Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 52

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.250 Cevap: 1.418
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
17 Aralık 2007       Mesaj #511
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Böyle başlamaktan nefret ederim ama “slm günlük”Msn Grin
Bugün benim hayatımın en önemli günüydü diyebilirim..
Sponsorlu Bağlantılar
Yaptığım iş gereği iki yıl boyunca uykusuz kaldığım gecelerin, ailemle yaşadığım tartışmaların, geri kaldığım derslerin v.s v.s kısacası çektiğim tüm çilelerin karşılığını aldığım gündü bugün..
Bu işe yani fotomodelliğe başlayan herkesin ortak gayesidir günü geldiği zaman defileye çıkmak ve şükürler olsun ki bugün benim bu gayemi gerçekleştirdiğim gündü..
Hayatımda ilk kez bir defileye çıktım..
Bugün hatta dün akşamdan beri yaşadığım heyecanı anlatmaya inanın kelimeler yetmez..
Ne yemek yiyebildim, ne tv izleyebildim ne çıkıp gezip tozabildim inanın hiç birşey yapamadım..
Tek aklımda olan şu defileye çıkmak ve hayırlısıyla bitirip evime gelebilmek di ve şükürler olsun ki her şey düşündüğümden daha güzel geçti ve şuan evdeyimMsn Grin
Bugün yaşadıklarım bu kadar basit değil tabi ki..
Oraya gidişim, orda yaşadıklarım, sıram geldiği zamanki halim başlı başına olaydı diyebilirim..Msn Grin
Ama benim için en önemli olay podyuma çıktığımda sevgilimin annesiyle babasının da beni izleyeme gelmiş olması oldu. O çok çok farklı bir heyecandı allah kimseye yaşatmasın diyebilirimMsn Grin
Bugün beni izleyenler arasında ailem, arkadaşlarım, kız arkadaşım ve ailesinin dışında 3 kişi daha vardı..
Üniversiteden hocam, eşi ve kızı..
Defileden önce onlara sizin ne işiniz var burda hocam diye sorduğumda verdiği cevap şu oldu..Msn Happy
-“Senin bu sene için okulu asma, dersleri önemsememe, bir gelip bir gelmeme sebebini çok merak ediyodum; arkadaşların durumu anlatınca bende tüm bunlara değdimi acaba diye merak ettim ve değip değmediğini gelip kendim görmek istedim” dedi..
Ve benle şu iki saatlik zaman içinde gurur duyduğunu söylediMsn Grin
Ve tabiki benden birdaha dersleri asmıycağım konusunda söz aldı.. (birazda annemin yanında korkudan kabul ettimMsn Grin)
Kısacası harika bir gündü ve çok şükür her şey dilediğim gibi gitti ve bu harika günü harika bir şekilde noktaladım..
Yarınlarımın bugünden sonra daha farkı olacağı kesin diyebilirimMsn Happy

Umarım hayırlısı ne ise o olur.
tatlikiz - avatarı
tatlikiz
Ziyaretçi
17 Aralık 2007       Mesaj #512
tatlikiz - avatarı
Ziyaretçi
ne guzel yaaa emeğinin karsılığını almıssın ve basarmıssın ıns herkes senin gibi calıstıgnın emeğinin karsılıgını alır umarım herkes bu karsılığı aldığında mutlu olur.Şimdi diceksiniz ki bu kız ne saçmalıyor ben öss öğrencisiyim demem umarım yeterli olur. Öss de ailem öğretmenlerim btn tanıdıklarım bnden derece bekliyorlar ve bnn için elimden geleni yapyorum tek aktviitem bilgisayarım ki haftada iki ya da üç saat ki uyumazsam bunu artırıyorum ve radyom bunların dışında kendimi tamamen dış dünyaya kapatmış gibiyim son zamanlarda ki gelişmeleribile pc den takip ediyorum ins 16 haziranda sınawda bir gün sonra buraya emeğimin karşılığını aldım deyip mutlu olduğumu ifade eden cümleler yazıp herkesin okumsı için herkesle paylaşacağim
UMARIM HERKES EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIR
Sponsorlu Bağlantılar

MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #513
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
kendi aklı olmayan ve kendini dünyanın en akıllısı sanan adamlarla uğraşarakmı geçecek bu hayat 4 tane montajı yapamadık yarın tatil başlıyo ama işler bitmedi bayram sonrasına verilen montajlar yapıldı aciller beklemede.arayan arayana ne sıkıntılı bir iş yada iş yeri burası ....

birde arefe günü eziyeti var yüzümü görmeden taile çıkamıyor patronum hasta işte naparsın idare etmeye çalışıyoruz 2 sat için bi ton yol katedip işe gelcez..ve otobüste yazık buda benim gibi işe gidiyo diye bakan az sayıda köleye bağlanmış insan olucak...

otobüs dedimde aklıma geldi eski fakir zamanlarıma döznüp halkın arasına karışıyorum artık servis yok bende otobüs mağduresi olacam BEKLE BENİ NÜNÜ 85 A BİRLEŞTİRECEK YOLLARIMIZI...
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #514
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bugün cok degişik bi gündü.iyimi desem kötü mü hic bilemiorum.tabiki tüm gün okuldaydım.arkadaslarla derslerle ugrastık durduk işte günlügüm.Msn Winkbugün kızlar wc sindeki bi olayı anlatmak istiorum cidden cok komikti ve acayip eglendim diyebilirim.ben karakızım ve diger arkadasım süpersinle lavaboya gittik.bizim karakız makyaj tazeleyecek yaRoflaynanın birine gitti ve göz kalemiyle ugrasıyo.tabi bende onu izliorumMsn Grinaynanın yanındaki fayansın birinde kalp icine yazılmıs ömer ismini gördüm ve ömer yazmıslar dedim karakızıma.o da hala kendiyle ugrasıo aynada.bi an dikkatini toplayamadı galiba ve bana dediki efendim kimmiş ne yazmıs kim yazmıs gibi bişey söyledi.bende dedimki bilmem tarihcesi yazmıyoRoflRofltabi beni epey bi kovaladı söyle katları kosarak dolandım yani sayesinde saolsunMsn Grintabi biz bu arad ögle arasındaydık.su kalbime gömerim ozaman sarkısı varya onu degiştirip sölüyoruz artık biz 'kantine inelim o zamann' diyeRoflsölüyoruz biz.kantine inelim dedik.inmesine indik de tüm moral düzeyim sıfırlandı günlük.kamille kavga ettim kantinde.gerci bi sucu yoktu dogrusu.cay ile kola alıyordu kantinden kendine ve o cok degerli sinif arkadaslarına galibaMsn TongueMsn Grin.aldım cayın birini yere döktümMsn Grino da tabi baktı epey bi suratıma.ama kızmadı gerci kızamazki ya.oglan bi kere yakalamıs beni.öyle baktı suratıma.bizde daha fazla durmadan gittik yanından..bundan sonra böle günlükcüm.acımak yok.acıyınca acınacak duruma düsüyosunMsn Wink
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #515
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
Ben hiç yazmamıştım buraya ama bugün dayanamadım...

Aslında yine aynı ben , yine aynı benim hayatım...
Dün akşam öyle çok sevdiğim birisiyle konuştum ki , bir zamanlar oda beni çok seviyordu.. Olamadı... Ama üzülmüyorum çünkü o çok mutlu... Msn Happy Gece 4 e kadar çalıştım günlük. Ama uykum yok şu an çünkü yarın gidiyorum.. Doğduğum yere ilk ağladığım ilk güldüğüm ilk yürüdüğüm canım memeleketime. Bu sefer belki arkadaşlarım olmayacak yanımda ilk aşık olduğum kız artık evli ama genede seviyorum memeleketimi... Canım kardeşim orda, Babaannem dedem Anaannem ordalar sarılamıyorum her gittiğimde ama olsun onların orda yattığını bilmek bile beni memeleketime bi kat daha aşık ediyor...
Canım Memleketim...
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #516
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
slm günlükRoflyaws ne zamandan beri sana yazamıyordumMsn Happyayy bugün çok güzeldi...ingilizceden quiz olduk 100 aldım ayyy sadece kankişle biz aldıkMsn Happyneyse kankim bazı olayları anlatmış zatiMsn Happybugün bol bol resim çekindik telefonlarla...yunusla dövüştüm bol bolMsn Happykadirle derslerde msjlaştık hocaları deli ettik gülerek...diğer kankim olan şeymayla kafa kafaya tokuştukMsn Happyyahu o değil de kafamdan sakatlanacam valla kimseye birşey olmuyo benim kafa şişiyorMsn Happyneyse işte böyle bi gündü her şey çok güzeldi mutluydumTender
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #517
nünü - avatarı
Ziyaretçi
beynim uyuşmuş sanki.. bişey düşünmek istemiyorum.. hep can sıkıntısı.. olmasını çok istediğim olmayan, olamayan, tam oldu derken gene olmayan şeyler..
bir yandan da diyorum ki ne olucaksa olsun bitsin bu sıkıntılar.. bakalım kısmet..
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #518
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
gunluk bugun okuldan kactım (yıne) : )) kac saatten berı pc basındayım basım agrıdı artık gozlerım kapandı kapanacak : ))
YASEMİN - avatarı
YASEMİN
Ziyaretçi
20 Aralık 2007       Mesaj #519
YASEMİN - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
iRONX adlı kullanıcıdan alıntı

Ben hiç yazmamıştım buraya ama bugün dayanamadım...

Aslında yine aynı ben , yine aynı benim hayatım...
Dün akşam öyle çok sevdiğim birisiyle konuştum ki , bir zamanlar oda beni çok seviyordu.. Olamadı... Ama üzülmüyorum çünkü o çok mutlu... Msn Happy Gece 4 e kadar çalıştım günlük. Ama uykum yok şu an çünkü yarın gidiyorum.. Doğduğum yere ilk ağladığım ilk güldüğüm ilk yürüdüğüm canım memeleketime. Bu sefer belki arkadaşlarım olmayacak yanımda ilk aşık olduğum kız artık evli ama genede seviyorum memeleketimi... Canım kardeşim orda, Babaannem dedem Anaannem ordalar sarılamıyorum her gittiğimde ama olsun onların orda yattığını bilmek bile beni memeleketime bi kat daha aşık ediyor...
Canım Memleketim...

oda seni çok seviyodu şimdide seviyo eski sevgisinden daha fazla ama tek bi farkla arkadaşım.......olmadı.....olamadı arkadaşım
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
20 Aralık 2007       Mesaj #520
arwen - avatarı
Ziyaretçi
ve ve kendi evimdeyim süper yaww kaç zaman sonra odamdayım ve pc ...süper

ama yine ben içim acıyor hele de bu akşam şuan düşünmekten çıldıracak gibi oluyorum aklıma getirmemeye çalışsamda yapamıyorum Msn Sad içimde kırılan o kadar çok şey var ki ama sevgim ona olan aşkım hepsini yok ediyor...belki de yapmamam lazım ama elimde değil mantığımı ben çoktan bıraktım günlük..

arwen+arwen= acı ve hüzün