Bugün benim hayatımın en önemli günüydü diyebilirim..
Bu işe yani fotomodelliğe başlayan herkesin ortak gayesidir günü geldiği zaman defileye çıkmak ve şükürler olsun ki bugün benim bu gayemi gerçekleştirdiğim gündü..
Hayatımda ilk kez bir defileye çıktım..
Bugün hatta dün akşamdan beri yaşadığım heyecanı anlatmaya inanın kelimeler yetmez..
Ne yemek yiyebildim, ne tv izleyebildim ne çıkıp gezip tozabildim inanın hiç birşey yapamadım..
Tek aklımda olan şu defileye çıkmak ve hayırlısıyla bitirip evime gelebilmek di ve şükürler olsun ki her şey düşündüğümden daha güzel geçti ve şuan evdeyim

Bugün yaşadıklarım bu kadar basit değil tabi ki..
Oraya gidişim, orda yaşadıklarım, sıram geldiği zamanki halim başlı başına olaydı diyebilirim..

Ama benim için en önemli olay podyuma çıktığımda sevgilimin annesiyle babasının da beni izleyeme gelmiş olması oldu. O çok çok farklı bir heyecandı allah kimseye yaşatmasın diyebilirim

Bugün beni izleyenler arasında ailem, arkadaşlarım, kız arkadaşım ve ailesinin dışında 3 kişi daha vardı..
Üniversiteden hocam, eşi ve kızı..
Defileden önce onlara sizin ne işiniz var burda hocam diye sorduğumda verdiği cevap şu oldu..

-“Senin bu sene için okulu asma, dersleri önemsememe, bir gelip bir gelmeme sebebini çok merak ediyodum; arkadaşların durumu anlatınca bende tüm bunlara değdimi acaba diye merak ettim ve değip değmediğini gelip kendim görmek istedim” dedi..
Ve benle şu iki saatlik zaman içinde gurur duyduğunu söyledi
Ve tabiki benden birdaha dersleri asmıycağım konusunda söz aldı.. (birazda annemin yanında korkudan kabul ettim
)Kısacası harika bir gündü ve çok şükür her şey dilediğim gibi gitti ve bu harika günü harika bir şekilde noktaladım..
Yarınlarımın bugünden sonra daha farkı olacağı kesin diyebilirim
Umarım hayırlısı ne ise o olur.

Biz Bize / Sanal Günlük
bugün kızlar wc sindeki bi olayı anlatmak istiorum cidden cok komikti ve acayip eglendim diyebilirim.ben karakızım ve diger arkadasım süpersinle lavaboya gittik.bizim karakız makyaj tazeleyecek ya
aynanın birine gitti ve göz kalemiyle ugrasıyo.tabi bende onu izliorum
içimde kırılan o kadar çok şey var ki ama sevgim ona olan aşkım hepsini yok ediyor...belki de yapmamam lazım ama elimde değil mantığımı ben çoktan bıraktım günlük..