Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 42

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.082 Cevap: 1.418
WaRrioR - avatarı
WaRrioR
VIP VIP Üye
14 Eylül 2007       Mesaj #411
WaRrioR - avatarı
VIP VIP Üye
ben günlükten anlamam ben haftalıktan anlarım onuda babam bu zamanlarda kesti 3 kuruşa talim geziyoz günlerce ne yarsın günlük yaşam bu ayaklarımızın üstünde urmaya çalışıyoruz yakındır haftalıksız günler ayakta kendi ayaklarımın üstünde duracağım o günler

Sponsorlu Bağlantılar
EYY VALLAH SEVGİLİ GÜNLÜK EYVALLAH
Esqi qulağı qesiqlerden qim qaldı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #412
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Nehir gibi yalnızlığım akar gider denizlere,denizlerin derinliğinde boğulan duygularım,ama yok değil yalan değil yalan olamaz,bu denli umutsuzca aradığım cennet bu olamaz...Silsemde kaldırsam herşeyi ve af dilesemde kendimden,aslında uzlaşmak isterdim deyipte çıkıpta kurtulsam kendimden...Ya ben onu çok sevdim yada hiç elimde değildi,bu günah kimin zamana yayıp serdiğimMsn Dunno

Sponsorlu Bağlantılar
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #413
arwen - avatarı
Ziyaretçi
senden uzakta hep birşeyler eksik...gönlümde derman yok inan bir nefeslik...diye devam ediyor şarkı ve içimse acıyorr bu şarkıyı çok seviyorum beni benden alıyor..Msn Sad

günlük hafıza kaybı yaşasam olurmu acep yaşananları unutsam hatırlamasam hiçbişey .
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
16 Eylül 2007       Mesaj #414
arwen - avatarı
Ziyaretçi
yine ben kimse seni ziyaret etmemiş Msn Happy

dünyada ölümden başkası YALAN ... uzak benden artık anladım sonunda ...

zaman ....zaman Msn Sad
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
16 Eylül 2007       Mesaj #415
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
slm günlükcüm.artık cok takılamıorum nete ya.gercek yasamada bakmak lazım biliosun.sınav var önümüzde.benim kesin kazanmam lazım üniversiteyi.en büyük hayalim bu benim.onun icin deli gibi calısıoruz vallaMsn Grin ask hayatı dersen artık o taraklarda bezim yok.aslında bi kac kişi var ama ben istemiorum artık ya.bi kez daha acı cekmek istemiorum..neyse günlükcüm ben yine gelirim ins.hoscakal...
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
17 Eylül 2007       Mesaj #416
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
s.a. gunluk bugun yıne okula gıttım sıkıcı bıryerdı Msn Happy -SON-Msn Grin
aileen - avatarı
aileen
Ziyaretçi
18 Eylül 2007       Mesaj #417
aileen - avatarı
Ziyaretçi
merhaba canikom ozledim seni gunlukcuk Msn Nerd oyle cok ozel anlatacagim bisey yok canikom, sadece gecerken bi ugradim halini hatirini sorayim dedim, ama gordugum kadariyla turp gibisin masallah tu tu nazarim degmesin, seni sevmeyen olsun be gunluk ( ya ben iyice sapıtım Msn Sad ) gorusuz gunluk hoscakal...............
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
18 Eylül 2007       Mesaj #418
arwen - avatarı
Ziyaretçi
hüzünlü bir gece yine bugün ,,,9 gecedir olduğu gibi bişeyler içimde eriyor tükendiğimi hissediyorum ben benden gitti zaten mantık yok güzel düşünce yok hiçbişey yok..uzaklık ölee arttıki bunu kendim yaptım gerçi hatamı biliyorum kapattıramıyorumda onu ölee çok seviyorum kii yapabilceğim bişey yok diyorum ya ben benden gitti ..

ne olursa olsun ne durumda olursam olayım kalbimdesin
NAIAS - avatarı
NAIAS
Ziyaretçi
18 Eylül 2007       Mesaj #419
NAIAS - avatarı
Ziyaretçi
bu gün kötü bi gündü ama sorunu çözdüm kimseye güwenilmicekmiş bi kere daha onu gördüm
NAIAS - avatarı
NAIAS
Ziyaretçi
18 Eylül 2007       Mesaj #420
NAIAS - avatarı
Ziyaretçi
bu gün kendimi çok yormuşum iftardan sonra uyumuşum yeni uyandım
burayı sewiyorum