nişan tarihini yanlış yazan arkadaş bana doğru bak be diye çıkışmıştı günlük...
bugün hareketli bir gündü ilk önce güzel bir kahvaltı yaptık snra nününüm nişanı için kıyafet baktım güzeldi ama fiyatıda güzeldi.
daha sonra bakırköye gittik orda daha güzel bir elbise buldum sanırım alıcam her ne kadar damat bey ve abim renkli olmasını onaylamasada biz nünnüyle sevdik...
günün sonu acayip matraktı o kısmı nünüye bırakıyorum bulantısı geçerse tabi
bugün neydi günlük yahu anlat anlat bitmez.. bugün gittim 84 parça porselen yemek takımı aldım güzeller çiçeki miçekli sonra marcell ve damat beyle birlikte marcell'e elbise baktık.. daha benim bile elbisem yok
gelelim günün en can alıcı olayına.. haftaya direksiyon sınavı olan benim canım kardeşime damat bey direksiyon dersi verirken, biz de marcell'le arabanın arka koltuğunda oturuyorduk.. tabi benim kardeşim öyle bir araba kullandı ki benim midem ağzıma geldi. zıplaya zıplaya dolandık bi kaç saat damat bey olaya daha yakından hakim olmak için, sürücü kardeşimin yanına geldi, kapı da açık, bi ayağı dışarda bi ayağı içerde, bayrak gibi sallandı arabadan.. marcell hatun da geri kalır mı, o da kullandı arabayı tabi.. maşallahı var ama, bi de virajlarda gaz yerine frene bassa daha mutlu olcaktık sokaktaki köpekler bile bi acaip baktı bize bugün bana da kullan die çok ısrar ettiler ama dehşet bulanan bi mideyle imkansızdı o iş.. yani kısacası olan bana oldu
güzel bir gündü.. bütün günlerimiz böyle olur işallahh...
günlük bugün yine dehşet matraktı nünü damat bey ve meloş olmak üzere elektrikler kesik bir mekanda tabu oynadık ama koptuk bu aralar herşey güzel umarım böyle gider......
yorgunum.. tatlı yorgunluklarmış bunlar.. bana hiç öyle gelmiyo valla.. nişan davetiyelerimiz geldi bugün.. haftaya onları dağıtmaya başlıcaz.. haftasonu şehirdışına çıkıyoruz. ailemize yeni katılan minik ömeri görmeye gidicez. boluya.. yarın da işimiz var.. nişana da bişey kalmadı zaten. vakit o kadar çabuk geçiyor ki, hiçbişey anlamıyosun.. neyse....
kurtulmam lasım bu hasta ruhlardan .yoğun çalıştım yine işe alışmaya çalışıyorum işlermi zorlatşı benmi yavaşladım bilmiyorum 19 yaşımda koskoca bir işletmeyi yönetirken şimdi bir yöneticini elemanı olarak bile zorlanıyorum....
neyse ilkokul arkadaşlarım benim bu saçma ruh halimi tedavi ediyor ...nünü hanım telaşe içinde koşturmaktan yorgun düşmesse yarında onunlayım yine