Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 6

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.304 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2005       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük..

Sponsorlu Bağlantılar
Nedir Senin Benden ve Bu Dj OLacak Werrt ten Çektiğin De Bakim HeLe Msn Happy) GünLük Acaip Başım Ağrıyor Şuan BiLdiğin Gibi DeğiL,, DertLeşecektim SeninLe Aam Bu Gece Bana Müsade Et Hiç Çene ÇaLasım Yok FaLLa,, TeLafisini Sora Yapıcam Sös Hem Sana Kayfede IsmarLarım Msn Wink) Hoşuna Gitti Dimi.. Sende As DeğiLsin Hea Msn Grin Neyse KıtLadım YanakLarından Bash Bash.. Msn Happy)
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
19 Ekim 2005       Mesaj #52
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
pardooon yaa uyku sersemi bu kar işte PLaYY kusura bakma yaws...
doğru walla bi biz yazıoz başkasıda diilMsn HappyMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen djwerrt; 19 Ekim 2005 01:53
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2005       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük bu nasıl bir gün söylermisin. şimdi şu ramazan davulcusunu öldüreceğim kafamı şişirdi para vermedende gideceği yok gibi. başımda çok ağrıyo. parmağımda dolama çıkmış. ben tam anlamıyla dökülüyorum. bu gün geçermi bilmiyorum. inşallah senin günün iyi geçer be günlük.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2005       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük..
Naber..??? Ben mi Kötü VaLLa.. Bu Gün Şirkette Büyük Bir Tartışma Çıktı Bende Vurdum Kapıyı Çıktım,, AnLayacağın Canım FeLaket Sıkkın,, Sıkma Canını Demesi KoLay Tabi Ama OLmuyor İşte.. Yeni Bir İş Aramam gerek Evdeyim Şuan GeLmeden de AradıLar Şirketten Geri GeL Diye GeLemem Dedim MoraLim Çok Bozuk,, Sende Yarın GeL O Zaman Kesin,, BaKarıs Dedim.. Yaa Acaip Canım SıkıLıyor,, Kusura KaLma Seninde Canını Sıktım Kendine İyi Bak.. Ben Biraz Daha BuraLardayım,, KıtLadım YanakLarından..
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
19 Ekim 2005       Mesaj #55
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
bak günlük PLaYY inde canı sıkkın benimde.. bıktım bende hayattan moralim bozuk sinirlerim altüst... yazmak istemio canım hiçbişeey....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2005       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başım ağrımaya başladı Günlük..
Bu iyiye alamet değil.. Yarın n'aparım ben, eğer devam edecek olursa..?!
Neyse 1-2 ilaç alayım ve yatayım.. Belki 1 seyim kalmaz sabaha..
Görüşürüz Günlük..
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
20 Ekim 2005       Mesaj #57
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
yatıcam birazdan günlük.. ama hala sinirler altüst yaws.. inş yarın sabah herşey normale döner.. ii geceler sana
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ekim 2005       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük..

Çok YoruLdum Ya Sorma Gitsin,, Bir Sürü İş Yaptım Gene Msn Happy) Yok Yaa ÖLe Deme Sefiyom Ben PayLaşımı BeaAa.. Ben Biras Daha BuraLardayım Bişiye İhtiyacın OLarsa SesLenmen Yeter.. KıtLadım YanakLarından Msn Wink
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
20 Ekim 2005       Mesaj #59
melish - avatarı
Ziyaretçi
İnsan kalabalık içinde yalnız olurmuşya..
Bendede tam tersi yanımda kimse olmasada yalnız değilim
AngeLus - avatarı
AngeLus
Ziyaretçi
20 Ekim 2005       Mesaj #60
AngeLus - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük :
Bak günlük deliriom her gün olduğu gibi.. nerde deli var beni buluo.. Allahım diyorum ne insanlar var.. piyongadan çıkar gibi manyaklaşdım yaw.. sende olmasan günlük içimi kime dökçem .. sende beni büyük bi sabırla dinliosun maşallahın var be günlük..neyse dünyanın sonu geldi be hepsi kıyamet alameti
Msn Grin

İşte böyle günlük günüm böle geçdi diğer günler gibi.. bakalım yarın nasıl geççek .. sana anlatırım yarın.. neyse iyi geceler Günlük... şş Günlük sana diom
alo günlük ordamısın..
üff neyse yarın görüşrüüz Günlük..Msn Tongue