Ziyaretçi
Günaydın Sevgili Günlüğüm... Şuan İşteyim vede 2 Aydan Fazladır Gece Uykusunu Çok Özledim.Ama Şükürler Olsun Yaklaşık 1 Hafta Sonra Artık Kuşlar Gibi Özgür Olacam vede Gündüz Normal İş Hayatına Dönecem.Şuan Bir Dosya Üzerinde Çalışıyorum vede Bir Türlü Yapamadım Sinir Oldum
.Artık Yoruldum vede Eve Gidecem Ama Uykum Gelmesini Hiç İstemiyorum.Gündüz Uyumak Moralimi Bozuyor.
Allahtan Tek İstediğim Bu İşi Layıkı İle Bitirmek vede Başka işlere İyi Bir Motivasyon Olmasını İstiyorum.
Sevgili Günlüğüm Benden Bugünlük Bu Kadar. Umarım Bugün Herşey Gönlümce Geçer...
.Artık Yoruldum vede Eve Gidecem Ama Uykum Gelmesini Hiç İstemiyorum.Gündüz Uyumak Moralimi Bozuyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Günlüğüm Benden Bugünlük Bu Kadar. Umarım Bugün Herşey Gönlümce Geçer...

Biz Bize / Sanal Günlük
Sanırım üstüste yanlışlar zincirinde bir halka olmuş durumdayım.Üzülüyorum zamanı andıkça, yaptığım secenekler acı vermeye başladı.Hiçe sayıldım kimi zaman ama hiçe saydığım insanların üzüntüsü içindeyim. Atamadığım zehirler dolu içimde.Gitgide kayboluyorum tutamadığım zamanda...