Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 65

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.442 Cevap: 1.418
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
2 Mart 2008       Mesaj #641
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nünü adlı kullanıcıdan alıntı

nişan tarihimiz belli oldu günlük..
21/04/2008 Cumartesi..

Sponsorlu Bağlantılar

Cici

bi insan nişan tarihini nası yanlış yazar yauuuFaint

12/04/2008 Cumartesi
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
2 Mart 2008       Mesaj #642
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
[quote=nünü;960219]<b>bi insan nişan tarihini nası yanlış yazar yauuuFaint
Sponsorlu Bağlantılar
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
2 Mart 2008       Mesaj #643
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
nişan tarihini yanlış yazan arkadaş bana doğru bak be diye çıkışmıştı günlük...

bugün hareketli bir gündü ilk önce güzel bir kahvaltı yaptık snra nününüm nişanı için kıyafet baktım güzeldi ama fiyatıda güzeldi.
daha sonra bakırköye gittik orda daha güzel bir elbise buldum sanırım alıcam her ne kadar damat bey ve abim renkli olmasını onaylamasada biz nünnüyle sevdik...

günün sonu acayip matraktı o kısmı nünüye bırakıyorum bulantısı geçerse tabi Msn Grin Msn Grin
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
3 Mart 2008       Mesaj #644
nünü - avatarı
Ziyaretçi
bugün neydi günlük yahu anlat anlat bitmez..Msn Nerd
bugün gittim 84 parça porselen yemek takımı aldımMsn Grin güzeller çiçeki miçekliMsn Grin
sonra marcell ve damat beyle birlikte marcell'e elbise baktık.. daha benim bile elbisem yokFaint

gelelim günün en can alıcı olayına..
haftaya direksiyon sınavı olan benim canım kardeşime damat bey direksiyon dersi verirken, biz de marcell'le arabanın arka koltuğunda oturuyorduk.. tabi benim kardeşim öyle bir araba kullandı ki benim midem ağzıma geldi. zıplaya zıplaya dolandık bi kaç saatFaint
damat bey olaya daha yakından hakim olmak için, sürücü kardeşimin yanına geldi, kapı da açık, bi ayağı dışarda bi ayağı içerde, bayrak gibi sallandı arabadan..Rofl
marcell hatun da geri kalır mı, o da kullandı arabayı tabi.. maşallahı var ama, bi de virajlarda gaz yerine frene bassa daha mutlu olcaktıkRofl
sokaktaki köpekler bile bi acaip baktı bize bugünMsn Grin
bana da kullan die çok ısrar ettiler ama dehşet bulanan bi mideyle imkansızdı o iş..
yani kısacası olan bana olduFaint

güzel bir gündü..
bütün günlerimiz böyle olur işallahh...Tender
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
3 Mart 2008       Mesaj #645
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
günlük bugün nünü'nün yazdıklarına güle güllle bi hal oldum

tşk nünü ve marcell
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
5 Mart 2008       Mesaj #646
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
günlük bugün yine dehşet matraktı nünü damat bey ve meloş olmak üzere elektrikler kesik bir mekanda tabu oynadık ama koptuk bu aralar herşey güzel umarım böyle gider......
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
5 Mart 2008       Mesaj #647
arwen - avatarı
Ziyaretçi
bende yorgunluktan geberiyorum 12 saat çalıştım bugün öldüm yaw...ayaklarım ağrıyorMsn Happy

ama yine aynı her zamanki gibiyim değişiklik yok...kendimle boğuşuyorum ...

hiçmişim
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
6 Mart 2008       Mesaj #648
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
haha bede ilkokul arkadaşlarını bulan ve sevindirik olanlardanım artıkın o yüzdendirki sitedenuzağım işlerde pek bir yoğun...
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
9 Mart 2008       Mesaj #649
nünü - avatarı
Ziyaretçi
yorgunum..
tatlı yorgunluklarmış bunlar..
bana hiç öyle gelmiyo valla..
nişan davetiyelerimiz geldi bugün.. haftaya onları dağıtmaya başlıcaz.. haftasonu şehirdışına çıkıyoruz. ailemize yeni katılan minik ömeri görmeye gidicez. boluya..
yarın da işimiz var.. nişana da bişey kalmadı zaten. vakit o kadar çabuk geçiyor ki, hiçbişey anlamıyosun..
neyse....
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
10 Mart 2008       Mesaj #650
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
kurtulmam lasım bu hasta ruhlardan .yoğun çalıştım yine işe alışmaya çalışıyorum işlermi zorlatşı benmi yavaşladım bilmiyorum 19 yaşımda koskoca bir işletmeyi yönetirken şimdi bir yöneticini elemanı olarak bile zorlanıyorum....

neyse ilkokul arkadaşlarım benim bu saçma ruh halimi tedavi ediyor ...nünü hanım telaşe içinde koşturmaktan yorgun düşmesse yarında onunlayım yine