Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 34

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.117 Cevap: 1.418
ViPeRBoY88 - avatarı
ViPeRBoY88
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #331
ViPeRBoY88 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SweetyGirL adlı kullanıcıdan alıntı

Sevgili Günlük,
Hoş bir hafta sonu geçireceğimi düşünmüştüm fakat bir olayla insan yıkılabiliyormuş. Yani anlayacağın ne haftasonumdan birşey anladım ne de olaydan. Asıl bunlar değilde canımı yakan başka birşey var. Onun nerede olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Aslında merak bile etmemem gerekir ama demekki hala içimde bişeyler var. Ne yazıkki Msn SadMsn Sad Crying

desene milletin haftasonu benimki kadar mutlu güzel gecmiyor.üzüldüm şimdi.neyse kafana fazla takmamaya calıs.kendini asla uzme bardağın dolu kısmına bakmayı dene.Tabi bu biraz zor gibi.
Sponsorlu Bağlantılar
CadIkıZ - avatarı
CadIkıZ
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #332
CadIkıZ - avatarı
Ziyaretçi
merhaba günlük..bugün gerçekten çok zor sıkıntılı bir gün benim için..canım hiç bir şey istemiyor depresyondayım sanırım..sevgilimle sohbet ettim sıkıldım hep aynı şeyler değişik bişi yok.eğlence yok...sokakta kedi yavrusu vardı aldım eve getirdim ona bakmak için bir haftalıkmış annesini yavrularını yiyor diye ayırmışlar..bakabilecekmiyim hiç bilmiyorum biberon aldım.süt aldım.hadi hayırlısı inşallah bakarım..
Sponsorlu Bağlantılar
tofy - avatarı
tofy
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #333
tofy - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük bugün hastaydım ve 20lik dişlerimin ağrısı beni mahvetti o yüzden doğru düzgün birşey yapamadım canım sıkıldı..
.. . inşallah yarın düzelir herşey geçer
jöly - avatarı
jöly
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #334
jöly - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük;
haftasonum çok hareketli ve güzel geçti...bugün uyanamadığımdan spora gidemedim..şimdi de aşkımla msnde sohbet ediyoruz..hayat çok güzellll.......Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #335
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlük,
Onsuz geçirdim birgünü daha. Nerede ne yapıyor hiç bilmiyorum ama genede hayatından memnunsa ne güzel. Susmak en büyük cezaymıdır gerçekten yoksa kendimizi mi kandırırız biz böyle? Elbet kafamdaki soru işaretlerine birgün çözüm bulacağım...
AngeLus - avatarı
AngeLus
Ziyaretçi
25 Nisan 2007       Mesaj #336
AngeLus - avatarı
Ziyaretçi
günlükçüğüm valla şimdi ne desem nası telafi etsem uzun zaman oldu gene bırakdım buraları ama seni unutmadım gelemsemde hep aklımdasın msx ben Çok şeylerle uğraşıyom İşte ne yapayım Msn Confused elimden geldiğimce vakit ayrımaya çalışıcam Msn Happy
jöly - avatarı
jöly
Ziyaretçi
25 Nisan 2007       Mesaj #337
jöly - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük bugün güne güzel başladım derken evin içinde sakarlığım tuttu ve düştüm..bileğimi burktum..sarıp sarmaladım öyle oturuyorum...yarın pcye format atıcam...bugünlük bu kadar günlük...Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2007       Mesaj #338
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük,
Bugün en umulmaz dediğim şey gerçekleşti hayatımda. Neden tekrar çıktı karşıma? Neden yaralarımı yeniden açtı? Bunların hiçbirini bilemiyorum. Sadece onu çok özlediğimi farkettim. Ama ben bir kere hayatımı değiştirdim ve eskiye dönmemeye karar verdim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2007       Mesaj #339
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günlerin geçtikçe hayat o kadar acımasız oluyor benim için ve hayat tecrübem bi o kadar da artıyor..Msn Note
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Nisan 2007       Mesaj #340
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlük,
Bugün hayatımın en güzel günlerinden biriydi heralde. Öyle duygulu öyle güzeldiki. Bugün Cumhuriyet mitingindeydim. Artık bundan sonra inşallah hükümet bizim ne kadar ciddi olduğumuzu anlamıştır. Türkiye laiktir laik kalacak...