Ziyaretçi
günlük yazmada pek başarılı olduğum sayılmaz.ama msx'ta günlük tutmanın nasıl bişi oldugunu merak ettim..belki burda devamlı yazma kabiliyetim gelişir
bende artık buraya yazmaya karar verdim.aslında yazmama neden olan şey ise bugün cok neşeli ve mutlu olmam olabilir...ki öle
ben aslında cok matrak biriyimdir gülmeyi cok seven in yanında güldürmeyide severim .bide burası bensiz hoş olmuyo diye iki kelime yazım didim

bende artık buraya yazmaya karar verdim.aslında yazmama neden olan şey ise bugün cok neşeli ve mutlu olmam olabilir...ki öle
ben aslında cok matrak biriyimdir gülmeyi cok seven in yanında güldürmeyide severim .bide burası bensiz hoş olmuyo diye iki kelime yazım didim

Sponsorlu Bağlantılar

Biz Bize / Sanal Günlük
Biras sıcaktı hava sersem sersem dolastım ama evim evim güsel evime gelince hele hele su pcnin basına gecince süper oldum
...

Selam günlük yine ben
hallettikten sonra ayrıldık mekandan yol boyunca ikimiz de ne kadar aç olduğumuzdan bişiler almamız gerektiğinden bahsederken ben bir anda dondurmacı görüp;

diye..
günlükcüm aksama dogru yakın akrabalarımızdan birini kaybetmişiz..dün vardı bugün yok işte ölüm her an kapımızda..kendisine ve tüm ölmüşlerimize allahtan bol rahmet diliyorum