çok güsel olmakla yorucu birgün geçirdim günlükcüm ve bu saate kadar ayaktayım zaten günümün yarısıda pc başında geçio pc başında gticem gibi neyse günlükcüm bye
bugun benim için çok güzel bir gündü mezun geçen sene mezun oldugum okuluma gittim (Eyüp Anadolu İmam Haitp Lisesi)..Hem sorumluluk sınavım vardı çok iyi geçti ve arkadaşları gördük okulumu gördüm..
Bahçelievlerde oturuyorum ama haftanın çogu günü eyipteyim arkadaşlarla.. Arkadaşlar ve okul benim hayatım...Aaahh ahh..sonuçta arkadaşlarla beraber oldugum için bugun çok iyiydi...
İki Çift Sözüm Var Stres Yaratmadan Yazayım Ben Yazarken Sallanma Kızarım.!
Gusinapse Şimdiki Kız Arkadaşım Beni 2 Şey İle Çelişkiye Sokuyor Kendi Aklında.! Nedir Bu İnsanlığın Çıplak Kişiliği Kısaca Öz Ben Diğeri Kelamsız Işıklarla İnsanlık Kişilikleri. Hehe Bunu Yazdım Okuyo Çünkü Oku BakalıM Daha Ne Zamana Kadar Üzerinde Olmayan Zırhını Farkedeceksin..
Boş Günlerimde Aylak Aylak Geziyorum Ara Sıra İsyan Ediyorum Yarına Bir Bakış Atıyorum Ve Günümdekilerin Hepsini Gömüyorum Temelli Var Oluş Yok Bunu Anla Be Kız Günler İçerisinde Üşümek Durgun Olmak Sana Göre. Her Daim Kafa Tutmak Bana Göre.
Günlüğüm Kısaca Sunu Diyim Hayat Her Zaman Hayattır Asla Bildiğinden Sapma...
bende bir yandan mutlu bir yandan mutsuz giden bir hayat ama ortasındayım hayatın kafam karmakarışıkk olaylarr hızlı gelişiyo ve ben bişey yapamıyorum elimden gelmiyo ne olucak böyle bilmiyorumm zaman içinde yaşıyor ve görüyorum...
Günlüğe ilk yazımı düşüyorum bu saate. Durgun olmak tercihim değil mecburiyetim bilmeden atılmaktansa durup düşünüp yollara düşerim.
Çelişkiler tek sende bende değil cinnetim hayat zaten elbise giymiş bir kaos. Döndükçe dünya başın döner ona ayak uydurur beyin ve kalpte... İnsan kendini tekrarlar gün geçtikçe aynı rap'inin sözünü çok değil 3 gün sonra tekrar yazar. Dün'ün bugün'ün önemi yok ama yarına yansıyo be adamım. Sen gömsende onlar gün ışığına tekrar çıkıyo ve yine senle
zırhım yoksa eğer onuda sen tamamla. Benim diğer yarımsın nasıl olsa
şimdi öle uzakki geldiğim yollar yanlış bir öyküdeyim beni yeniden sarrr...
mutsuzum bugün günlük sorma neden diye , çoook nedenim var. yanlış öyküde yer alıyorum geldiğim yol habersiz ,gittiğim yol belli değil. hayat acımasız dimi yaa