Ziyaretçi
Gunluk
Ya benim halla uykum gelmedi.neden acaba Bu gun de erken kalkmistim oysa,
Sevgili gunluk Bu gun yorucu bir gundu Aksama kadar 30 tane cocugu cektim gene .Yaramazlar ,neyse ki 2 gun evdeyim,Gunluk ben seni ararken internete ne tesaduf ki en sevdigim vazgecilmez ve uyesi oldugum bu sitemde karsima ciktin Bilsen ne kadar sevindim
Benim sitemde seni bulmam beni sevindirdi gunlugum.
Bundan sonra gelirim yanina. Gunluk biliyorsun 2 pisim var hilal ve kiki Bu gun hilal uzun suredir yapmadigi seyi yapti kedi kucagima geldi ya
ya benim neden uykum gelmiyor Gunluk ? hay allahim .Neyse gunlugum bu gun senle tanistik daha cok yeni
Yarin görusuruz sana ilerde uzunnn uzun yazarim
Sevgilerle .canan...........
- Sevgili Gunluk !
Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili gunluk Bu gun yorucu bir gundu Aksama kadar 30 tane cocugu cektim gene .Yaramazlar ,neyse ki 2 gun evdeyim,Gunluk ben seni ararken internete ne tesaduf ki en sevdigim vazgecilmez ve uyesi oldugum bu sitemde karsima ciktin Bilsen ne kadar sevindim
Benim sitemde seni bulmam beni sevindirdi gunlugum.Bundan sonra gelirim yanina. Gunluk biliyorsun 2 pisim var hilal ve kiki Bu gun hilal uzun suredir yapmadigi seyi yapti kedi kucagima geldi ya
ya benim neden uykum gelmiyor Gunluk ? hay allahim .Neyse gunlugum bu gun senle tanistik daha cok yeni
Yarin görusuruz sana ilerde uzunnn uzun yazarim Sevgilerle .canan...........
Son düzenleyen Canan swe; 18 Kasım 2006 04:08
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi

Biz Bize / Sanal Günlük
bisiyi berbat etmekte üstüme yoq en güzel günümü berbat ettim bi hiç uğruna hemde seni üzdüm kırdım artık sıkıLdın benden biLiyorum benden ve bu çocuksudavranışLarımdan bi büyüyemedim gitti zamanı geri döndüremem keşke eLimde oLsaydı seni üsmemek için eLimden geLeni yapardım