Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 27

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.055 Cevap: 1.418
CanDy - avatarı
CanDy
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #261
CanDy - avatarı
Ziyaretçi
SevgiLi GünLük
Bugün SevgiLimLe AyrıLdım. Beni aLdattığını söLedi Ne iLginç Dimi... 1 Aydır Çıktığım Kişi 2 Gün önce Beni Sevdiğini söLeyen Kişi Şimdi Bir Başkasını Sevdiğini söLedi Ayrıca Beni de Seviyomuş ( : Onu nasıL unuturum biLmiyorum Ama Bidaha OnLa oLamayacağım Kesin .... Onu haLa Çok Seviyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #262
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İş yaşamımdaki en kotu gunumu yaşadım bugun Msn Sad Bugun her iş ters gitti bendemı terslık anlamadım gıttı.. Gunluk k.ib. Üzgün ve süzgün olarak gıdıyorum ...
Sponsorlu Bağlantılar
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #263
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlük
seninle yeni tanışıyoruz galiba ama kusura bakma sana anlatacagım bır sorunum yok sırf tanışmak maksatlı yazıyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #264
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kilit vurdum kalbime, umutlarıma. Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden ne de nefret edebilirim birinden. Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrün; Alın atık üzerimden hayata dair ne varsa. Alın sevdaya dair acıları, paylaşın aranızda...
off off acım büyük
biliorum Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum. Ödediğim bedel onsuzluk , yalnızlık
yardım et bana ne olur kurtar beni acımdan
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
21 Ağustos 2006       Mesaj #265
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlük

seninle ilk tanıştıgımızda bişey anlatmamıştım ama bana hak ver hırlı günlüğü var hırsız günlüğü var bin türlü günlük karakteri var yani, hem sen sureklı birini dusunmek nasıl bişey bılır mısın?ve kopasıca dılınden kacan bir laf: sen benım kardesım gıbısın. yani duvarlarla örulu bir dusunce...
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
27 Ağustos 2006       Mesaj #266
nünü - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlük,

o kadar tuaf şeyler oluo ki hayatta bazen bunlara anlam vermekte ve anlamakta zorlanıorum.
benim sewdiğim bana bakmaz
sewmediğim benim için deli diwane..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ağustos 2006       Mesaj #267
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
seLam günlüğüm benim Msn Happy halimi bi görsen bi görsen duygularım mantığım birbirleriyle şavaşıyo ben aşığım ona o da bana nie hep acı çekiyoruz biz yaaa
**dooygoo** - avatarı
**dooygoo**
Ziyaretçi
27 Ağustos 2006       Mesaj #268
**dooygoo** - avatarı
Ziyaretçi
Hayatı keşke sil baştan yapabilsek diyorum o zaman belki keşkeler olmazdı suan bile keşke kullanıyosam bişeylerin hep zorlayıcı etkisinden kaynaklanıyor.. ya günlükk kardeşş neden istediğimizin şeylerin tersleri oluyo birşeyin olmasını istiyosun gidiyo hiç olmadık bişey oluyo ben onu isterken başka biri beni buluyo.......
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ağustos 2006       Mesaj #269
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hani derLer ya en büyük aşklar imkansız gelir insana hani derler ya insanlar hep zor olanı tercih ederler işte bu işte bu onu bu kadar seviyorken nie bunlar oluyo nie kimse mutlu olmamızı istemiyo nie ya nieeeeeeeee
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #270
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm günlük bugünde gece oldu.Ne yazayım ki sana ismi lazım değil baş harfi benMsn Happy