umudumu kaybettiğimi çok düşünmüştüm ama aslında hiç kaybetmediğimi anladım bugünlerde ise gerçekten umudum kalmadığını kendime anlatmaya çalışıyorum..
günlükcüm gündüzleri fazla işim olmadığı için sıkılsam da günlerim gerçekten yoğun geçiyor..
nişana az kaldı, daha elbisem yok.. hafta sonu alcaz bakalım ben birşey beğenebilirsem..
Sponsorlu Bağlantılar
düğün tarihimiz belli oldu bu arada.. 16 Kasım 2008 Pazar..
Ekimde olsun çok istedik ama daha şimdiden kasıma kadar heryer olmuş.
Herkesin evleniceği tutmuş yani
selam günlük evdeyim bu aralar sinemaya gittik bugün ama seanslar uygun olmadığı için giremedik sabahtan beri mantı diye tutturmuştum mantı yedim enazından ve bakırköyden bahçelievlere yürüdüm yağmurda deli gibi ıslandım ....
iş görüşmelerim devam ediyor inşallah benimde bir iş yerim olacak ozaman belki daha az görüşeceğiz ama mutlu anılar zamanlar yazılacak burada Allahın izniyle...
uykusuzum günlük internet beni fena yaptı ara vermeliyim bir süre ..iş iş iş sıkıntılarım bir bitse..havada kapalı nünü olsa çık gez der bu havada nereyi gezeyimki ..
anladım artık günlük geç oldu ama anladım ..elimden birşey gelmiyor zaman ilerledikçe yaşamım daha da kötü oluyor neden? ben mi çok kötüyüm yoksa yanlışlarım yüzümden mi böyle hep bir mutsuzluk başka da hiç bişey yok mutsuzum mutlu gibi görünen ama çevresini aldatan biri oldum çıktım içime at at nereye kadar? şu an bile kötüyüm takmıyım diyorum ama yapamıyorum bu sevgi beni öldürecek
günlüğüm artık bir işim var hemde kendime ait yavaş yavaş ilerliyorum umarım bir ay sonra açılışımı yapıp hayatıma mutlu ve huzurlu olarak devam ederim ...
Gerçi hala anlam veremediğim bir huzursuzluk var içimde ama İnşallah buda geçecek...