Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 40

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.250 Cevap: 1.418
NAIAS - avatarı
NAIAS
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #391
NAIAS - avatarı
Ziyaretçi
bu gün çok yorucuydu
we çok güzel şeyler oldu ne dile sem olcaktı sanki
Sponsorlu Bağlantılar
görüşemediğim arkadaşım canım ya fransadan geldi we iş yerine ugradım onları da özlemişim çççooookkk
we en güzeli alış werişimi yaptım bakalım baba ne dicek benim tatil işine umarım i der ben de gideimMsn Happy

ben seni swdim günlük

aileen - avatarı
aileen
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #392
aileen - avatarı
Ziyaretçi
Seni burda gordugume sevindim gunluk, sen diyebilirim degilmi cunku sizli bizli konusmlardan sikildim artik.
Canim gunluk bana cevap veremesim biliyorum ama ben yinede seni burdaki arkadaslarimdan ayirmadan soruyorum ..nasilsin cnm gunluk.
Sponsorlu Bağlantılar
Sende beni soracak olursan, ben iyi degilim cnm gunluk.
Su bir ayda ogrendigim seyler beni cok sasirti, henuz bir anlam vermekte gucluk cekiyorum cnm gunluk.
Nedenide bir aydir pc aldim alali basindan kalkamam.
Sakin beni yuhlama cnm gunluk ,ben aslinda hakaretin en alasini haketim ama sana kiyamam gunluk.
benim yaptigim hatayi sen yapma gunluk, ne demisler tencerenin dibi kara seninki bende kara+buyuk lokma ye buyuk konusma.
Ben buyuk konustum cnm gunluk, simdide bak cezasini cekiyorum.
Bir aydir o guzelim zamanim bosa gitti.
Artik geri gelirmi ?
Bundan 3 sene once cok degerli bir arkadasim vardi, pc hastasiydi.
Ben ozamanlar pcyi sadece standart isyeri programlari icin kulanildigini zanediyordum.
Canim arkadasim bana oyle olmadigini ogretmeye calisti fakkat hicmi hic ilgimi cekmedi (Msn Sadsimdi ne oldu bana)
degil bir saat aslinda on daka bile oturamazdim.
Arkadasimin bos bir hayatta yasadigini dusundum, ve arkadasligimi bitirdim, ne kadar ayip etmisim megerse.
Simdi'de vicdanim cok rahatsiz cnm gunluk, canim arkadasimin gercek bir dosta ihtiyaci oldugunu anlayamamisimMsn CryMsn CryMsn Cry
Suan son satirlarimi yazmam gerekiyor cunku duygulaninca yazamam Msn CryMsn CryMsn Cry
Cnm gunluk beni dinledigin icin sana cok tesekkur ederim benim karanligin icindeki guzel arkadasim..........Msn CryMsn Cry

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
29 Ağustos 2007       Mesaj #393
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlükcüm.artık hayatım biraz degişti sanki.evdeki neti kapattırdım.artık kendimi derslere vermeliyim.bazen cafeden girmeye karar verdim nete.en azından daha az giriyorum öncekinden..artık tam bir inegim.oturup sabahtan aksama kadar ders calısıorum.2 sene kaldı sınava..artık ask yasamıyla ilgilenmiorum günlük.o beni coktan unuttu ama bende yavas yavas alısmaya calısıorum..ben alısıyım dedikce daha cok hatırlıorum ya.bugün zaten hoca ingilizce ceviri olarak sevgililer gününü verdi.uyuz oldum ya..ben uzaklasıyım derken dibime dibime gelio bu seyler..alla alla ya yine sinirlendim bak..neyse günlük bugünlük bu kadar.üzüntülerimle sevinclerimle ben hep beni yasıorum.sende kendini yasa bence.kimse icin üzülme.sonra ben gibi olursunMsn Wink
Samenta - avatarı
Samenta
Ziyaretçi
29 Ağustos 2007       Mesaj #394
Samenta - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük Msn Grin Bu gün hayatimin en ilginc günlerinden birini yasadim Msn Confused Hayatimda böyle birsey ne gördüm ne de yasadim Msn Confused Psikolojik rahatsizligi olan bir hastam cok kötü bir durumdaydi bugün,cok igrenc birsey yapti bugün,burda anlatmayim sana miden bulanir Msn Grin Benim ki bulandi,yemek yiyemedim,psikolojim bozuldu Msn Confused

Bu durumu nasil atlatacam bilmiyorum,ama hastam icin elimden geleni yaptigima inaniyorum. Tek dilegim herseyin onun icin daha iyiye gitmesi Msn Wink
BsM - avatarı
BsM
Ziyaretçi
30 Ağustos 2007       Mesaj #395
BsM - avatarı
Ziyaretçi
hiç olmadıgım kadar mutlu oldum .çok sevindim onun böyle davranmasına . herşeyin yolunda gitmesine. demekki uzun süredir buna ihtiyacım varmış . huzura.bundan snraki günlermde böyle geçsin çok isterim herşey uzun süre snra ilk defa yolunda gidiyor ne diye blirimki işlh hep yanımda kalır .. =)
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
30 Ağustos 2007       Mesaj #396
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
selam günlük uzun bir zamandan sonra yine beraberiz...bugün çok iyiyim teyze kızı geldi istanbuldan yine üç teyzekızı birlikte olduk bugün hayırlısıyla annemde gelecek kayseri den...çok mutluyum yaa anlatamam bütün aile birlikte olacaz...
Samenta - avatarı
Samenta
Ziyaretçi
30 Ağustos 2007       Mesaj #397
Samenta - avatarı
Ziyaretçi
Hava cok soguk burda ve yagmurlu,gelde karamsar olma Msn Happy Her seye ragmen hayat güzel,yasamaya deger Msn Happy
MaLiNBeR - avatarı
MaLiNBeR
Ziyaretçi
30 Ağustos 2007       Mesaj #398
MaLiNBeR - avatarı
Ziyaretçi
Bu gün çok iyiyim hatta bomba gibiyim...senelerdir görmediğim arkadaşım geldi hasret giderdik çok mutluyum allah herkeze hasret mutluluğu nasip etsin çok mükemmel bir duygu......
NAIAS - avatarı
NAIAS
Ziyaretçi
30 Ağustos 2007       Mesaj #399
NAIAS - avatarı
Ziyaretçi
ben iyi değilim kendimi yanlız hissetmeye başladım konuşamıyoruz bir yıl nasıl gecek hiç bilmiyorum
aileen - avatarı
aileen
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #400
aileen - avatarı
Ziyaretçi

Msn Cool

MERHABA CANIiKOM NASILSIN.....................................OYLEMi BAK BUNA COK SEViNDiM iSTE ......................................BENMi ? PEKTE iYi SAYILMAM GUNLUKCUK, ALLAH YURU YA KULUM DEDi BENDE ARABAMI SATIM ONA BIRAZ CANIM SIKILDI , SiMDiDE BISIKLETIN NAZINI CEKiYORUZ iYiMi, NEYAPALIM SAGLIK OLSUN BUNADA ALISIRIZ ELBET NASILKI SANA ALISTIGIM GIBI, BUGUNLUK BU KADAR CANIKOM SENiNDE BANA ANLATACAGIN BISEY YOKSA MUSADENLE .................................. OKE OZAMAN HADI KENDINE COK COK IYI BAK GORUSURUZ YINE
OPULDUN.
Msn RoseMsn RoseMsn Rose