Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 77

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.622 Cevap: 1.418
Lavie - avatarı
Lavie
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #761
Lavie - avatarı
Ziyaretçi
günlük yazmada pek başarılı olduğum sayılmaz.ama msx'ta günlük tutmanın nasıl bişi oldugunu merak ettim..belki burda devamlı yazma kabiliyetim gelişirMsn Grinbende artık buraya yazmaya karar verdim.aslında yazmama neden olan şey ise bugün cok neşeli ve mutlu olmam olabilir...ki öleMsn Grinben aslında cok matrak biriyimdir gülmeyi cok seven in yanında güldürmeyide severim .bide burası bensiz hoş olmuyo diye iki kelime yazım didimMsn GrinMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #762
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün yine aynıydı günlük bildigin okul işteCiciBiras sıcaktı hava sersem sersem dolastım ama evim evim güsel evime gelince hele hele su pcnin basına gecince süper oldumMuz...
Ben yine mutluyum cünkü onu seviyorum daha ne olsunIn Love

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2008       Mesaj #763
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günlüğümm bugün gün güzel sayılırdı.Ama kuzumla tartışmamız biraz değil bayağı moralimi bozdu.Bundan sonra bize zarar vermeye ona zarar vermeye çalışan kimseyle konuşmucam.Onu kaybetmekten çok korkuorum zaten.O benim bitanem canım kankam her şeyim.Ama yine barıştık zaten birbirimize küsemiyoruz.Msn GrinKusumm iyi ki varsın beaMsn HeartMsn HeartIn LoveKiss
Bia - avatarı
Bia
Ziyaretçi
23 Mayıs 2008       Mesaj #764
Bia - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili gunluk ,
Hadi bende yazayim dedim xp
Anlaticak ne var son iki gundur netten cikmadim oncesinde yasadigim olaylari ve kuskunlugu sen biliyorsun ya =] iste o sebepten .. Eeeh bu halim ne kadar surer bilinmez =] Uzun surmese bariii..
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
23 Mayıs 2008       Mesaj #765
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
bu sıcaklar yüzünden erimek istemiyorum .tüm kazancımı kola dondurma ve suya yatırıyorum ALLAH sonumuzu hayır etsin ...
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
23 Mayıs 2008       Mesaj #766
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
Günlük ağlama ya tamam bende yazayım..

Sabah erken kaltım desem yalan, işyerine geldiğimde patronum(deli karı) benden önce gelmiş.Bişey demedi işler yoğun ya bırakırım falan korkuyo Msn Grin
Bense nasıl olsa İzmire gideceğim için artık işide pek tınlamıyorum.
Ama yinede ekmek yediğimiz kaba tükürmeyiz günlük işleri yetiştireceğim.
Sıcaklarda bastırdı ama iş yerinde klima püfür püfür Msn Tongue

Gelelim esas mevzuya; Bugünlerde çok mutlumuyum ne ? EVETTTTTT

ONU ÇOK SEVİYORUM

Burdan sonrası namahrem sölenmez günlük.

Hadi kendine iyi bak.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2008       Mesaj #767
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
No AngelSelam günlük yine benMsn GrinBugün süper bir gündü yaf.Okulu es geçMsn GrinÇıkışta kankamla mekanımıza gittik.Orada Hot Working Girl özel mevzularınıMsn Nerdhallettikten sonra ayrıldık mekandan yol boyunca ikimiz de ne kadar aç olduğumuzdan bişiler almamız gerektiğinden bahsederken ben bir anda dondurmacı görüp;

SüPeRsiN:Kanka ben aç diilimm.
Hot Working Girl:dondurma mıNaughty
SüPeRsiN:evetMsn Grin
SüPeRsiN:kankaa bu dondurma çok soğukRofl
Hot Working Girl:ısıtıyım istersenMsn Grin
SüPeRsiN:woow kanka yatak örtüsüne bak!
Hot Working Girl:süpermiş de bunda yatmaya kıyamaz insanRofl
SüPeRsiN:tatlım yatağa dokunma kanepede uyuruzMsn Grin

SüPeRsiN:kanka şu elbiseye bak ne kadar tatlı
x şahsı:sen daha tatlısın
SüPeRsiN:teşekkür ederimMsn Grin

SüPeRsiN:kankaa ayaklarının ucuna bak sağa sola bakmadan gitMsn Grinama ayaklarına bakarken otobüsü kaçırmaMsn Grin
Hot Working Girl:tamam kankaaNaughtyNaughty

Günlük işte böle komik bi gündü kankamıı çook seviyorumMsn GrinTenderTender
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
23 Mayıs 2008       Mesaj #768
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Günlükcüm yanlıs olmasın bi ara düsündüm o x sahsının üstüne ucmayı ama dedim ki ben kibar bir hanımefendiyimCiciyapmamalıyımMsn Winkdiye..
O ara o geldi aklımaIn Love,sonra kendi kendime uçmuşum yerimde yine her zamanki gibi anlayacagınUf
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008       Mesaj #769
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Bugün çok yoruldum hava da iyice ısındı geldim biraz Leblebi ile uğraştım ama kızdıramadım neyse sonra konuşurus günlük umarım kimse okumaz Msn Grin
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
24 Mayıs 2008       Mesaj #770
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Daha önce hic bu vakitte günlük yazmamıstım günlükcüm..vakit gece yarısı 3 olmus.ben yarı uyumus yarı uyanmıs ayaktayım..annemle babam hic uyumadı tabi orası da var..su an evde bile degillerBilmem günlükcüm aksama dogru yakın akrabalarımızdan birini kaybetmişiz..dün vardı bugün yok işte ölüm her an kapımızda..kendisine ve tüm ölmüşlerimize allahtan bol rahmet diliyorumMsn Sad