Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 7

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.150 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ekim 2005       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Günlük,
1 günü daha akşam ettim.. Kardeşimi özledim.. Yatmadan gidip göreyim.. 1az oynayayım onunla.. Sonra da yarın için güzellik uykuma yatayım..
Sponsorlu Bağlantılar
Biliyor musun Günlük..?!
PC başında o kadar çok vakit geçirmeye başladım ki, artık gözlerim şaşı görmeye başladı.. 1 metre sonrasını odaklamakta zorlanıyorum..
Of Günlük, tatil yapmak istiyorum.. Bütün ömrüm tatil olsun istiyorum.. Ve uyumak istiyorum.. Hiç uyanmamak istiyorum..
Ve gidiyorum..
Görüşürüz..
Son düzenleyen Blue Blood; 20 Ekim 2005 21:45
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
20 Ekim 2005       Mesaj #62
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
slm günlük,
ters gidio herşey..hala inat ediorr... mutsuzluğa gidioruz...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ekim 2005       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük..

Sana İyi HaberLer Vermek İsterdim Ama MaLesef Msn Sad( Yukarıda ki Bir Kaç Mesaja da Baktım Pek İç Açıcı DeğiL FazLa Konuşup BunaLtmayacağımda Merak Etme.. Beşiktaşım Yine Berabere KaLdı NoLcak HaLimiz BiLemiyorum :'( Canımda Bir Okadar SıkıLıyor Gene Saat 03.00 OLmak Üzere ALLAH Yardımcım OLsun Ne Diyim.. Neyse KıtLadım YanakLArından Kendine İyi Bak..!!!

ULa GünLük
Seni Seviyom La VaLLa Msn Happy) (( İçimden GeLdi ))
Son düzenleyen Blue Blood; 22 Ekim 2005 08:15 Sebep: Forum kuaralları madde 11 incelemeniz tavsiye olunur
AngeLus - avatarı
AngeLus
Ziyaretçi
21 Ekim 2005       Mesaj #64
AngeLus - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili GünlüK

Bak günlük canım bugün iyidi güzeldi moral de iyidi yeni kişiler le tanışdım kader Bu olsa gerek.. aynı zamanda efkarlıyım açdım bi yandan orhan abiden bir teselli ver i dinliyorum.. işte böyle günlükcüm.. ben böyleyim.. ne demiş orhan abim:
beni böyle sev seveceksen.. Olduğum gibi göreceksen ... neyse işte böle günlük sende olmasan ne yapardım be günlük hiç sıkılmadan dinliosun bizi sen bi bulunmaz dostsun msx in bi tanesi can dostusun.. he bu arada günlük canını sıkan bişe olursa sende yazabilirsin bana emi canım anlaşdık.. ne demişler :
komşuda pişer bize de düşer.. yok sanırım bu başka bi anlam ifade edio neyse yazmıom artık klavyeyde acaip hızlı yazıom durduramıom kendimi durdur beni günlük .. neyse sahur vakdi bişiler yiyip yatacam gene görüşrüz yarın sabaha karşı günlük..
Msn Sleepy ii geceler dostum günlük
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
21 Ekim 2005       Mesaj #65
melish - avatarı
Ziyaretçi
Slm günlük şimdi dersteyim..herkes konu araştırıyo ama ben pek takmıyorum..neyseki haftasonuna geldik (: Neyse hoca beni yakalamadan gideyim..Msn Party
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
21 Ekim 2005       Mesaj #66
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
canım günlüğüm... oh bee herşey yoluna girdi bunalım modundan çıktım bugün.. okdar mutluyum ki...
AngeLus - avatarı
AngeLus
Ziyaretçi
22 Ekim 2005       Mesaj #67
AngeLus - avatarı
Ziyaretçi
günlükçüğüüm:
bugün erken uyumayı düşünüom günlük yorgunum malum hastayım tedavim i oluom arada bi bilosun sende pek anlatçak bişe yok yani öle bi uğrayım dedim sana ii geceler günlükçüğümmMsn Heart
rockysamet - avatarı
rockysamet
Ziyaretçi
22 Ekim 2005       Mesaj #68
rockysamet - avatarı
Ziyaretçi
hasta olanlara acil şifa ama ben günlük tıtamıyorum ii geceler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ekim 2005       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük Bak Yukarda ki Mesaja Kardeşimizin Yaşı 13 Ne GüzeL Dimi.. GüZel de İsmi Var Samet Kardeşimizin.. İyiyim Sen NasıLsın Msn Grin Janım GünLük Keyfim Yerinde Bugün VaLLa Msn Happy) Seni de İyi Gördüm Heaa.. Hep BöyLe İyi OL Sen,, İyi de OLmak Zorundasın Zaten Çünkü; BizLer Kötü HaLde OLduk mu Sen Bizi TeseLLi Ediyon Ben Boşuna Demiyom Seni Sefiyom Diye.. KıtLadım YanaKLarından Msn Happy) Görüşürüz Soraaa Msn Lips
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
22 Ekim 2005       Mesaj #70
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
günlük be foruma o kdar kaptırdım ki kendimi bu gece rüyalarıma girdi yaws...
keyfim yerinde bu gün napcam die düşünüorum akşama görşrz