Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 38

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.117 Cevap: 1.418
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
24 Temmuz 2007       Mesaj #371
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
günlük bende sabah kalktım hemen ev temizliğine başladık ne bitmez çilemiz varmış hergün hergün temizlikMsn HappyMsn HappyMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
24 Temmuz 2007       Mesaj #372
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
selamun aleykum gunluk yarın bende tatıle gıdıorum sonra gorusuruz Allah'a emanet ol gunluk hade kalın saglıcakla Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #373
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlügüm benim..
naber ya uzun zamandır ugrayamadım.bak sana da vakit ayırıcam bundan sonra sözz : ))
bendeki durumları biliyorsun cok mutluyum ya ama askımı cok da özledim ya.günler daha cabuk gecse diye dua ediyorum bazen.bazen de okullar acılsın da su karakiz_38 i görüyüm istiyorum : ))insanin istekleri bitmiyo yani günlükcümm.neyse canım benim hersey diledigince olsun hoscakalllMsn Happy
BYAYD SPEOPLE - avatarı
BYAYD SPEOPLE
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #374
BYAYD SPEOPLE - avatarı
Ziyaretçi
dostum günlük bizde inş lay 3 4 gün sonra inş lah tatile gidecez istersen senle gideriz haaMsn HappyMsn HappyMsn Happy
dişi_sagopa - avatarı
dişi_sagopa
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #375
dişi_sagopa - avatarı
Ziyaretçi
SLM GÜNLÜK .....BEN BUGUN DED,M YANINA HASTAHANEYE GİDİCEM HASTANEYE KALDIRMIŞLAR ONUN YANINA GİDİCEM EMRAK EDİYORUM ONMU İŞŞALH BİŞİ YOKTUR UFFFFFFFFFFFFF...SIKINTILARDAYIM BU ARDA 9 GÜN SONRA TATİLRE CIKYIORUM ALLAH KISMET EDERSE...........
NEYSE KİB CANIM GÜNLÜĞÜM BY......Msn Happy
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #376
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
slmMsn Sad günlükcümm.sanada surat yaptım ama kusura bakma.sevgilime cok bozugumMsn Mad.hem suclu hem güclü cinsten yaMsn Confused.ama bu seferki epey ciddi gibiMsn Confused.acaip cok sinirliyim ama saolsun kankimle dertlesiyorum.en iyi ilac o.en iyi dostum iyiki var canım benim..allah yüzünü hep güldürür insallahh.Msn Happy
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #377
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
slm günlük..bugün sabah kalktığımla birlikte dedemi ziyarete hastaneye gittik sonra kuzenin okuluna gidip öss tercihlerini yaptık sonra eve geldik ve halan msxteyimMsn Happybu arada kankim inşallah sende her zaman gülersinKissRose
BsM - avatarı
BsM
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #378
BsM - avatarı
Ziyaretçi
unutmasamda sözlerini bugün affettim seni geçmişe dağir keşkeler yaşamaktansa geleceğe dağir belkiler yaşamak dha iyiydi belkide unutma unuttuldugunu sanarak herşey 1 gün gelir tekrarlar kendini...Çoook güzl fakat güneşli 1 gün..
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
3 Ağustos 2007       Mesaj #379
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
slm günlük.sanırım bugün hersey bittiMsn Confused.ben bitmesi taraftarı diilim ama istenmedigimi düsünüyorum.benle konusmak istemedigi apacık belli ama sonucta bende insanım o beni istemiorsa zorla tutamam, yolu acık olsun....Msn Sad
BsM - avatarı
BsM
Ziyaretçi
3 Ağustos 2007       Mesaj #380
BsM - avatarı
Ziyaretçi
bugünde iyi kötü dvm ediyo ama arkadaşımın bna saçma nedenlerden dolayı bağırması moralimi çok bozdu iki taraf arasında bıraktı Msn Sad napıcam hiç bilmiyorum seçim yapmak istemiyorum Msn Sad