Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 135

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.106 Cevap: 1.418
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009       Mesaj #1341
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Bugün ileride hayatıma zarar vericek bişeyi son kez yaptım... Ve ailem ve kendim için artık o olmacak. Bu gece yine soğuk yatağımda huzur dolu uyucam... Mooooh

Sponsorlu Bağlantılar
adsız - avatarı
adsız
VIP VIP Üye
25 Mart 2009       Mesaj #1342
adsız - avatarı
VIP VIP Üye
slm günlükçüm bugün benm doğum günüm güzel başladı kötü bitti günüm bi hüzün çöktü büyüyor olmanın kompleksine girdim :s
Sponsorlu Bağlantılar
ömr-ü bahar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2009       Mesaj #1343
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam günlükPoke

Direk konuya giricemRofl Uzatmanın alemi yokMsn Tongue Para biriktiriyorum günlükShy 2 Küresel mali kriz var biliyosunHıh 2 ( Her ne kadar teğet geçtiği söylense deMooooh )Babamların kriterleri IMF'nkilerden bile daha sertFaint Ama napalımMsn GrinKatlanıcaz bi kaç ay dahaHıh! Sonra ver elini In Love Bugün okul çok renksizdi. Sürekli test çözdüm neredeyseMsn Grin Herkes içine çekildiMooooh Havalar ısındı günler uzadı insanın çalışası da gelmiyoMsn Grin Ama bu benim için geçerli değilNaughty Her türlü iklim şartında ders yapabilirim evel AllahMsn TongueMsn Tongue İşte böyle günlükUf Bi öğrenci ne yaşayabilir ki 24 saat içindeMsn Grin Şimdilik gidiyorum. Sonra bi ara uğrarım yineMooooh Bi yere kaybolma tamam mı ? Poke Msn Tongue

Görüşürüz Günlüğüm:kiss2:

Wave
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
1 Nisan 2009       Mesaj #1344
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Dile benden ne dilersen Günlük..

Hayatımda bir sürü olumsuzluk var, anladım ki onlar hep var olacak, çocukluğumuzdaki pembe dünya yokmuş, ya da çocukluğumuzda kalmış..
İşim var, sağlığım eh işte, mutluluk için elimden geleni yapıyorum.. Ailem var ve birbirimize sımsıkı bağlıyız..
Galiba şükredip, olumsuzluklara karşı mücadele edip yaşamı gittiği yere kadar yaşamalıyım..
Ne dersin ?

Benden istediğin birşey yok biliyorum, olsa da söyleyemezsin ki..
Fazla mı gerçekçi olmuşum..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2009       Mesaj #1345
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlüğümKiss

Seni de güzin ablaymışsın gibi kullanıyoruzMsn Grin Kusurumuza bakma tamam mıMooooh

İnsanların derdi bitmiyo napcenHıh 2 Sen rahatsın tabi ne dert var ne tasaMsn Tongue

Bugünkü konumuza giriş yapalım.Msn Angel

Bugün çok güzeldi günlüğümTender Hakkaten güzeldi.Diğer günlerden pek bi farkı yoktu aslında. Ama ne biliyim ben bugün çok pozitiftim galibaSmiley9 Bugün son derste aşı oldukMsn Grin Ayılanlar bayılanlar neye uğradığımı şaşırdım ortamı görünceRofl Aşıdan korkmadığım için liste sıramı değiştirip ilk önce ben yaptırdımMsn Grin 2 doz birden yaptılar 2 kolumaHıh! Ama tek korktuğum şey başıma geldiMsn Confused Sağ kolum şiştiMsn Confused Geçer heralde böyle kalacak hali yok yaMsn Tongue Ağrıyo falan ama olsun. Her şey sağlık içinUf

İşte böyle günlüğümMsn Happy Sonra görüşmek dileğiyleMooooh

Ben kaçarHıh 2

HoşçakalKissWave

(Arada bi cevap versen
olmuyo dimiHıh!
Böyle
kendi kendime konuşuyomuşum gibi oluyoHıh 2)

MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
5 Nisan 2009       Mesaj #1346
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
Beynimi sömüren lanet düşünceler beni çok yoruyor Günlük...
gurbaa prenses - avatarı
gurbaa prenses
Ziyaretçi
7 Nisan 2009       Mesaj #1347
gurbaa prenses - avatarı
Ziyaretçi
merhaba günlük,
hiç anlayamadım onu vede bu gidişle hiç anlayamayacam galiba.neden bu kadar karamsar?neden bu kadar umudunu yitirmiş?neden hayatı kendine bu kadar zindan etmiş?hiç anlayamıyorumMsn Sad
birde kalkmış bana pollyannacılık oynuyorsun,diyor.Msn Sad
moralim çok bozuk günlük
o umudunu yitirmişken değil başkalarına ewwela kendine verecek bi sevgisi yok.kendini sewneyi bi öğrense herşey yoluna girecek.ama o böyle mutlu...:Msn Sad
gurbaa prenses - avatarı
gurbaa prenses
Ziyaretçi
8 Nisan 2009       Mesaj #1348
gurbaa prenses - avatarı
Ziyaretçi
merhaba günlüğüm ,yine ben geldimMsn Happy
çok şükür fotoğraf makinem düzeldi, geldi servisten.çok sevindirik oldumMsn Grin
dün gece çok karışık bi geceydi.içimde kalan,dile getiremediğim herşeyi söyledim.
bazen gözyaşı oldu aktı gözlerimden,
bazen tebessüm oldu yerleşti dudaklarıma.
ama rahatladım günlüğüm,içimde ne varsa döküverdim ortayaMsn Happy
iyikide yaptım.
onu utandırmayı istemezdim ,ama artık bazı şeylerden utanması lazımdı.
sıkıntılı günler geçiriyorum günlüğümMsn Sad
bi o yana bi bu yana sallanan sandal gibiyim
ne yaptığımı bilmiyorum.
öylesine yaşıyorum...
gurbaa prenses - avatarı
gurbaa prenses
Ziyaretçi
9 Nisan 2009       Mesaj #1349
gurbaa prenses - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlük,Başım ağrıyor...Akşam yemeğe çıktık ama hiç tadım tuzum yoktu.Yemeğin yarısı tabakta kaldı.Aslında kalacaktıııııı...Ama sağolsun Dönis'im bırakmadı.Oburis benimkileri de yedi...Tontonum benimmm...Çok özlemişim mikrobuuu...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2009       Mesaj #1350
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"Çok zor günler geçirdim vaktiyle" diyor ya hani..Öyle gibiydim sanki bugün..Klasik boğucu test kapışmaları,beynimi kemiren sorularımı çözmekle bitirmek üzereyim günümü..Kendime gelişlerimi mahalleme arkamı dönüp yürümekte buldum.Sırtıma vuran esen rüzgar,gözümden inen iki damlayla kendime getirdi beni..Baktım olmuyor,çikolatalarda aradım mutluluğu.Gittim en sevdiğimden aldım birtane Msn Happy keyifle yedim..işe yarıyor sanki hı ? yada öyle olmasını istediğimden,daha iyiyim..
Haftaya bitiyor sınavlar,rapor alma vaktide geliyor..Ne kaldı ki şunun şurasında bi merdiven daha çıkmaya..14 Haziran.8 Ağustos.Şaka gibi..
Klasik iç çekişmeleriyle devam edicem ben günlüküm..Gömülüyorum yine odama..iyi kal olurmu ? Görüşelim..