Ziyaretçi
Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 137
Bu sabah 06:30' da işe gitmek için evimden çıktım. Asansöre bindim herşey normal seyriyo ! Zemin kata indim, asansörün kapısında oldukça hoş mis gibi kokan boylu poslu bi adam vardı ! Gene herşey normal. Hafifce gülümsedim günaydın demek için ağzımı açıcaktımki beyefendi birden iyi akşamlar demezmi !! Hani refleksmi 'dir nedir yoksa cazibesinemi kapıldım bilmem ama sabahın köründe bende tuttum kendisine iyi akşamlar diyerek birlikte güzelce magma ' nın yolunu tuttuk !! Sanıyorum hava ağarmamıştı ! Ona bağladım yada bendeki üstün cazibeye
Her ne ise aklıma geldikçe yer yer hınzırca yer yer hafif tebessümlerle güldüm durdum.... Hayırdır aşk meşkmi diyenlerde cabası tabii !! yok be günlük nerdeee...
Gereksiz görüyorum..anlatınca ne değişir ki hem. Herşey benim elimde,istersem değişir istemezsem değişmez,bunun fazlasıyla farkındayım.Evet çok gıcığım.
Uyku tutmadı da kalkıp sana yazıyım dedim
Hayatımın tamamen değişmesine çok az kaldı.. Her şey çok güzel gidiyor. Allah bozmasın..Yoğun bi heyecan yaşıyorum ama üstesinden gelicem O'nun da desteğiyle bunu da biliyorum..Bildiğim bişey daha var ve belki de en önemlisi
Ben O'na Aşığımm.. :kiss2:
Bir anda uykum geldi
gelirim yine
Görüşürüz kendine dikkat et..| 15 Eylül 2017 / recepkaymak Cevaplanmış |
| Kapat Saat: 23:54 Hoş Geldiniz Ziyaretçi