mrb günlügüm benim..
naber ya uzun zamandır ugrayamadım.bak sana da vakit ayırıcam bundan sonra sözz : ))
bendeki durumları biliyorsun cok mutluyum ya ama askımı cok da özledim ya.günler daha cabuk gecse diye dua ediyorum bazen.bazen de okullar acılsın da su karakiz_38 i görüyüm istiyorum : ))insanin istekleri bitmiyo yani günlükcümm.neyse canım benim hersey diledigince olsun hoscakalll
SLM GÜNLÜK .....BEN BUGUN DED,M YANINA HASTAHANEYE GİDİCEM HASTANEYE KALDIRMIŞLAR ONUN YANINA GİDİCEM EMRAK EDİYORUM ONMU İŞŞALH BİŞİ YOKTUR UFFFFFFFFFFFFF...SIKINTILARDAYIM BU ARDA 9 GÜN SONRA TATİLRE CIKYIORUM ALLAH KISMET EDERSE...........
NEYSE KİB CANIM GÜNLÜĞÜM BY......
slm günlükcümm.sanada surat yaptım ama kusura bakma.sevgilime cok bozugum.hem suclu hem güclü cinsten ya.ama bu seferki epey ciddi gibi.acaip cok sinirliyim ama saolsun kankimle dertlesiyorum.en iyi ilac o.en iyi dostum iyiki var canım benim..allah yüzünü hep güldürür insallahh.
slm günlük..bugün sabah kalktığımla birlikte dedemi ziyarete hastaneye gittik sonra kuzenin okuluna gidip öss tercihlerini yaptık sonra eve geldik ve halan msxteyimbu arada kankim inşallah sende her zaman gülersin
unutmasamda sözlerini bugün affettim seni geçmişe dağir keşkeler yaşamaktansa geleceğe dağir belkiler yaşamak dha iyiydi belkide unutma unuttuldugunu sanarak herşey 1 gün gelir tekrarlar kendini...Çoook güzl fakat güneşli 1 gün..
slm günlük.sanırım bugün hersey bitti.ben bitmesi taraftarı diilim ama istenmedigimi düsünüyorum.benle konusmak istemedigi apacık belli ama sonucta bende insanım o beni istemiorsa zorla tutamam, yolu acık olsun....
bugünde iyi kötü dvm ediyo ama arkadaşımın bna saçma nedenlerden dolayı bağırması moralimi çok bozdu iki taraf arasında bıraktı napıcam hiç bilmiyorum seçim yapmak istemiyorum