Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 30

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.293 Cevap: 1.418
Canan swe - avatarı
Canan swe
Ziyaretçi
18 Kasım 2006       Mesaj #291
Canan swe - avatarı
Ziyaretçi
Gunluk
  1. Sevgili Gunluk !

Sponsorlu Bağlantılar
Ya benim halla uykum gelmedi.neden acaba Bu gun de erken kalkmistim oysa,Msn Sarcastic Sevgili gunluk Bu gun yorucu bir gundu Aksama kadar 30 tane cocugu cektim gene .Yaramazlar ,neyse ki 2 gun evdeyim,Gunluk ben seni ararken internete ne tesaduf ki en sevdigim vazgecilmez ve uyesi oldugum bu sitemde karsima ciktin Bilsen ne kadar sevindimMsn Happy Benim sitemde seni bulmam beni sevindirdi gunlugum.
Bundan sonra gelirim yanina. Gunluk biliyorsun 2 pisim var hilal ve kiki Bu gun hilal uzun suredir yapmadigi seyi yapti kedi kucagima geldi ya Msn Disappointed
ya benim neden uykum gelmiyor Gunluk ? hay allahim .Neyse gunlugum bu gun senle tanistik daha cok yeniMsn Embarrassed Yarin görusuruz sana ilerde uzunnn uzun yazarim
Sevgilerle .canan...........
Son düzenleyen Canan swe; 18 Kasım 2006 04:08 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Bia - avatarı
Bia
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #292
Bia - avatarı
Ziyaretçi
GunLugum sevgisiz kaLdi (:
AgLa agLa nereye kadar dedim..
Sponsorlu Bağlantılar
PortLeme derecesine geLen gozLerLe aksami araLadim..
Hani Aksam aydin derLer oyLe bi durum.. Uyudum karanLik uyandim karanLik..

cheers..
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #293
arwen - avatarı
Ziyaretçi
bende bayadır yazmıyordum... uzun zaman olmuş..unutmuşum bile seni bir an çıktın karşıma yazıyım dedim gitmeden Msn Happy

aslında o kadarçok şey var ki içimde yazmak istediğim ama maalesef yazamıyorum.anladım ki mutluluk uzak gerçekten uzakmış..kaybet kaybet nereye kadar bilmiyorum ..gerçi alışkınım ama her defasında tamam diyorum bu sefer tamam oldu .sonra bir bakıyorum ki yine üzgün , yine ağlamış, ümidini yitirmiş bir arwen çıkıyor karşıma nereye kadar dayanacağımı bilmiyorum.Düşünüyorum değmiyor hiçbir şey için ama ben bunu kalbime diyemiyorum mantığımı kaybettim artık ..aptal aptal davranıyorum ...neyse yaa susam ben artık Msn Happy ..

iyi geceelr günlük beni özle olurmu gelirim gene
AY_ISIGI - avatarı
AY_ISIGI
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #294
AY_ISIGI - avatarı
Ziyaretçi
SLM GUNLUK ...
BILIYOSUN BURADA YENIYIM VE SENINLE ILK KEZ KARSILASIYORUM
BENDE BIR IKI SATIR KARALAYIM DEDIM,
BUGUN YINE HERGUNKU GIBI COK HOS VE GUZEL GECTI VAKTIM
IYIKI GELMISIM, IYIKI KARSILASMISIM BURADAKI MELEK RUHLU INSANLARLA
KISA SUREDE BURAYA COK ALISTIM VE INSANLARINI COK SEVDIM
GUZEL DOSTLUKLAR EDINECEGIME INANIYORUM
CUNKU HEPSI TAM ANLAMIYLA MUKEMMEL INSANLAR
VE YINE HER ZAMAN OLDUGU GIBI YERI GELDI DUYGULANDIM,AGLADIM
YERI GELDI COK GULDUMMsn Happy
NEYSE BU GECELIK BUKADAR YETER
BIR DAHAKI SEFERE YINE YAZABILMEM DILEGI ILE IYI GECELER...
BYESS...!Tender Tender
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
25 Ocak 2007       Mesaj #295
arwen - avatarı
Ziyaretçi
ben geldim günlük özledinmi beni bakem Msn Happy..en son neler yazmışım öyle ...

zaman ilerliyo,günler geçiyor..iyisiyle kötüsüyle ..yaşam devam ediyor herşeye rağmen ..evimi özlüyorum odamı özlüyorum eskiyi özlüyorum çokkkk..

neyse günlük gelirim ben gene
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2007       Mesaj #296
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meraba

ben neden bu kadar kötüyüm ya Msn Sad bisiyi berbat etmekte üstüme yoq en güzel günümü berbat ettim bi hiç uğruna hemde seni üzdüm kırdım artık sıkıLdın benden biLiyorum benden ve bu çocuksudavranışLarımdan bi büyüyemedim gitti zamanı geri döndüremem keşke eLimde oLsaydı seni üsmemek için eLimden geLeni yapardım
affet beni noLur affetsin beni noLur biLiyo benim herSeyim oLdunu biLiyo benm hayatım oLdunu hayatımı eLimden aLmas dimi ? tek korkum onu kaybetmek hayatımdaki en güzeL şeyi herşey bu yüzden bu tavırLarım kıskançLıkLarım ama anLadım ki bunLar seni benden uzakLaştırdıLar
senden herşey için özür diLemek isterdim beni affedeceğini biLseydim eğer anLadım ki sonuna geLdik sözLerimiz yeminLerimiz buraya kadarmış demek ki sen benden vazgeçebiliyomuşsun demek ki herzaman sevgi kazanmıyomuş
nese ya yeter gaLiba ama günLüğüm bu zamana kadar herkesi üsmekten başka bisi yapmadım
bence o çok hakLı ben seviLmeye Layık değİlim

kendine ii baq yine geLirim ben çünKi içimi dökcem kimsem yok Crying Crying Crying Crying Crying :kiss2:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2007       Mesaj #297
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şu kapkara bahtım andıran kalitesiz satırlarıma başlamadan önce ...
Sabahtan beri karnemı aldıktan sonra pc basına gectım msx te zaman nasıl gecıyor bılemıyorum hep msx teydım of lıne oldugum zaman larsa ıstısnalar sonucu hatan dusmuslugum oldu sevgılı gunluk gunlugumu gunlugume yamak tan sevk alıyorum burda msx te olmaktan gurur duyuyorum ben ılk defa rast lıyorum gunluge cunkusıte cok kapsamlı bır keresınde kaybolmustum saolsun buyuklerım yol gostermıstı bugun yenı bır ımza ekledım o ımzayı tasımaktan guru duyuyorum degerlı ThinkerBeLL le az yada cok sohbet ettık onala yazışmak gercekten gusel ve ılkdefa rastladım think ın profılınde resmı var sasırdım ılk başta ha bu arada kusra bakmyaın nokta vırgul işretlerı kulanmıyorum farkındaysanınz bugun ıtıbarım yukseldı msj sayım yukseldı ba tşk eden tum kardeslerı msaolsun yen ıarkadaslar edındım gunlugum bununla sınırlı deıl bır cok sey yasadık ha CADI nın kazanında kaynadık cadı bır uye msx te bır sasırtıcı ozellık se bır uyemız var onu oflıne gordum allam ya sasırdım daha cok yazmak ısterdım ama murekkebım bıtttıı SAYGILARIMLA bır gunun daha sonuna geldım dıyecem ama kopamyorum msx ten ondan dolayı cıkamıyorum Msn HappyMsn Happy
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #298
arwen - avatarı
Ziyaretçi
ben geldim günlüğüm....

ve 14 şubat' ı yaşadım hayatımda ilk kes bidenemle ne güzelmiş ya insanın bir sevdiği olması, paylaşması ve bu sevgililer günü'nü yaşamak çok güzeldi.mutluyum ..gerçi şuan canım çok sıkkın ama neden bilmiyorum aslında biliyorum da kötü düşünmek istemiyorum umarım yarına aşarım ..neyse ben gider ..görüşürüz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #299
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gunlugum ınankı senı kaybet miştim senı bulduguma sevındım bugun baya konu açtım ama bırı lerı sınır lendı konuları sıldı mevcut oladıgı halde neyse canlarının sağlıgı bugun moralım cok bozuk fazla bır sey yazamıcam kendı ne ıyı bak kendını ozletme sevgıolı gunlugum arada gel bem beyaz sayfalarına temız gunlerı yazma dılegı ıle :kiss2:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #300
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
herkes bazen bencil olabilir
kendni beğenmek suçmu ?
ya daha iyisini istemek
sadece kendim için istemiorum hem herkes için diliorumm bütün iyilik ve güzellikleri
ama gene egoist ben oluom
madem öyle sizde yalancısınız
beni kmse anlamıyor zaten keşke çirkin ve şanslı olsaydımMsn Tongue
hem o zmn bencilde olmazdım dimi?
sizde laf etmezdnz
eet eet 2.kez gelseydim tek dileğm bu olurdu heralde
tmm tmm sustum
bgünlk yeter bu kdr
Not:Türkçeyi biraz özensiz kullandğm içn özr dlrm herkesten
El alışkanlğı naparsn Msn Tonguep