Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 139
herşey üzerime geliyo çok sıkıldım yaşamaktan yalnız kalmak istiyorum kimsenin olmadığı bi yerde off günlük off nasıl yaşayacam böle kimsesiz kanadı kırık??
Zaten dünden beri çok üzgünüm. Anlatıcam şimdi sana. Dün bir müşteri'nin köpeğinin aşı günü vardı ve biz kendisine araç göndercektik ki, gönderdikde ! Malum İstanbul trafiği takılmış kalmış trafiğe. Beyefendi (hala beyefendi diye biliyorum ve kendisi doktor oluyo ) arıyo bizi inanılmaz kötü cümleler kuruyo hakaret diz boyu... Açıklamaya çalışıyoruz nerdeee... Dinleyen gelsin gari. Ablam'ın panik atağı tutuyomu bi güzel. Adam susmuyo ! Elim ayağım karıştı kafam allak bullak oldu. Bende aldım telefonu o ne dediyse abartılı bi şekilde verdim cevabını (burda söylenmiycek tarzdan) Birde Doktor olucak Birde çevresinde iyi bir inziba bırakmış olucak !Birde erkek olucak işte !! İnsanları anlamıyorum bazen. Alt tarafı bikaç dakika yada hadi bir saat için ne gerek vardı bu tatsızlıklara ? neden mutavazı olamıyoruzki ? neden hep hep yukarda o burnumuz inemiyo aşağıya ? neyle Ölçer old değer yargılarımızı nelerimize dayanarak ? ve bu böyle uzar gider... Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunada biliridik ama yapmadık ! Korktukmu asla... aptallla çene yarıştırma seni önce alt eder sonrada yener !! Güzel bi deyim anlayana. Yaptıklarımdan onunla düştüğüm seviyesilikten dolayı pişman oldum. Belki fiziken daha çok yıpratmak incitmek isteye bilirdim ! Belki yapardım. Anladığı medeniyet buydu bariz ! Değmezdi bana yazık olurdu... Rabbim layıkını geciktirmez biliyorum... Çok konuştum ! Yeter şimdilik... Biraz daha bakınıp sonra yatıcam.
| 15 Eylül 2017 / recepkaymak Cevaplanmış |
| Kapat Saat: 04:42 Hoş Geldiniz Ziyaretçi