Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 31

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.093 Cevap: 1.418
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #301
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
bugün kurtlar vadisi dizisi kaldırıldı yayından bi süreliğine canım buna çok sıkıldı..sıradan perşembe günlerinin tek atraksiyonu bi dizi vardı onuda yok ettiler yazıklar olsun..

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #302
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
makalele81 adlı kullanıcıdan alıntı

bugün kurtlar vadisi dizisi kaldırıldı yayından bi süreliğine canım buna çok sıkıldı..sıradan perşembe günlerinin tek atraksiyonu bi dizi vardı onuda yok ettiler yazıklar olsun..

kurt lar vadısı olmassa olmaz gunlugum Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #303
vain - avatarı
Ziyaretçi
olsun cumartesi varMsn Happy

çok şükür ALLAHA bugün kendimi ilime adadım Msn Happybence hayatın her aşamasında öreneceksin Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #304
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam günlük sana söz vermiştim bugun kırmızı renkle gelcem dıye ama olmadıMsn Sad
Çok ozur dılerım gunlugum boyle geldıgım ıcın lutfen benı afet
Çıkmazdayım son bır umud dıye AMA YA UMUTLARDA BITERSEN Msn Sad
işte ozaman bıterım neden kırmız gelmedın sakın sorma bana off soram ya kusme bana kırılma ya
günlük= anlat masan bıdaha gelme
CaSPix = OF TAMAM ya bugun yardım istedım sonra ter tepkı geldı bana rengım alındı ama benmde hatam vardı bundan dersımı aldım bır daha sukunet sabrın sonu selamet demıs thın k dogru demıs hep susmamız lazım neyse gunluk moralım sıfır oldu artık yazamıcam senden cok ozur dılerım oysa ne buyuk umutlar la başlamıstım nerden bıleyım bır gun umutlar suya dusecek dıye neyse bır gun sende seversın ama vakıt ck gec olcak elımde deıl LANET olsun bana ..UZUN BIR SEFER DEYIM GUCUM YETENE KADAR HADI SAĞLICAKLA KAL ...Msn SadMsn SadMsn SadMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #305
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sıradan bir gün
aynı yüzler aynı dertler
herşey aynı
ne kdr monoton bir hayatım var bnm yaa pP
deişiklik istyrm ben deişiklik
birazda olsa deişim gerek..
belkide bi röfle ii gelr bna denemek lazm ppP
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #306
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
sevgili güncem,
foruma, uzun zaman sonra ilk defa girdim.. baska forumlarda kaybettigim zamani telafi etmeye calisacagim.. yeni arkadaslar tanimak, yeni paylasimlarda bulusmak cok güzel..inan..
simdilik hoscakal....
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #307
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
sevgili güncem,
biraz önce forumun bir baska sayfasinda yazilanlara aklim takilip kaldi.. hayatta hic bir sey tesadüf degildir, inancindayim..bir arkadasima verdigim hayatla ilgili kisa mesajlarin, birilerinin isine yaradigini görmek, beni cok mutlu etti..inan..
seninle paylasmasam olmazdi güncem, SIRDAIM benim..iyi ki varsin...
evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
21 Şubat 2007       Mesaj #308
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )
sevgili günlük..yazmazdım aslın da ama gözüme çarptın bugun ..hadi yazayım dedim..Msn Happy

dönüp okurum aradan zaman geçtikçe..aa ozamanki ruh halim böyleymiş felan derimMsn Happy

bu aralar sıkın canım..(

ayrılık bu söyle ..sende farklımı zaman , aynı soğuk, aynı hazan ..sen de beni benim kadar özledinmi.. aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek. ne kadar acı ne kadar komik ve bana ayit değilmi..Msn Wiltedrose
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #309
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam günlük ,
Arkadaşımla konuştum şimdi belki gelemeyebilirim dedi çok üzüldüm. Gelememe nedeni beni çok üzdü... Kafamdan aşağı sanki kaynar su boşalttı sözleriyle acı bir gerçek yer yüzüne çıktı ama bu daha bir başlangıç. Çok karamsar oldum ben ya. Ama haksız da değilim karamsar olmakta...
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #310
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
sevgili güncem,
genclerin bu karamsarligini anlayamiyorum..careler üretmek yerine, hemen üzülüp kabuguna cekilmeleri, beni düsündürüyor..ögrencilerime ögretmeye calisiyorum hep:
BATAN GÜNES ICIN AGLAMAYIN...YARIN TEKRAR DOGUNCA, NE YAPACAGINIZA KARAR VERIN..
umarim ,bu söz yerine ulasir güncem.. hosca kal...