Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 107

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.198 Cevap: 1.418
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
13 Ekim 2008       Mesaj #1061
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük hep ben anlatıyorum bu seferde sana sorayım;
Sen nasılsın?
Sponsorlu Bağlantılar
Beni sorma yaa gene aynı.Genelde üzgün,canım sıkkın olunca yazıyorum değilmi?
Sıkıntısız insan olmaz tabi,bazen dertleri dert görmemek lazım,hepsini biliyorum...
Ama şu son durumum da benim için hayırlı bir değişiklik olmasını Allahtan diliyorum hep
Sonra gene gelirim bay bay
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
14 Ekim 2008       Mesaj #1062
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
s.o.s-help-yardımMsn Confused çalışmam lazım artık ama iş yok beklemek çok zor Uf

Sponsorlu Bağlantılar
B.L.A.C.K - avatarı
B.L.A.C.K
Ziyaretçi
14 Ekim 2008       Mesaj #1063
B.L.A.C.K - avatarı
Ziyaretçi
SeVGiLi GüNLüK FeN öĞReTMeNiNi TaYiN eTTiR Bilmem Muz
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
15 Ekim 2008       Mesaj #1064
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Günlük bende artık bir iş bulsam hayırlısı ileMsn Confused
mina - avatarı
mina
Ziyaretçi
15 Ekim 2008       Mesaj #1065
mina - avatarı
Ziyaretçi
merhaba gunuk,bugun inanılmaz mütıs bır yağmur ıle uyandım ve hala o mütıs hazı yasıyorm penceremın kenarında elımde bır kupa cay ıle satece yalnızlığım ıle raks edıyorm
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
15 Ekim 2008       Mesaj #1066
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Selam günlük Msn Happy İki gündür bana bişeyler oldu. Sevdiğim birşeyden soğudum. Isınma turları atıyorum inş. faydalı olur.

Bu arada iş arayan genç arkadaşlarım var Allah yardımcıları olsun... By...
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
15 Ekim 2008       Mesaj #1067
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
hayat akıyor gidiyor dolu dolu yaşamak gerek geçen bir saatin kıymetinin bazen yıllardan daha önemli olduğunu bilmek gerek ....

herşeyin hayırlısını istemek dua etmek gerek .............
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
16 Ekim 2008       Mesaj #1068
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Yazdan kalma bir gün var dışarıda günlük... Bugün güzel bir hatıra olabilir yarınların geçmişi olarak kaldığında ama sadece sıradan bir günde olabilir tarihi hatırlanmayacak...
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
16 Ekim 2008       Mesaj #1069
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün içim buruk ama geçmişte bana üzüntü kaynağı olan türlerden yazmadığım için de mutluyum günlük..Aslında paylaşmak istediğim çok şey var ama anneciğimin deyimiyle ''Ortalığı tandır tava etmek'' istemiyorum..Şizofrenik insanlar,yalanları ve dengesiz uzatmalı kobaylarıMsn Happy))).Neyse ki hayatımda yaptıkları ağırlığı yok etmek uzun sürmediMsn WinkBana da gelmişler galiba günlükMsn Tongue
Her zamanki gibi ders çalışıyorum günlükCici..Buralara pek uğrayamıyorum ama olsun her şey İzmir=Üniversite=Aşkım içinIn Love
Bu arada güzel bir haber,nişanlanmaya karar verdik gelecek aya aşkım gelince..Onu çok seviyorum ki ben..
M&M
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
16 Ekim 2008       Mesaj #1070
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük aslında çok kötü bir gün geçirdimMsn ConfusedMsn Confused Msn Sad Kalp kırdım,gerçi bir o kadar da kırıldım.Ama biraz önce bir yazı okudum.Çok doğru şeyler yazıyordu...Ve bir yerinde diyordu ki ; "Başkalarının kötülüklerinden bahsediyorsak bu kendimizin kötü olduğunun alametidir." Aslında kalp kırma konusunda,saçma sapan şeylerden dolayı tartışmalar açmak konusunda bu söz çok doğru.Her ne olursa olsun sabır göstermeli,insanlara karşı kırıcı olmamalıyız.

Görüşmek üzere günlük...