Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 137

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.789 Cevap: 1.418
T_walkeR - avatarı
T_walkeR
Ziyaretçi
8 Mayıs 2009       Mesaj #1361
T_walkeR - avatarı
Ziyaretçi
Bu gun olu gibiyim...!
Yarin okul var... seytan diyor okula gitip hic bir derse girme...
Sponsorlu Bağlantılar

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mayıs 2009       Mesaj #1362
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük... Msn Tongue Bu sabah 06:30' da işe gitmek için evimden çıktım. Asansöre bindim herşey normal seyriyo ! Zemin kata indim, asansörün kapısında oldukça hoş mis gibi kokan boylu poslu bi adam vardı ! Gene herşey normal. Hafifce gülümsedim günaydın demek için ağzımı açıcaktımki beyefendi birden iyi akşamlar demezmi !! Hani refleksmi 'dir nedir yoksa cazibesinemi kapıldım bilmem ama sabahın köründe bende tuttum kendisine iyi akşamlar diyerek birlikte güzelce magma ' nın yolunu tuttuk !! Sanıyorum hava ağarmamıştı ! Ona bağladım yada bendeki üstün cazibeye Msn Tongue Her ne ise aklıma geldikçe yer yer hınzırca yer yer hafif tebessümlerle güldüm durdum.... Hayırdır aşk meşkmi diyenlerde cabası tabii !! yok be günlük nerdeee...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mayıs 2009       Mesaj #1363
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sıradan bi gün işte. Bi kaç küçük gülümseme..Biraz umut..Birazcık da hayal kırıklığı..

Hepsi bu günden arta kalanMsn Happy

Hoşçakal günlüğüm..

T_walkeR - avatarı
T_walkeR
Ziyaretçi
18 Mayıs 2009       Mesaj #1364
T_walkeR - avatarı
Ziyaretçi
Gunluk...?
her (hafta sonu cikmakla...) sabah okula gidiyorum...!!! her gun olan bisey iste...Msn Dunno
Handem_ - avatarı
Handem_
Ziyaretçi
18 Mayıs 2009       Mesaj #1365
Handem_ - avatarı
Ziyaretçi
Canım günlük,çok kararsızım.Ve en sevmediğim durumlardan biridir arada kalmak,karar verememek...

anlatıcak çok şey var ama,anlatmayı sevmiyorum canım yaMsn Happy Gereksiz görüyorum..anlatınca ne değişir ki hem. Herşey benim elimde,istersem değişir istemezsem değişmez,bunun fazlasıyla farkındayım.Evet çok gıcığım.Msn Grin

Ama hiçbişey durduk yere değil,herşeyin bi sebebi var canım benimmmmmmmm
Smiley9
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Mayıs 2009       Mesaj #1366
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ceplere dikkat günlüğümPoke Zira şu sıralar kimin eli kimin cebinde belli değilMsn Grin

Wave

Gittim

T_walkeR - avatarı
T_walkeR
Ziyaretçi
25 Mayıs 2009       Mesaj #1367
T_walkeR - avatarı
Ziyaretçi
Günlük....?
Msn Thinking(Aklima gelen olursa yazarim....)
Handem_ - avatarı
Handem_
Ziyaretçi
25 Mayıs 2009       Mesaj #1368
Handem_ - avatarı
Ziyaretçi
Güzel bi gün,bi de şu sınavlar olmasa ne güzel olurdu
ama az kaldııııııBow

Tatile ihtiyacım var günlükcüğümMsn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mayıs 2009       Mesaj #1369
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam günlüğümPoke Uyku tutmadı da kalkıp sana yazıyım dedimMsn Tongue

Çok az kaldı günlüğüm Mooooh Hayatımın tamamen değişmesine çok az kaldı.. Her şey çok güzel gidiyor. Allah bozmasın..Yoğun bi heyecan yaşıyorum ama üstesinden gelicem O'nun da desteğiyle bunu da biliyorum..Bildiğim bişey daha var ve belki de en önemlisi Tender Ben O'na Aşığımm.. :kiss2:
Shy 2

Günlüğüm girişte uyku tutmadı dedim yaMsn Grin Bir anda uykum geldiMsn Grin

Daha sonra belki bir günMsn Tongue gelirim yineMsn Happy Görüşürüz kendine dikkat et..

T_walkeR - avatarı
T_walkeR
Ziyaretçi
27 Mayıs 2009       Mesaj #1370
T_walkeR - avatarı
Ziyaretçi
Okul bitti...bi tarafdan güzel , ama o biri tarafdan götü....
Neden götü : arkadaslari cok az-az görecegim....1-2 sini hep görüyorum ama kalanlari cok uzakta....neyse...Msn Dunno birde tez uykudan uyanmiyicam....okul yok... Msn Sad biraz cok uyuyorum Msn Grin
Bu iyi bişey.... Msn Sad
Bu götü bişey....Msn Happy