Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 24

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.104 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2006       Mesaj #231
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günaydın Sevgili Günlüğüm... Şuan İşteyim vede 2 Aydan Fazladır Gece Uykusunu Çok Özledim.Ama Şükürler Olsun Yaklaşık 1 Hafta Sonra Artık Kuşlar Gibi Özgür Olacam vede Gündüz Normal İş Hayatına Dönecem.Şuan Bir Dosya Üzerinde Çalışıyorum vede Bir Türlü Yapamadım Sinir OldumMsn Mad .Artık Yoruldum vede Eve Gidecem Ama Uykum Gelmesini Hiç İstemiyorum.Gündüz Uyumak Moralimi Bozuyor. Msn Embarrassed

Sponsorlu Bağlantılar
Allahtan Tek İstediğim Bu İşi Layıkı İle Bitirmek vede Başka işlere İyi Bir Motivasyon Olmasını İstiyorum.
Sevgili Günlüğüm Benden Bugünlük Bu Kadar. Umarım Bugün Herşey Gönlümce Geçer...
venüsün_kızı - avatarı
venüsün_kızı
Ziyaretçi
25 Haziran 2006       Mesaj #232
venüsün_kızı - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba sevgili günlük bugün çok sıkıcı bir gün hep aynı şeyler sıkıldım bugün pazar ama ben yine evdeyim artık insanlardanda bıktım ikiyüzlü yalancılar yüzüne gülüp arkandan vuruyorlar artık melek olmaktan da bıktım melekliği bırakıp şeytan olmak istiyorum ama buna kişiliğim el vermiyor herkesi kendim gibi sanıyorum başkalarını incitmemeye çalışırken kendim yıpranıp inciniyorum ne yapacağımıda bilmiyorum dışarda güneş pırıl pırıl ama bende bir karamsarlık of allahım sen sabır ver herkesinde gönlüne göre ver.
Hoşçakal günlük görüşmek dileğiyle

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #233
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 gündür tehlikeler içindeyim, tırnaklanmakla tehdit ediliyorum Msn Happy Sanırım üstüste yanlışlar zincirinde bir halka olmuş durumdayım.Üzülüyorum zamanı andıkça, yaptığım secenekler acı vermeye başladı.Hiçe sayıldım kimi zaman ama hiçe saydığım insanların üzüntüsü içindeyim. Atamadığım zehirler dolu içimde.Gitgide kayboluyorum tutamadığım zamanda...

Sanırım yaşlanıyorum..
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
29 Haziran 2006       Mesaj #234
arwen - avatarı
Ziyaretçi
herşeygeçti ömrümden bir senden geçemedim...ne olacak bu böyle

selam günlük..sabahın4'ü ve ben burdayım gene daha iyiyim zaman geçtikçe içimdeki sıkıntı biraz daha uzaklaşıyor ,,tam uzaklaşacak zamanı bekliyorum o kadar sonra bırakacamm .? neyse gidiyorum ben
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Temmuz 2006       Mesaj #235
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlüğüm bugün Hayatta Belkide Ölmeyi En Çok İstediğim Gün.Çünkü Sevdiğim Gidiyor Bense Bir Şey Yapamıyorum.Sevmenin Sevilmenin Zor Olduğu Bir Dünyada Yaşıyoruz.Bunu Yeni Anladım.Keşke Bugün Benim Öldüğüm Gün Olsa.O gidecekse Benimde Bi Yaşama Amacım Yok Demektir.Bugün Güneşim Batıryor.Allah2ım Güneşimi Batırma Ne Olursun.Rabbim Sende Biliyorsun.Onsuz Yaşamanın Bana Ne Kadar Zor Geleceğini... O yoksa Bende Yokum.Allah'ım Bugün Benim Bittiğim Gün.Sana İsyan Ettimse Beni Affet.Sana İsyan Ettiysem.Bu Benim Ahmaklığımdandır Başka Bir Şeyden Değildir.
cansulum - avatarı
cansulum
Ziyaretçi
3 Temmuz 2006       Mesaj #236
cansulum - avatarı
Ziyaretçi
Aşk için yapabileceğini her şeyi yaptığına inanıyosan ve bunu rağmen hala yalnızsan için rahat olsun… Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka bi işe yaramayacaktır… sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazır. Hani ağzınla kuş tutsan "bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karşılaşaiblirsin...
cansulum - avatarı
cansulum
Ziyaretçi
3 Temmuz 2006       Mesaj #237
cansulum - avatarı
Ziyaretçi
HAYATIN EN HÜZÜNLÜ ANI,DELİ GİBİ SEVDİĞİN İNSANIN BUNA HİÇ DEĞMEDİĞİNİ GÖRDÜĞÜN ANDIR VE EN BÜYÜK KAYBIN ONUN İÇİN HARCADIĞIN YILLARDIR.SENİN AŞKINI SU GİBİ HAK ETMEYEN,BELKİ 10 SENE SONRA YİNE HAKETMEYECEKTİR.OZAMAN BIRAK GİTSİN.....C@NSU'NUN D!Y@RI - cansunun.diyari.com - www cansunun diyari com
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
5 Temmuz 2006       Mesaj #238
arwen - avatarı
Ziyaretçi
özledinmi beni günlük arwen buraya uğramasa olmaz tabi..
bugün unooya gittim gene Msn Happy her zamanki gibi keyifli geçtii..dünden beri çok daha iyiyim sağolsun canım beni aradı iyiki avrsın ya yaşamımda ..böyle olucanı hiç tahmin etmemiştim neyse günlük yazmıyım daha iyigeceler
DefectEd - avatarı
DefectEd
Ziyaretçi
5 Temmuz 2006       Mesaj #239
DefectEd - avatarı
Ziyaretçi
Selam günlük bi gün daha bitti sonunda ve ben yine sabahın ilk ışıklarını görmekteyim.Her ne kadar uykusuz kalsam da sırf şu andaki sahneyi görmek için uykusuzluğu tercih ederim.Neyse günlük bugünlük benden bu kadar yarına sakla artık kendini görüşmek üzere Msn Wink
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
10 Temmuz 2006       Mesaj #240
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük
Harikayım gene aç değilim açıkta değilim sevgilimle barıştık ama ne kadar sürer bilmiyorum (alıştım 4 aydır ayrılıp barışmaya) kedişlerim ve köpeğimin sağlığı yerinde Msn Happy
1 haftadır kız arkadaşlarım buradaydı ve onlarla çok eğlendim artık hafta sonu uykusuzluktan hiçbirşey yapamadım.
Bazı anlar oluyor dibe vuruyorsun bazen de işte böyle kendini çok iyi hissediyorsun.
Ama içimde eksiklik hiç kaybolmuyor hayatımda başka gelişimler olmalı