Ziyaretçi
MSX 'te 30 yıl sonrası (inşallah görürüz o günleri) adamım ve ben=
ben= ooo ahretlik h.g
gamzeli=h.b ahretlik nasılsın?
ben=iiyim ahretlik torunlar geldi bugün biri mod olmuş biri admin bi bardak su istedim dalga geçtiler anenne hitaplarına dikkat et atarım diye..
gamzeli=oohoo ahretim sen ne diyosun benim küçük kızın oğlan admin olmuş sen ne geziyosunburda ödevlerini yap çabuk annene söylerim seni dedim diye 24 saat yasakladı beni siteden
ben=yaw ahretim onu bırak bu asla asla de nin adını hala öğrenemedik adam öldü gitti be
gamzeli=ben birinden duydum ahretim adı sahiden hüdaverdiymiş
ben=içime doğmuş demekki yada biz adama hüdaverdi diye diye adı öyle kaldı yazık..
gamzeli=sedeph napıyo ahretim görmedim bayadır hala bekarmı o?
ben=bekar adamım ve hala bi dudaktan bi yanaktan bi gıdıktan hobaa diyo dido gülüyo
gamzeli=hahaha öhü öhüöhü
pasaklı torun=ananne hitablara dikkat et banlarım!!
gamzeli torun=babanne sende iç şu ilaçlarını bak öksürüyosun hala 24 saat daha yasaklıyorum seni!!
ben=kalk ahretim kalk burda yaşanmıyo çoluk çocuuun maskarası olduk bu yaşta neuya söylücem silsin üyeliğimi
gamzeli=nerden çıkılıyodu yaw çıkış yerini değiştirmişler yakın gözlüğümde yokki göremiyorum
SEDEPH=bi dudaktan bi yanaktan bi gıdıktan hobaaaaaaaaa

Sponsorlu Bağlantılar
gamzeli=h.b ahretlik nasılsın?
ben=iiyim ahretlik torunlar geldi bugün biri mod olmuş biri admin bi bardak su istedim dalga geçtiler anenne hitaplarına dikkat et atarım diye..

gamzeli=oohoo ahretim sen ne diyosun benim küçük kızın oğlan admin olmuş sen ne geziyosunburda ödevlerini yap çabuk annene söylerim seni dedim diye 24 saat yasakladı beni siteden

ben=yaw ahretim onu bırak bu asla asla de nin adını hala öğrenemedik adam öldü gitti be
gamzeli=ben birinden duydum ahretim adı sahiden hüdaverdiymiş

ben=içime doğmuş demekki yada biz adama hüdaverdi diye diye adı öyle kaldı yazık..
gamzeli=sedeph napıyo ahretim görmedim bayadır hala bekarmı o?
ben=bekar adamım ve hala bi dudaktan bi yanaktan bi gıdıktan hobaa diyo dido gülüyo

gamzeli=hahaha öhü öhüöhü
pasaklı torun=ananne hitablara dikkat et banlarım!!
gamzeli torun=babanne sende iç şu ilaçlarını bak öksürüyosun hala 24 saat daha yasaklıyorum seni!!
ben=kalk ahretim kalk burda yaşanmıyo çoluk çocuuun maskarası olduk bu yaşta neuya söylücem silsin üyeliğimi

gamzeli=nerden çıkılıyodu yaw çıkış yerini değiştirmişler yakın gözlüğümde yokki göremiyorum

SEDEPH=bi dudaktan bi yanaktan bi gıdıktan hobaaaaaaaaa

MsX'te Gelecek Zaman
çok komik yaa.gözümün önünde canlandırıyorum da
Kim öle kim kala.. Şimdi bile chatbox yukarıya gidiyor düşünün artık 10 yıl sonra jr.Neu neler yapar..