Ziyaretçi
Merhaba Günlük,
1 günü daha akşam ettim.. Kardeşimi özledim.. Yatmadan gidip göreyim.. 1az oynayayım onunla.. Sonra da yarın için güzellik uykuma yatayım..
Biliyor musun Günlük..?!
PC başında o kadar çok vakit geçirmeye başladım ki, artık gözlerim şaşı görmeye başladı.. 1 metre sonrasını odaklamakta zorlanıyorum..
Of Günlük, tatil yapmak istiyorum.. Bütün ömrüm tatil olsun istiyorum.. Ve uyumak istiyorum.. Hiç uyanmamak istiyorum..
Ve gidiyorum..
Görüşürüz..
1 günü daha akşam ettim.. Kardeşimi özledim.. Yatmadan gidip göreyim.. 1az oynayayım onunla.. Sonra da yarın için güzellik uykuma yatayım..
Sponsorlu Bağlantılar
PC başında o kadar çok vakit geçirmeye başladım ki, artık gözlerim şaşı görmeye başladı.. 1 metre sonrasını odaklamakta zorlanıyorum..
Of Günlük, tatil yapmak istiyorum.. Bütün ömrüm tatil olsun istiyorum.. Ve uyumak istiyorum.. Hiç uyanmamak istiyorum..
Ve gidiyorum..
Görüşürüz..
Son düzenleyen Blue Blood; 20 Ekim 2005 21:45

Biz Bize / Sanal Günlük
( Yukarıda ki Bir Kaç Mesaja da Baktım Pek İç Açıcı DeğiL FazLa Konuşup BunaLtmayacağımda Merak Etme.. Beşiktaşım Yine Berabere KaLdı NoLcak HaLimiz BiLemiyorum :'( Canımda Bir Okadar SıkıLıyor Gene Saat 03.00 OLmak Üzere ALLAH Yardımcım OLsun Ne Diyim.. Neyse KıtLadım YanakLArından Kendine İyi Bak..!!!
) (( İçimden GeLdi ))
ii geceler dostum günlük
Janım GünLük Keyfim Yerinde Bugün VaLLa