Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 23

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.858 Cevap: 1.418
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
10 Haziran 2006       Mesaj #221
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
Neden hep tamam işte bu dediğim zaman şeçeneklerim çoğalır ki karmakarışık oldum gene
dün gece sevgilime daha iyi yakın davranmak isterdim ama kafamdaki düşünceler buna engel oldu olmaya da devam edecek.
Sponsorlu Bağlantılar
Aşık değilim peki ne
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
15 Haziran 2006       Mesaj #222
arwen - avatarı
Ziyaretçi
açıkcası herzamanki gibiyim yani mutlu diyorken bi bakıyorum bişey çıkıyoo yalanlardan bıktım nefes alıyorum ama şuan bi amaç yok artık gibi görünüyorr anlamadım gitti.iyi ki dostlar,arkadaşlar var kafamı dağıtıryorum birazz.neyse günlük sonra yine yazarım
Sponsorlu Bağlantılar
Pent@noks™® - avatarı
Pent@noks™®
Ziyaretçi
15 Haziran 2006       Mesaj #223
Pent@noks™® - avatarı
Ziyaretçi
merhaba günlük.
merhaba çünki bu benim günlük yazışım...bugün yeni bir site buldum.(daha doğrusu arkadaşım tavsiye etti)baya güsel bir yere benziyo ama alışmak zordur bilirsin.Zamanla oda olur inşallah.aslında kalabalık yerleri sevmem ama burası bi garip tuhaf bir havası var...neyse ilk günden kasmayalım gözümden uyku akıyor ve ben birazdan işe gedeceğim.sabahı nasıl yapacam bilemiyorum...
neyse yarın görüşmek ümidiyle...
Pent@noks™® - avatarı
Pent@noks™®
Ziyaretçi
16 Haziran 2006       Mesaj #224
Pent@noks™® - avatarı
Ziyaretçi
günlük her gün sana ne yazacağım bilemiyorum ama bir şeyler eklemek fena olmaz.
konuşmak zor.hele hele bu devirde yanlış anlaşılmadan çok zor..dün sana alışmak zor demiştim hani evet zor.bu gün sitenin chat bölümünde bazı arkdaşlar ile yazıştık benim için zordu çünki (hani insan kendini herkesin içinde yanlız hissederya) işte o oldu bana oda daki herkes bir birini tanıyor süper bir arkdaşlık var.(bazı çatlak tipler hariç)neyse yinede keyifli bir zamandı benim açımdan.umarım kısa zamanda bende bu muhabbet ortamına katılırım..benim için ne kadar zor olsada umud edmek güzeldir..başka forum larda yaptığım işleri (harbiden iş yaptık yani)düşünüyorum da neydik ne olduk yani..kopmuşuz dünyadan ..insan muhabbet arıyor bir yerde.. bende sanırım burada bulacağım ..iki mod vardı gayet aklı başında insanlara benziyorlardı (bu ilk bakıştan varılmış olan bir fikir,ama galiba öyleler ) umarım zamanla gerçek ten muhabbet edebileceğim arkadaşlar veya dostlar bulurum..(yoksa bu makinenin karşısında aşırı dozda yanlızlıktan telef olacağım..)

neyse bu günlük bu kadar ossun ...hoşçakal...

Nightwish - Sleeping Sun
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
19 Haziran 2006       Mesaj #225
arwen - avatarı
Ziyaretçi
ya bugün babalar günüydü ben tabi yine buruk kutladım yanımda yoktuu..ziyaretine gittim canım babamın onu meğerse ne kadar çok seviyormuşumm..

bugün hava çok sıcaktı yorgunluk ve sıcak beni mahvetti bide yürüye yürüye bir hal oldum ama keyifli ve dediğim gibi buruk..

iyigeceler günlük görüşürük..
lailaa - avatarı
lailaa
Ziyaretçi
22 Haziran 2006       Mesaj #226
lailaa - avatarı
Ziyaretçi
berbat bir gün yaa sıkılıyorum geçmiyor saatleeeeeeeer
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2006       Mesaj #227
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yine herzamanki gibi sıkıcı bi gün... bomboş ve yapayanlız.. mutsuz ama umutlu...gülen ama içten içe ağlayan..ne bilim herzamanki günlerden bi gün işte..
Moonay - avatarı
Moonay
Ziyaretçi
22 Haziran 2006       Mesaj #228
Moonay - avatarı
Ziyaretçi
bugün son sınavımda bitti çok mutluyum oh bee okul bitiyoo Msn Happy
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
25 Haziran 2006       Mesaj #229
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Günlük Kalmin Reosta .... İçim sıkılıyo ruhum daralıyo ; kötü bişeyler olucak gibi çok gerginim ben ya Msn Confused Msn Confused

Napalım ya dertleri çekip bırakıcam. Savaşmaya devam edicem...

Düşünüyorumda yaşam hakkım nekadar acaba yada sonuna kadar kullanmammı gerekiyo??? Msn Sarcastic

şimdilik selametle günlük. Görüşürüz....

YapıLaN HeR SaVaşta Bir Çıkar ve de İmZaLanaN HeR BarışTa BiR ZaraR var Biz VarıMıZı OrTaYa Koysak YoğuMuzLa UtaNıRıZ.

...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2006       Mesaj #230
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir Numara Dünyada Aslında Yer Yüzünde Yok Benden Başka
Vuruldukça Vurulan Soyuldukça Soyulan Rağmelere Rağmen
Gene Ayakta Kalan
Yolsuza Bir Sıza Hortuma Maruz Bitmek Bilmeyen Eve Gideyim Sonsuz
Çarpıkki Çarpık Alabora Ap Açık Karmaşıık Kördüğüme Alışık
Karanlığa Mahkum, Pusludur Havası Güneşde Mahrum...

İşte Böyle Bi Yerde Yaşıyorum Günlük Buraya Yazarsam Akıbetim Sert Olur. Msn Demon