Nasıl olduğunu anlamamış olsamda bilgisayarımın anakartını yaktım
Sponsorlu Bağlantılar
Dolayısıyle PC bakıma gönderildi ve bu kısa sürede biraz sosyal etkinlik yapma çabasına girdim.Elimden geldiğince PC'min yokluğunu hissetmemeye çalışıyorum fakat nerede bi bilgisayar görsem içim burkuluyor
Dileğim şu ki ; bilgisayarım beni unutmadan ona kavuşmak ...
selam günlükk..uykum gelmesine rağmen bişeyler yazem dedimm özlemişimm bayadır yazmıyorumm .. hayattım nasıl gidiyorr tuhaff mutlu olmak isteyen ama olamayan bekliyorumm o günüü zatenn şu sıkıcı durumlardan kurtulmak istiyorum artıkk ne olur ya ..iyi olayım artıkk içimde o yaşama sevincii gitmedenn
selam günlük ,, seninle paylaşacağım konu net ve kısa olacak malesef ( gece sebepsiz yere sevdiğimle ayrıldım ) nedeni yok ayılma isteği varmış demekki içinde bitirdi ,,bu arada ben askere gidiyorum arkadaşlarıma saygıarımı sunuyorum
sezen aksudan beni unutma çalıyor ve ben ağlamakk istemiyorum yeteri kadar ağladım gene üzülen hep beni yaaa olmaz bu kadar da.O AKLIMDAA unutmam lazım onuu olmayacak bişeyyy neysee yine arwen üzgünnnnn
her hafta sonu yaptığım gibi cumartesi gününü uykusuz geçirdim şu an gözlerimden akan yaş ve o malum acıya rağmen hala mutluyum içimden bir his bugünün de iyi geçeceğini söylüyor...