Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 139

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.081 Cevap: 1.418
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009       Mesaj #1381
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Aman aman ne ben anlatayım ne sen dinle günlük Msn Tongue iyi geceler sana Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
31 Temmuz 2009       Mesaj #1382
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Çoktandır yoktun Günlük.. Beni sen hatırlamazsan artık ben de seni hatırlamayacağım. Hayatım yeterince dolu. İyisiyle kötüsüyle dopdolu ve öyle ki kendime boş zaman bulmak için günlerin 32 saate çıkmasını diledim.
Çikolatanı bıraktım. Nestle Çikolata bu seferki.
Sponsorlu Bağlantılar

newbie1 - avatarı
newbie1
Ziyaretçi
4 Ağustos 2009       Mesaj #1383
newbie1 - avatarı
Ziyaretçi
Günlük seni ingilizce yazmaktan bıktım.
Kendini okutma kimseye
Yeter
Hadi hoşçakal
reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
4 Ağustos 2009       Mesaj #1384
reyan - avatarı
Ziyaretçi
Günlük canım cok sıkkın bugün ağlamamak için çok zor tutum kendimi aslında ağladımda bağıra bağıra ağlamamk için zor tuttum nasıl gidecek böleBilmemherşey üzerime geliyo çok sıkıldım yaşamaktan yalnız kalmak istiyorum kimsenin olmadığı bi yerde off günlük off nasıl yaşayacam böle kimsesiz kanadı kırık??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ağustos 2009       Mesaj #1385
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben çok yoruldum bugün. Msn Sad Zaten dünden beri çok üzgünüm. Anlatıcam şimdi sana. Dün bir müşteri'nin köpeğinin aşı günü vardı ve biz kendisine araç göndercektik ki, gönderdikde ! Malum İstanbul trafiği takılmış kalmış trafiğe. Beyefendi (hala beyefendi diye biliyorum ve kendisi doktor oluyo ) arıyo bizi inanılmaz kötü cümleler kuruyo hakaret diz boyu... Açıklamaya çalışıyoruz nerdeee... Dinleyen gelsin gari. Ablam'ın panik atağı tutuyomu bi güzel. Adam susmuyo ! Elim ayağım karıştı kafam allak bullak oldu. Bende aldım telefonu o ne dediyse abartılı bi şekilde verdim cevabını (burda söylenmiycek tarzdan) Birde Doktor olucak Birde çevresinde iyi bir inziba bırakmış olucak !Birde erkek olucak işte !! İnsanları anlamıyorum bazen. Alt tarafı bikaç dakika yada hadi bir saat için ne gerek vardı bu tatsızlıklara ? neden mutavazı olamıyoruzki ? neden hep hep yukarda o burnumuz inemiyo aşağıya ? neyle Ölçer old değer yargılarımızı nelerimize dayanarak ? ve bu böyle uzar gider... Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunada biliridik ama yapmadık ! Korktukmu asla... aptallla çene yarıştırma seni önce alt eder sonrada yener !! Güzel bi deyim anlayana. Yaptıklarımdan onunla düştüğüm seviyesilikten dolayı pişman oldum. Belki fiziken daha çok yıpratmak incitmek isteye bilirdim ! Belki yapardım. Anladığı medeniyet buydu bariz ! Değmezdi bana yazık olurdu... Rabbim layıkını geciktirmez biliyorum... Çok konuştum ! Yeter şimdilik... Biraz daha bakınıp sonra yatıcam.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
5 Ağustos 2009       Mesaj #1386
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Bittim
Bittin
Bitti
Bittik

Kasım Ay'nı sevmezdim, doğru çıktı. Kasım'a 3 ay var biliyorum. Ama hala sevmiyorum.

Dün Cızbız Köfte'de yedim yemeğimi, Bugün Mc Donalds'a gideceğim. Kilo mu, yok canım nerdee, belki gram alırım.
Özledim.
Temel reis - avatarı
Temel reis
Ziyaretçi
8 Ağustos 2009       Mesaj #1387
Temel reis - avatarı
Ziyaretçi
trafik kazası geçirdim birsüre sizlerden ayrı kalacağim için üzgünüm
SüPeRsiN - avatarı
SüPeRsiN
Ziyaretçi
5 Ekim 2009       Mesaj #1388
SüPeRsiN - avatarı
Ziyaretçi
Baştan sona yoğun bi gün. Çok yoğun.İdare ediyoruz işteMooooh
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
5 Ekim 2009       Mesaj #1389
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Günlüük sen burada mıydın, kayboldun sanmıştım, neyse ki Süpercim bulmuş.
Neler mi oldu, 4 cilt olsan sığmaz ki. Hiç bir şey dersem anlarsın. Görmeyeli kilo almışsın, sana çikolata,pasta ve dondurma yasağı koydum.
reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
5 Ekim 2009       Mesaj #1390
reyan - avatarı
Ziyaretçi
Bir zamanlar öznesi olduğum hayatın
şimdi belirtisiz nesnesi bile değilim.
Öyle çok öğeye yüklendim ki
Ayırt edemez oldum nesiyim artık yükleminin?
Hangi soruya karşılık geliyorum?
Hangi ek benim?
Vurgumu kaybedeli çok oldu.
Bilemiyorum ; ben bu anlamsız hayatın hangi tümcesiyim...