Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 29

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.379 Cevap: 1.418
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Eylül 2006       Mesaj #281
nünü - avatarı
Ziyaretçi
günlükcüm,
bi kaç gündür mide ağrısı çekiorum, öldürücek beni heraldeMsn Sad((
Sponsorlu Bağlantılar
alojuwon - avatarı
alojuwon
Ziyaretçi
14 Eylül 2006       Mesaj #282
alojuwon - avatarı
Ziyaretçi
günlükcüm bugün yine 1 milyon dolarlık iş baglayamdım,eskisi gibi degişen bir şey yok..
Sponsorlu Bağlantılar
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
17 Eylül 2006       Mesaj #283
nünü - avatarı
Ziyaretçi
slm günlükcüm,
yarın kpss var:s
SEDEPH - avatarı
SEDEPH
Ziyaretçi
28 Eylül 2006       Mesaj #284
SEDEPH - avatarı
Ziyaretçi
offf offf ne yapacağımı bilmiyorum canım çok sıkılıyor
Ne acayip geçiyor günlerim....
Bir gün telaş içinde, diğeri ne yapacağımı bilemeden boş boş geçiyor bugünse nedensiz bir sıkıntı ve üzüntü varMsn Wiltedrose
Bi de hastayım offf daha ne olabilir ki biraz daha terslik olsa kendimi hint filminde başrol oynuyorum sanıcam ...Msn Confused
Son düzenleyen SEDEPH; 28 Eylül 2006 22:08 Sebep: yazım hatası
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2006       Mesaj #285
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
günlükcümm slm 18 eylülde ameliyat oldum ...o günden beri yatıyorum anca kendime geldimm ve msxlabsı çokkkkkkkk özlemişim şükür kavuşturana
Bia - avatarı
Bia
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #286
Bia - avatarı
Ziyaretçi
iki gundur nette aradigim bilgileri bulamamaktan ve aramaya devam etmekten beynim sulandi..
gunluk bi hokus pokus yapsanda Msn Happy bulsam sunlari..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2006       Mesaj #287
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gözlerim çok acıdı günlükk biraz ara versem iyi olurr
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
20 Ekim 2006       Mesaj #288
arwen - avatarı
Ziyaretçi
selam günlük ... bayaa zaman oldu yazmayalı ve zaman zarfı içinde çok güzel günler geçirdim ve mutluyum tabi bazı olaylar karşısında hala zamana ihtiyacım var beklemedeyim yani anlayacağın... şimdilik bu kadar iyigeceler günlük bir dahaki sefere güzel şeyler yazarım inş.
VMLM - avatarı
VMLM
Ziyaretçi
24 Ekim 2006       Mesaj #289
VMLM - avatarı
Ziyaretçi
Selam Günlük Uzun bir Aradan Sonra Merhaba.İşin gerçeğini Söylemek Gerekirse Eskiden Üye Olduğum Siteye Yeniden Üye Olmak Çok Garibime Gitti.Sanki İlk Defa İnternetin Başına Oturuyor gibiyim şuan.umarım güzel günler geçiririm burda ne diyelim.
hilalee - avatarı
hilalee
Ziyaretçi
2 Kasım 2006       Mesaj #290
hilalee - avatarı
Ziyaretçi
slm yeni günlük.. bundan böyle sen benim günlerimi ve herşeyimi paylaşabilecegim talihli yersin.. aslında çok önceden burdaydım ama uzun zaman girmeince dün tekrar üye oldum.. tuhaftı dogrusu.. bugün şimdilik ii geçio. burda sıkılmak mümkün müMsn Happy eglenceli keyifli bi yer.. ama birasdan çıkmak zorunda kalıcamMsn SadMsn Sad nie mi? dershane hocam börek istediMsn Happy onu yapıcam. 1 haftadır susmuo adam ya börek börek die tutturmuş gidioMsn Happy yapiim de sussun bi an önce, kurtiliim bendeMsn HappyMsn Happy yarın görüşmek üzere..